2010 Şubat Anneleri

turkkahvesi keseni görürsün inş..belli olmaz belki pıt ptılarınıda duyarsın :)
kızlar benım yazımı kaçırdınız galıba pazrtesi dr. göremedi bebişi geçen hafta 1mm dıyordu bu sefer görünmuyor dedi ayrtıntılı ultrasona gönderdi zaten tıp merkezydı orası bende orayı bıraktım hastnaden haftaya randevu alabildik nasıl geçecek bu bir hafta sat göre 7+2 yim ..

hakkatten canım yaa banada öyle geliyor başka zaman günler çok çabuk geçer şimdi sanki saatler hafta gibi.. çok değişik bi duygu.. bende ctesi gidicem inş bebeğimi görürüm kızlar. sizce görürmüyüm yaa bi hesaplasanıza, son adetim 12 mayıs, geçen salı olmam lazımdı adet, yani bugün adet günümün üzerinden 8gün geçmiş oluyor hesaplarıma göre bugün 5+1 im. ctesi doktora gitçez o gün 5+4 olcam inş.
hım?:nazar:

canım bebişi görebilirmisinnn bilmiyorum sanırım henüz görülmez ama en kötü ihtimalle bebişinin içinde büyüyceği keseyi görebilirsiniz hayırlısı olsun hayatım hayırlısıyla sağlıklı sıhatli doğsun hepsi inşallah... :Saruboceq:

bana hep oğlum olcakmış gibi geliyo ama Allah bilir tabii.. bazen kız olursa babasına çokk düşkün olur diye düşünüyorum içim kıpır kıpır oluyo seviniyorum o düşkünlüklerini hayal ettikçe.. kızlar babasına çok düşkün olurlarmış babalar da kızlara ya..
Eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı güzel iyi bi evlat olsun da gerisi boş. ama bana oğlan gibi geliyoo du bakalım :):nazar:

arkadaşla bebeklerin cinsiyetiyle ilgili bir tahmini olan varmı? benim için hiç farketmiyor aslında ama sanki hep kız olacakmış gibi hissediyorum. bazen güzel kızım diye seviyorum sonra güzel bebişim diye toparlıyorum.erkekse üzülür belki küser annesine diye... şaka bir yana sizin de içinize doğuyormu bebişinizin cinsiyeti.

aynen.. ben de kız gibi hissediyorum.
hatta eşimle iddialaşıyoruz.. kız mı erkek mi diye :)
bence kız :))

sağlıkla gelsinler de.. kızı da aynı erkeği de aynı..

sağolun arkadaşlarım.. zaman geçse bir an evvel de göbeğim kocaman olsa.. :))

:) koca göbüşlü kadınlar olsak di mi..
ben dün 2-3 tane t-shirt aldım.

''I'm not fat, just pregnant'' yazıyor birisinde.. çok cici bişey :)

kızlar benım yazımı kaçırdınız galıba pazrtesi dr. göremedi bebişi geçen hafta 1mm dıyordu bu sefer görünmuyor dedi ayrtıntılı ultrasona gönderdi zaten tıp merkezydı orası bende orayı bıraktım hastnaden haftaya randevu alabildik nasıl geçecek bu bir hafta sat göre 7+2 yim ..

canım üzme sakın kendni.
ilkinde görüp, ikinci seferde görememek, doktorun cehaleti-beceriksizliidir muhtemelen.
derhal daha ciddi bir merkezde gözlemle bence bebeğini.
sakın moralini bozma, canını da sıkma.. emi şekercim?

canım endişelenme benimde şu an tam 7 hafta geçen hafta dr. gittim ben göremem burda detaylıda görülür dedi onlardaki tam kapsamlı olmuyo... detaylıya girdim bebişide kalp atışınıda gördüm inş. sende görüceksin merak etme.. zaman konusundaysa bişey diyemem geçmiyo haklısın :)))))

bana hep oğlum olcakmış gibi geliyo ama Allah bilir tabii.. bazen kız olursa babasına çokk düşkün olur diye düşünüyorum içim kıpır kıpır oluyo seviniyorum o düşkünlüklerini hayal ettikçe.. kızlar babasına çok düşkün olurlarmış babalar da kızlara ya..
Eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı güzel iyi bi evlat olsun da gerisi boş. ama bana oğlan gibi geliyoo du bakalım :):nazar:

kaçıncı haftada öğreniliyor bu cinsiyet meselesi?

kızlar az sabredinn koca koca koskocaaa göbüşlü olucaksınız ama bbu halinizin degerini bilin şimdilik.çünkü ozaman daha zorlanıcaksınız hareketlerinizde.inşallah sizlerin göbüşlerinizide görürüz :)

beyazgelincik cnm doktor görememiş olabilir o yüzden sıkma canını ama bence iyi bir hastane ve doktor bul kendine ve hep aynı doktora yaptır takiplerini, inan çok farkediyor,

türkkahvesi cnm 5 haftalıkken ancak keseyi görebilirsiniz, o da kişiden kişiye değişebiliiyor, kalp atışları bile 6-7 haftadan önce belli olmaz sabırsızlanma cnm, hayırlısyla vakti gelince hepsi bir bir olur zaten,

yalel cinsiyet 3. ya da 4. ayda belli oluyor sanırım, ticker için de PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode yazan yerdeki 2. satırdan itibaren http ile başlayan kısmı png yazan yere kadar kopyalayacaksın (png dahil) sonrasında profil sayfana yapıştıracaksın

bişey sorucam kızlar, benim bilgisayarımda mı bi sorun var.. anlamadım ben bunu?

şu alttaki stiker var ya.. bende çıkmıyor. her biçimde denedim.
altta görünmüyor.

16. hafta ile 20. hafta arasında değişiyor. bazen 25. haftada halen öğrenemeyenler oluyor.çağla şıkel in neyi olcakmış ki

yalel cinsiyet 3. ya da 4. ayda belli oluyor sanırım, ticker için de PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode yazan yerdeki 2. satırdan itibaren http ile başlayan kısmı png yazan yere kadar kopyalayacaksın (png dahil) sonrasında profil sayfana yapıştıracaksın

hıh tamam teyzesi, oldu şimdi... ben yanlış yeri kopyalıyormuşum :)
sağolasın

peki bu stikerdaki 7+2 meselesi her gün değişecek mi? hep böye mi kalacak acaba?

X