2010 Şubat Anneleri

:sm_cool: ben de listede yer almak istiyorum. 6 haftalık hamileyim keseyi gördük.kıalp atışları için cumartesi doktora gideceğiz yine haber verirrim.58 kilo ile hamile kaldım. tahmini doğum tarihi 2 şubat sat:28 nisan
Hamiş listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|hayal2626| | | | |
2|:nazar:|ebru1987| 22|15 nisan ||57|keseyi gördü |
3|:nazar:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm |
4|:nazar:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|keseyi gördü.. 9.4 mm |
5|:nazar:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|kalp atışını duydu (120) |
6|:nazar:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|kalp atışını duydu |
7|:nazar:|zetu|30|30 nisan
8|:nazar:|selmakerem|32|29 nisan||64|keseyi gördü.. 7 mm |
9|:nazar:|sadolin|27|28 nisan|||keseyi görmedi henüz..
10|:nazar:|camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69|(4hf+5gn)2 hafta sonra keseyi görcek inş.|
11|:nazar:|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67|keseyi gördü.. 5.5 mm
12|:nazar:|guide|
13|:nazar:|voles||29 nisan|3 şubat|72|kalp atışını duydu |
14|:nazar:|loveli||27 nisan|1 şubat|||
15|:nazar:|haziran20|24|26 nisan|||kalp atışını duydu
16|:nazar:|fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|(5hf + 4gn)keseyi gördü
17|:nazar:|zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|
18|:nazar:|derinderen|23|5 mayıs|9 şubat|58|
19|:nazar:|fatima38||13 mayıs|17 subat||keseyi gördü.. 0.73 cm
20|:nazar:|meltemsahin|||||kalp atışını duydu
21|:nazar:|fifa1415|31|9 mayıs|13 şubat|57|keseyi gördü..12.7 mm
22|:nazar:|caneylom||2 mayıs
23|:nazar:|hulen|26|8 mayıs|12 şubat|71
24|:nazar:|Zehra_s|||||keseyi gördü..
25|:nazar:|ciciliBicili|
26|:nazar:|bbaran|
27|:nazar:|sevilaykücük|28|5 mayıs|||keseyi gördü.. 8.4 mm
28|:nazar:|selbinyaz||10 mayıs|14 şubat|
29|:nazar:|eslemmmm||10 mayıs|||keseyi gördü..
30|:nazar:|turkkahvesi85|
31|:nazar:|ebruli_59|28|3 mayıs|7 şubat|
32|:nazar:|gundogmadan||12 mayıs|18 şubat|52|
33|:nazar:|bahar_1987|
34|:nazar:|07papatya|

Son düzenleme:
kızlar cumartesi lekenmelerim devam ettiği (arrtığı) için doktora gitmiştim ve kendi doktorum olmadığı için başka doktor muayene etmişti, arkadaşlar siz siz olun güvenmediğiniz bilmediğiniz doktorlara sakın muayene olmayın, haftasonunu nasıl geçirdim bi ben bilirim bir de Rabbim, bana iki kese gördüğünü, ama ikinci kesenin şüpheli olduğu belki de ikizlerden birinin öldüğü ya da ikincisinin kese değil kanamayla ilgili olabileceği vs. bir sürü çelişkili şey söyledi. inanın pazartesiye kadar o kadar zor bekledim ki pzts. kendi doktoruma gittiğimde bana ikinci kesenin olmadığını, diğer kese olarak sanılanınn kanamanın merkezi olduğunu söyledi, üstelik ikiz olup olmadığını söylemek için de erken olduğunu bu dönemlerde daha yeni belli olacağını falan söyledi, işin aslı benim çocukluğumdann beri hayalini kurduğum şeydi ikiz bebek ama Rabbim neyi hayırlısıyla verirse tabiki şükrederim, ama bu vesileyle öğrendim ki eşimin bana daha önce söylememişti ama meğer o da ikiz bebek çok istiyormuş ve öyle hayal kırıklığına uğradık ki diğer doktorun söylediklerinden sonra (ikizleridenn birinin öldüğü falan ) neyse Rabbim bize bunu bağışlasın bir tane de olsa evladım olsun da çok şükür buna
ama yine de içim bir garip, yaşadığım üzüntüden kaçgündür siteye giriyorum sizleri takip ediyorum ama elim klavyeye varmıyordu iki satır da olsun yazmaya,
şükür Rabbime ki bugün lekelenmem azaldı da biraz moralim yerine geldi, bunu da kaybetmekten o kadar korkuyorum ki, Rabbim hepimize bebişlerimizi bağışlar inşallah, neyse biraz uzun oldu başınızı ağrıttım kızlar kusura bakmayın

bu arada aramıza yeni katılan tüm hamişlerimiz tebrik ederim, inşallah sağlıkla kucaklamayı da nasip eder.

Yaren teşekkür ederim şimdi gördüm düzeltmişsin, çok sağol ellerine sağlık,

Meltemşahin onu ben de duydum ama sanırım burada aramızda devlet veya ünv. hastanesine giden olmadığı için bizi uyaran olmadı, benim arkadaşım da kısmetse ocak annesi olacak ve o cerrahpaşaya gidiyor kontroller için istinye tarafında oturuyor, kendisi kayıt için gitmemiş hastaneden zaten adresine göre ilgili sağlık ocağına bilgi verilmiş ve sağlık ocağından kayıt ve kontol için çağırmışlar, yine de yanlış hatırlıyor olmamak için şimdi arkadaşımı aradım ama ulaşamadım, görüşünce tekrar bilgi veririm

Geçmiş olsun fifacım, benimde cumadan beri lekelenmelerim var, bugün biraz daha fazla gibi, cumartesi doktora gittim kesemizi gördük, doktor korkma bişey olmaz dedi, progestan verdi ama neden lekelenmem bitmedi çok kafama takılıyor... tekrar doktora gitsemmi acaba

bu arada aramıza yeni katılan tüm hamişlerimiz tebrik ederim, inşallah sağlıkla kucaklamayı da nasip eder.

Yaren teşekkür ederim şimdi gördüm düzeltmişsin, çok sağol ellerine sağlık,

Meltemşahin onu ben de duydum ama sanırım burada aramızda devlet veya ünv. hastanesine giden olmadığı için bizi uyaran olmadı, benim arkadaşım da kısmetse ocak annesi olacak ve o cerrahpaşaya gidiyor kontroller için istinye tarafında oturuyor, kendisi kayıt için gitmemiş hastaneden zaten adresine göre ilgili sağlık ocağına bilgi verilmiş ve sağlık ocağından kayıt ve kontol için çağırmışlar, yine de yanlış hatırlıyor olmamak için şimdi arkadaşımı aradım ama ulaşamadım, görüşünce tekrar bilgi veririm

canım teşekkür ederim.benim arkadaşımda aydında özele gidiyor ama o gidip sağlık ocağına bildirmişti.ben senden haber beklicem canım.yazarsan sevinirim.canım bebğinide inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına.fazla stres yapma canım.o küçük yaramazlar herşeyden haberdar oluyolarmış...

Fatima benim doktorum progestan zaten daha önce vermişti ama pzts miktarını arttırdı, daha önce 3x1 vermişti şimdi 3x2 verdi belki ondan kesilmiş olabilir, istersen tekrar bi görüş doktorunla
bu arada aklınızda olsun kızlar lekelenme kahverengi ise çok endişelenmeye gerek yokmuş, ama kırmızı veya pembe ya da kırmızıya yakın koyu renkler ise endişe etmek gerekiyormuş,

Bana 3x1 verdi ve lekelenmem kahveye yakın kırmızı falan değil ama yinede kafama takılıyor işte...

kızlar bu gerçekten önemli, ayy ne zamandır sizlerler paylaşayım diyorum hep unutuyorum şimdi aklımdayken yazayım bari.

geçen hastaneye gittiğimde (o günlerde bebişim daha bi kaç günlükmüş meğer ama benim daha ondan haberim yoktu) orada bekleyen bir aile vardı bebişleri 3.5 aylık falanmış, oradan geçen bir doktor baktı çocuğa ve çok zayıf falan dedi, aile de daha küçük ek gıdaya geçsin ekmek falan yesin daha kolay büyür falan diyordu ki doktor da tabi ek gıdaya geçsin ekmek de yesin ama sakın beyaz ekmek (normal fırında heryerde satılan yani) yedirmeyin hatta sizler de yemeyin dedi, içinde çok fazla katkı maddesi varmış onun yerine tam buğday ekmeği yemelerini tavsiye etti, kepek ekmeğiyle falan da karıştırmamalarını kepek ekmeğinin de bebeklere ve çocuklara zararlı olduğunu söyledi,
ben tabi duyar duymaz eve beyaz ekmek almayı bıraktım, eşim de bu konuda hem fikir olduğu için o da artık yemiyor, o günlerde bebişimizden haberimiz yoktu ama eğer olursa anne karnındayken en iyi şekilde beslenmesi gerek diyerek tam buğday ekmeği almaya başladık hatta sonradan farkettim ki, hlak ekmekte organik tam buğday ekmeği var artık onu almaya başladık, sizlere de tavsiyem ister fırından ister marketten nereden olursa olsun tam buğday hatta organik olanları bulursanız onlardan kullanın bence çok önemli, bahsettiğim doktor tüm tanıdıklarını söylemeleri yönünde telkinde bulundu,

Hamiş listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|hayal2626| | | | |
2|:nazar:|ebru1987| 22|15 nisan ||57|keseyi gördü |
3|:nazar:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm |
4|:nazar:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|keseyi gördü.. 9.4 mm |
5|:nazar:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|kalp atışını duydu (120) |
6|:nazar:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|kalp atışını duydu |
7|:nazar:|zetu|30|30 nisan
8|:nazar:|selmakerem|32|29 nisan||64|keseyi gördü.. 7 mm |
9|:nazar:|sadolin|27|28 nisan|||keseyi görmedi henüz..
10|:nazar:|camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69|(4hf+5gn)2 hafta sonra keseyi görcek inş.|
11|:nazar:|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67|keseyi gördü.. 5.5 mm
12|:nazar:|guide|
13|:nazar:|voles||29 nisan|3 şubat|72|kalp atışını duydu |
14|:nazar:|loveli||27 nisan|1 şubat|||
15|:nazar:|haziran20|24|26 nisan|||kalp atışını duydu
16|:nazar:|fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|(5hf + 4gn)keseyi gördü
17|:nazar:|zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|
18|:nazar:|derinderen|23|5 mayıs|9 şubat|58|
19|:nazar:|fatima38||13 mayıs|17 subat||keseyi gördü.. 0.73 cm
20|:nazar:|meltemsahin|||||kalp atışını duydu
21|:nazar:|fifa1415|31|9 mayıs|13 şubat|57|keseyi gördü..12.7 mm
22|:nazar:|caneylom||2 mayıs
23|:nazar:|hulen|26|8 mayıs|12 şubat|71
24|:nazar:|Zehra_s|||||keseyi gördü..
25|:nazar:|ciciliBicili|
26|:nazar:|bbaran|
27|:nazar:|sevilaykücük|28|5 mayıs|||keseyi gördü.. 8.4 mm
28|:nazar:|selbinyaz||10 mayıs|14 şubat|
29|:nazar:|eslemmmm||10 mayıs|||keseyi gördü..
30|:nazar:|turkkahvesi85|
31|:nazar:|ebruli_59|28|3 mayıs|7 şubat|
32|:nazar:|gundogmadan||12 mayıs|18 şubat|52|
33|:nazar:|bahar_1987|
34|:nazar:|07papatya|

Arkadaşlar merhaba. sizlere SEVİLAY KÜCÜK le ilgili bilgi vermek istiyorum.
can arkadaşımın dün akşam sebepsiz birden bire bir kanaması oldu hemen doktorunu aradı ama kanama çok yoğundu sevilay bebeğini kaybettiğini düşünmeye başlamıştı :sinifsinif: ve içi yanıyordu.:1no2: hemen dr nin dediği iğneyi yaptırıp acil olarak hastaneye gitti. okafar çok yoruldu ki şu 1 saatde ömdründen ömür gittibenneyaptımki. dr si hemen utrasona aldı ... sevilayın kalbi duracak gibiydi .......... ama doktorumuz aaaaaaaaaaa burada iki tane bebek varrrrrr diye süper bir haber verdi:sm_cool::dance::1rolleyes::asigim:sositososito.. şuan herşey yasak sevilaya yatağa civilenmiş durumda wc için bile kalması yasak . çok mutlu Güzel Allahım inşallahs ağlıkla ikisinide kucağına almayı nasip eder....... 10günhiç kalmıyacak sizinle görüşemez . bende o yüzden size bilgi bermek istedim.........
hepinize hayırlı doğumlar diliyourm........yerimseniben

beratefe haber verdiğin için sağol, inan ilk önce okurken sanki benmişim gibi yüreğim ağzıma geldi ama sonunu okuyunca çok rahatladım sevgilerimizi ve tebriklerimizi iletirsen sevinirim

fifa,yarenicaneylom,anneolmakistiyorum, fatolina sağolun arkadaşlar dostlar sağolsun. hepimiz yeni tanışıyoruz ama ilginiz beni çok mutlu etti. sağolun.yeni hamilelerimiz var. hepsini tebrik ediyorum, umarım hepimiz sağlıkla yolumuza devam eder mutlu sona ulaşırız.

Merhabalar güzel anne adayları Allahım hepinize bebişlerinizi karnınızda görüp sonra kucagınızda saglıklı sihatli büyütmeyi nasip etsin... :Saruboceq: insallah bende Subat 2010 annesi olabilirim .. son 3 gün sayıyorum bakalım benim icinde dua edin olur mu :Saruboceq:

çok sevindim inşallah bebişlerini sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin rabbim bizimkide cuma günü belli olur belki benimkide ikizdir teyzeleri...................

beratefe canım verdiğin bilgi için çok teşekkürler.. ben çok mutlu oldum sevilay adına allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inş. çok dikkat etsin kendine...

yeni hamişlerimiz hayırlı uğurlu olsun inşallahh... hepimize allah sabır sağlık versintabi bebişlerimizede zor bi süreç...

Bitter ne güzel dilekler bunlar, cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah seni de aramızda 2010 şubat annesi olarak görürüz,

denizkızıl inan hepimiz burada palaşımlarda bulundukça daha mutlu oluyoruz cnm, inşllah bu tanışma süreci kalıcı dostluklar olarak devam eder

BitterciqoLata canım senin içinde allah hayırlısını versin... inş. hamilesindir sende allahım gönlüne göre versin..

Bitter ne güzel dilekler bunlar, cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah seni de aramızda 2010 şubat annesi olarak görürüz,

denizkızıl inan hepimiz burada palaşımlarda bulundukça daha mutlu oluyoruz cnm, inşllah bu tanışma süreci kalıcı dostluklar olarak devam eder

inşallah canım bunu bende canıgönülden isterim... :1hug:

X