selamlaaaarrr nasıllarız bugün güzel hamişler ?
merhabalar kızlar...
çok ihmal ettim ya ben burayı...ama moralim çok bozuk keyifsizim...bugün dr a gidicez inş bu sefer bi sonuç alırım
amin canım, innşallah... biz de meraktayız valla :)
hesapladığıma göre tam bugün 5+0 mışım kızlar.
ay maşallah maşallah... daha çok çok haftalar gör inşallah :)
türkkahvesi sana da yapabilirim istersen
bana d ayapar mısın nolursun? :)
Merhaba kızlar ben hem ocak hemde şubat annesi olabilirim.Son adet tarihime göre 31.01.2010 ama ultrasonda bu sefer 01.02.2010 olarak gözüktü.18 inde gidicez kalp atışlarını duymak için inşallah bakalım bir sorun çıkmaz bu sefer şubat annesi adayı olabilecek miyim :)
selam, hoşgeldin canım.
aynen ben de öyleyim.
1 şubat görünüyor. ama... ocak da olabilir.. dolayısı ile, iki tarafa da takılıyorum. sen de öyle yap :)
günaydınlar güzel anneler ve onların güzel bebekleri...
nasılsınız bakalım. ben iyiyim hatta allaha şükür çok iyiyim. dün akşam yine babamızın yanına gittik ve kalp atışlarımızı duyduk. bebeğim dün 5+6 iken 6+1 ile uyumlu çıktı. 4 mm olmuş kendileri. çok tatlıydı.kalbi pıt pıt atıyordu.tabi ben hemen muslukları açtım ağlamaya başladım. eşimde çok duygulandı ama bana kızdı ağladım diye.artık ağlamak yok dedi.ama kendi gözleri de dolu doluydu.sanki ben anlamayayım diye kızdı gibi geldi bana .neyse dün ikimizde çok üzgündük bebişimiz moralimizi düzeltti. işte dünya böyle. bir canın gidişine üzülürken diğerinin gelişine aynı anda sevinebiliyor insan. karmaşığız bugünlerde.
yeni hamilelerimiz var. hoşgelmişler. hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum.
aman da aman.. maşallah o minik afacana.. kocaman mı olmuş annesi bu mercimek :) 4 mm koskoca velet olmuş artıkın :)
ağlanmaz mı.. ben dakikalarca susturamamıştım kendimi... susmaya çalıştıkça akıyor o damlalar zaten :)
denizkızıl çokkkkk sevindim cnm harika bir haber maşşşalah subhanallah rabbim darısını bizlere nasip etsin inş ben de cuma ya gidecem kısmetse yeni hamilelerimizi de tebrik ediyorum hayırlı ugurlu olsun inş
ah canım ebrucum, sen daha dinlemedin di mi?
ne zmaan gidiyorsun - bu cuma mı? merakla bekliyorum inanki.
günaydın kızlar gününüz güzel olsun... mideniz bulanmasın, sancınız, kanamanız olmasın inşallah bugün
amiinnn... sana da acil şifalar :) bulantıların geçsin en çabuk bi şekilde inşallah..
benim de içim karışıyor sürekli.. pek bişey yemek istemiyor canım.
1 kilo vermişim hatta birkaç gün içinde. neden oldu anlamadım. bebeğime de zaarı olmaz inşallah..
ayyyyyy ne kadar güzel gözün aydın hihoyyyt
inşallah ben de bu cumartesi duyacağım
inşallah inşallah... cumartesiyi de iple çekiyoruz o zaman canım benim. bekliyorz senden de haberlerini..
kızlarrr ben de çok şükür bugün bebeğimin kalbinin atışını gördüm ve duydum. ne kadar küçük ya,10.8 mm olmuş benim bebiş.ilk başta göremedim, çok korktum..Sonra dr görüntüyü büyüttü, çok şükür görebildik.. Çok güzel bi duygu kızlar, Allah herkese nasip etsin inş. Amin.
10,8 mm ..... aman allahım... topiğin en büyük meleği sende demekki Yaren :)
maşallah canım benim..
kaç haftalıksınız siz?
ben 7+2 oldum bugün.. o kadar büyüdü mü acaba bu kuzucuk da :)
bende yarın dr.a gidiyorum umarım bende görürüm ve duyarım
haydi bakalııımmmmm.. yarını da bekliyoruz bu durumda :)
allahım yarabbim, ne güzel şeyler bunlar.. herkste hep hayırlı mutlu haberler alalım inşallah...
nazar değmesin göbüşlerle bebişlere..