2010 Şubat Anneleri

sevilay arkadaşıma çok büyük geçmiş olsun..süper bi haber almış onun adına çok sevindim..umarım herşey yolunda gider ve bebişlerine hayırlısıyla kavuşur..dualarımız seninle sevilay..

Hamiş listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|hayal2626| | | | |
2|:nazar:|ebru1987| 22|15 nisan ||57|keseyi gördü |
3|:nazar:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm |
4|:nazar:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|keseyi gördü.. 9.4 mm |
5|:nazar:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|kalp atışını duydu (120) |
6|:nazar:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|kalp atışını duydu |
7|:nazar:|zetu|30|30 nisan
8|:nazar:|selmakerem|32|29 nisan||64|keseyi gördü.. 7 mm |
9|:nazar:|sadolin|27|28 nisan|||keseyi görmedi henüz..
10|:nazar:|camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69|(4hf+5gn)2 hafta sonra keseyi görcek inş.|
11|:nazar:|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67|keseyi gördü.. 5.5 mm
12|:nazar:|guide||28 nisan|2 şubat|58|keseyi gördü..
13|:nazar:|voles||29 nisan|3 şubat|72|kalp atışını duydu |
14|:nazar:|loveli||27 nisan|1 şubat|||
15|:nazar:|haziran20|24|26 nisan|||kalp atışını duydu
16|:nazar:|fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|(5hf + 4gn)keseyi gördü
17|:nazar:|zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|
18|:nazar:|derinderen|23|5 mayıs|9 şubat|58|
19|:nazar:|fatima38||13 mayıs|17 subat||keseyi gördü.. 0.73 cm
20|:nazar:|meltemsahin|||||kalp atışını duydu
21|:nazar:|fifa1415|31|9 mayıs|13 şubat|57|keseyi gördü..12.7 mm
22|:nazar:|caneylom||2 mayıs
23|:nazar:|hulen|26|8 mayıs|12 şubat|71
24|:nazar:|Zehra_s|||||keseyi gördü..
25|:nazar:|ciciliBicili|
26|:nazar:|bbaran|
27|:nazar: :nazar:|sevilaykücük|28|5 mayıs|||keseyi gördü.. 8.4 mm
28|:nazar:|selbinyaz||10 mayıs|14 şubat|
29|:nazar:|eslemmmm||10 mayıs|||keseyi gördü..
30|:nazar:|turkkahvesi85|
31|:nazar:|ebruli_59|28|3 mayıs|7 şubat|
32|:nazar:|gundogmadan||12 mayıs|18 şubat|52|
33|:nazar:|bahar_1987|22|10 mayıs|14 şubat
34|:nazar:|07papatya|

Son düzenleme:
topiğin ilk ikiz annesini kutluyorrr ve listede ona 2 nazarlık takıyorum :) Sevilaycım tebrik ederim, çok sevindim senin adına. Allah şimdiden kolaylık versin canım, çok dikkat et kendine..

camdankalp sen keseyi gördün mü kuzum, listede 2 hafta sonra demişim ama biraz komik olmuş, ne zamandan sonra 2 hafta dimi ama :)

kızlar bana biri sevabına şu tickerlardan yapabilirmi çok özeniyorum bir türlü beceremedim bugün gebeliğim 6+2 çok istiyorum lütfennnnnnnnn

arkadaşlar rahatsızlığı olan varmı bulandı baş dönmesi halsizlik iştahsızlık gibi bende var ne yazikki ne yiyosunuz ne içiyosunuz

yalnız metin kısmına ne yazılmasını istersin ben de melegim olarak gördüğün kısma yani
yeter ki böyle şeylere aşer de yapması kolay olsun sositososito ya bilmediğim bişey isteseydin ne yapardım ben sırnaşık şey

yalnız metin kısmına ne yazılmasını istersin ben de melegim olarak gördüğün kısma yani
yeter ki böyle şeylere aşer de yapması kolay olsun sositososito ya bilmediğim bişey isteseydin ne yapardım ben sırnaşık şey

çok teşekkür ederim arkidiş sağlıkla gel meleğim olsun benimkide ya gerçekten zahmet oldu:1hug:a.s.

ebruli altta yazan linki kullanıcı panelinden profili düzenle kısmına tıkla sayfanın en altındaki Kiilo ve ve doğum tarihi takip çizelgelsi kısmına yapıştır inşallah olmuştur, hamiş tablomuzdan baktım sat 3 mayıs onu baz alarak hesaplattım, linki kopyala ve yapıştır olur inşallah, hem ne zahmeti cnm 1-2 dk lık olay yani yerimseniben : lafı bile olmaz

http://pregnancyplanet.net/tickers/tickers/1bapyxs26y3r2lwm.png

yaa yine olmadı sanırım bi dakka "http://pregnancyplanet.net/tickers/tickers/1bapyxs26y3r2lwm.png"
şimdi olur inşallah

evet başındaki ve sonundaki tırnak işareti olmadan kopyalayıp yapıştır şimdi olur inşallah

kılar benim takvimi sadece benmi göremiyorum ya neden görünmüyo benimki siz görüyomusunuz

fasulye hayırlı olsun cnm, Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah

caneylom senin takvim bende de görünmüyor, belki linki doğru yapıştırmamışsındır.

selam kızlar nasılsınızz ben iyiyimmm evim tozlandı, kirlendi ama hiççç bişey yapmıyorum annem gelcek pazar günü hiç bişey ellemiceksin diyo beraber yaparız diyo , bende korkuyorum temizlik yapmaya falan hiç bişey yapmıyorum sadece az önce girdim lavaboları tuvaleti banyoyu yıkadım ama öyle haldır huldur ovmadan :)) dağınıklık topladım bulaşık yıkadım o kadar. yerleri süpürüp viledalamam lazım aslında ama.. :KK43:(
çünkü ayakta kalırsam ve yorulursam kasıklarımda ağırlık ve çokk hafif bi inceden ağrı hissediyorum o yüzden bişeycik yapmıyorum. ctesi doktora gidicez umarım bebeğimi görürüm ultrasonda. kızlar bende mide bulantısı tiksinme bişeycik yok şimdilik ne zaman başlıyo bu olaylar başlaması lazım değilmii?? kaç haftalığım hesaplayayım netten şimdi bi yazayım bi dk.:nazar:

X