2010 Şubat Anneleri

kızlar bu arada bebişlerin cinsiyeti 13. haftadan itibaren görülebiliyor. tabi duruşuda etkili erken görmede...

selam kızlar :CüvCüv:
ben dün gece rüya gördüm bi oğluşum olmuştu :emir_bebek:
herkeste oğlun olucak diyo hadi hayırlısı bakalım eli ayağı düzgün sağlıklı olsun başka bişey istemem

değişicek oda canım :)))

he iyi madem :) çok iyi oldu o zaman.. ben aklımda tutamıyorum çünkü, kim kaç haftalıktı diye.. böylece hepimizde oldu, bakıp görürüz.. :)

hergün gece 12 de ilerliyor canım...
süper süper.

kızlar bu arada bebişlerin cinsiyeti 13. haftadan itibaren görülebiliyor. tabi duruşuda etkili erken görmede...

13. hafta... oooo daha epey var valla... benim kafadan 5 hafta ve hatta fazlası var mesela..

YOK YOK OĞLU OLACAKMIŞ SÖYLEDİ.PARDON 3,5 AYLIKKKEN ÖĞRENMİŞ.
Çağla Şikelin Oğlu Olacak | Kadınella

(1 hafta önce falan) 3,5 aylıkken televizyonda ''cinsiyeti belli'' dedi, ''ama söylemiyoruz..'' dedi. yani daha önceden öğremişti çoktan.

ben oğlu olacağını şimdi senden duydum, demekki saklı gizli değilmiş :)

herkeste oğlun olucak diyo hadi hayırlısı bakalım eli ayağı düzgün sağlıklı olsun başka bişey istemem

valla benim bu rüyalarım beni deli edecek..
sürekli çeşitli bebeklerle ilgili çeşitli senaryların içinde oluyorum rüyamda.

ya sakat bi beek oluyor, iyileştirmeye çalışıyoruz birileri ile..
ya başka bişeyler... tuhaf tuhaf şeyler.

inşallah
valla canım rüya tabirine bile bakmıyorum
olumsuz bişey yazar diye :nazar:
ama rüyamdaki oğlan çocuğu o kadar tatlıydı ki
bian önce şu aylar geçsede alsak artık miniklerimizi kucağımıza :Saruboceq:

canım çok normal hepimizin aklında tek bişey var oda bebeklerimizin sağlığı.. bilinç altındadanda rüyalarına böyle şeyler aktarılması çok normal hiç sıkma canını allahın izniyle bütün bebişlerimiz sağlıklı doğucak :ecrin_bebek:

inşallah
valla canım rüya tabirine bile bakmıyorum
olumsuz bişey yazar diye :nazar:
ama rüyamdaki oğlan çocuğu o kadar tatlıydı ki
bian önce şu aylar geçsede alsak artık miniklerimizi kucağımıza :Saruboceq:

benim zaten tabirlere bakma alışkanlığım hiç yoktur.
olsa da, dediğin gibi ben de bakmazdım sanırım :)

valla bişey dicem kızlar...
beni şu ikili test stresi sardı.

canım genelde annelerin içine doğar derler ben henüz bişey hissetmiyorum ama sen hissetmişsin ne güzel hayırlısı olsun tabiki en önce sağlıklı olsun opuyorumnanaktan

canım çok normal hepimizin aklında tek bişey var oda bebeklerimizin sağlığı.. bilinç altındadanda rüyalarına böyle şeyler aktarılması çok normal hiç sıkma canını allahın izniyle bütün bebişlerimiz sağlıklı doğucak :ecrin_bebek:

inşallah..
sağlıkla kucaklarımıza alalım, öpüp koklayalım minik popolarını yanaklarını....
sanki allahtan hiç başka bi dileğim olmayacakmış gibi geliyor.

ama insanoğlu çok doyumsuzuz... bu olsun, daha başka bişiler de isteriz elbette :9

yalel teyzesi biz 7+1 iz bugün...

denizkızıl cinsiyet konusunda bana da ablam hariç herkes erkek olcak diyo,arkadaşıma rüyasında çok yaramaz bi oğlum var demişim :) bana da ilk zamanlar erkek gibi geliyordu ama şimdilerde duygularım nötr. Allah hayırlısını sağlıklısını versin inş hepimize..

guide..cım gerçekten kalp atışını duyana kadar, ben de pek bişe hissetmiyordum, hatta bazen hamile olduğumu bile unutuyordum :) kalp atışını babasıyla birlikte duyduk, sadece çok sevindik, ağlamadım..Aslında normalde ben de çocuklara bayılan biriyim, benim de çocuğum olsun diye çok istedim ve çok uğraştım ama şimdi herşey bi garip..hamilelikle birlikte duygularım köreldi mi ne, anlamadım gitti.

benimde duygularım bi garip ağlanmıycak şeylere ağlar oldum bi alınganlık geldi mutsuzum halsizim... ama biliyoru ki bunlar şu an yaşadığım bulantı hissinden... allah nasip ederse 10-11. haftalardan sonra azalıp yok oluyomuş sanırım ondan sonra hamileliğin keyfini sürücem.. şu an burnumun ta dibine bozuk yemek dayamışlar sanki off allahım offfff......

benim zaten tabirlere bakma alışkanlığım hiç yoktur.
olsa da, dediğin gibi ben de bakmazdım sanırım :)

valla bişey dicem kızlar...
beni şu ikili test stresi sardı.
en iyisi bakmamk hayra yoralım iyi çıksın :Saruboceq:
ikili testleri ne zaman yaptırıcaz canım?

canım genelde annelerin içine doğar derler ben henüz bişey hissetmiyorum ama sen hissetmişsin ne güzel hayırlısı olsun tabiki en önce sağlıklı olsun opuyorumnanaktan

ben ta genç kızlığımdan beri kız çocuk hayal ediyorum
bayılıyorum o kız çocuklarının kıyafetlerine kokoş bişey olur kızım olursa derim hep
ama herkes ve gördüğüm rüyalarda erkek çıkıyo hayırlısı Allah'tan canım ayıpsız kusursuz saplıkla gelsinler gerisi önemli değil
başımızın tacı evimizin neşesi olucaklar :emir_bebek: :ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar aranıza katılabilirmiyim bende yeni hamileyim

hayırlı olsun canım çok sevindim.. Allahım sağlıkla sıhatle kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. aramızda herkese yer var.. bilgilerini yaz yaren seni listeye eklesin.. sat tarihi muhtemel doğum tarihi yaş kilo falan :nazar: :nazar:

yalel teyzesi biz 7+1 iz bugün...

.

anaa biz de 7+2 olduk... maşallah maşallah... burun buruna gidiyoruz demekki seninle şekercim :)
bakalım hangimiz varıcaz finale ilk olarak :)

benimde duygularım bi garip ağlanmıycak şeylere ağlar oldum bi alınganlık geldi mutsuzum halsizim... ama biliyoru ki bunlar şu an yaşadığım bulantı hissinden... allah nasip ederse 10-11. haftalardan sonra azalıp yok oluyomuş sanırım ondan sonra hamileliğin keyfini sürücem.. şu an burnumun ta dibine bozuk yemek dayamışlar sanki off allahım offfff......

var ya... yapmaz olaydım, geçen akşam somon balığı pişirdim.. çok yağlı malum, tavada pişiriverdim. çok severim, yağlı diye bebeğe de faydalı dedim. bir yudum yiyemeden, tavayla beraber çöpe gitti.

sanki hala daha 1 haftadır ev kokuyor. eve her girişimde o koku geliyor burnuma. hele mutfak sanki hala kokuyor.
hatta dün dışardaydık, düşündüm ve burnuma geldi koku.

süt içemiyorum kokusundan... yumurtayı zorla-nerdeyse burnumu tıkayarak yiyorum.
buzdolabı kokuyor.. kapağını açmak istemiyor canım.

velhasıl bu kokularla başım dertte benim de. ne zaman geçecek bilemiyorum da...

ben de ticker istiyorum...dedim ve iyi bari benim ticker'ım da gözüküyor..

süper gözüküyooorrr...

X