2010 Şubat Anneleri

oldu ama seninki gibi açıklamalı değilmiş benimki böyle oldu.. :)) sen hangi siteden yaptın canımcımm

Merhaba kızlar ben hem ocak hemde şubat annesi olabilirim.Son adet tarihime göre 31.01.2010 ama ultrasonda bu sefer 01.02.2010 olarak gözüktü.18 inde gidicez kalp atışlarını duymak için inşallah bakalım bir sorun çıkmaz bu sefer şubat annesi adayı olabilecek miyim :)

hoşgeldin, canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah, ehh madem şubat da olabilir buraya da sık sık bekleriz

yeni hamişlerimiz var maşallah hayırlı olsun
sevilay adına çok sevindim benimde hep hayalimdi ikiz çocuk ama hayırlısı olsun sağlıkla alalım inş. bebişlerimizi kucağımıza
kızlar şu tablodan bende istiyorum yaparmısınız ben beceremedim :kedi:

günaydınlar güzel anneler ve onların güzel bebekleri...
nasılsınız bakalım. ben iyiyim hatta allaha şükür çok iyiyim. dün akşam yine babamızın yanına gittik ve kalp atışlarımızı duyduk. bebeğim dün 5+6 iken 6+1 ile uyumlu çıktı. 4 mm olmuş kendileri. çok tatlıydı.kalbi pıt pıt atıyordu.tabi ben hemen muslukları açtım ağlamaya başladım. eşimde çok duygulandı ama bana kızdı ağladım diye.artık ağlamak yok dedi.ama kendi gözleri de dolu doluydu.sanki ben anlamayayım diye kızdı gibi geldi bana .neyse dün ikimizde çok üzgündük bebişimiz moralimizi düzeltti. işte dünya böyle. bir canın gidişine üzülürken diğerinin gelişine aynı anda sevinebiliyor insan. karmaşığız bugünlerde.
yeni hamilelerimiz var. hoşgelmişler. hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum.

denizkızıl çokkkkk sevindim cnm harika bir haber maşşşalah subhanallah rabbim darısını bizlere nasip etsin inş ben de cuma ya gidecem kısmetse yeni hamilelerimizi de tebrik ediyorum hayırlı ugurlu olsun inş

fatolina cnm sana ticker oluşturabilmem için satını ve ne yazmak istediğini bilmem sen ben burdaiken onları bilgilerini yaz bana ben ona göre bişe yapmaya çalışayım

herkese günaydın, güzel bi gün geçirmeniz dileklerimle hepinizi öpüyorum,

denizkızıl çok sevindim cnm, minik pıt pıtları duyup da ağlamamak mümkün mü,
bir keresinde doktora bi şey sormak için içerde hasta varken girmiştim ve bir anda o bayanın bebişinin kalp atışları odada çınladı (doktor yanlışlkla sesi çok açmış da) ben bile ağlamıştm duyunca

günaydın kızlar gününüz güzel olsun... mideniz bulanmasın, sancınız, kanamanız olmasın inşallah bugün

kızlar bana mide bulantısı için tavsiyede bulunabilcek biri var mı ya sizler neler yapıyosunuz.. ben çok kötüyüm kaburgalarım ağrıyo artık çok halsizim bu durum moralimide sıfıra indirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…