2010 Şubat Anneleri

derinderen arkadaşım tabiki doktoruma sormadan böyle önemli bi konuda karar vermicem..benzer bi konuda doktorundan bilgi alan arkadaşlar var mı diye merak ettim sadece..Ayrıca ilk bebeğini düşük sonucu veya başka sebepten dolayı kaybeden anneler hiç bişeyin bebeklerinden daha öenmli olmadığını eminim daha iyi anlıyolardır..

derinderen arkadaşım tabiki doktoruma sormadan böyle önemli bi konuda karar vermicem..benzer bi konuda doktorundan bilgi alan arkadaşlar var mı diye merak ettim sadece..Ayrıca ilk bebeğini düşük sonucu veya başka sebepten dolayı kaybeden anneler hiç bişeyin bebeklerinden daha öenmli olmadığını eminim daha iyi anlıyolardır..

canım doktorlar genelde uzun yolculuklara izin vermiyorlar ama bazılarıda sorun olmayacagını dusunuyor ben onun icin doktora sormadan gitme dedim hani boel seyler kisiden kisiye degisr.bende ilk bebegimi kaybettim bunun ne kadar acı oldugunu bilirim benim yasadıgımı Allah kimseye yasatmasın istedigim icin yazayım dedim

ben yıllık iznimi temmuz sonu kullanıcam daha doğrusu ağustos başı o zamana kadarda bebişimin 3 ayı çıkmış oluyo arada sanırım yolculuk daha rahat geçer... tabi bu benim fikrim doktorumun fikri ne olur bilemiyorum...

denizkızılcım başınız sağolsun canım allah geride kalanlarına uzun ömürler versin........
fatolina canım benim ilk yeşil elma çekti dalda olan küçük daha yani çağlası...........

slm kızlar.bende dün bebeğimişin kalp atışlarını duydum nihayet.çok güzel bişey ya.daha küçücük belli bile olmuyo.size renkli ultrasonlamı baklıldı kızlar.sanırım ozaman bebeği görebiliyomuşsun.siyah beyaz olunca ben hiç göremedim.ozamanlarda gelir inşallah.

ya bide benim midem hiç bulanmıyor ama çok iştahsızım,hatta kilo vermişim.yiyemiyorum içemiyorum.zorla.ama zorlada olmuyo tabiki.benim gibi olan var mı? bu aylarda annenin iyi beslenmesi nekadra önemli bi bilginiz var mı

denizkızıl başınız sağolsun canım
bizde bugün 7+1 olduk teyzeleri pazartesi kalp atışları için gidicez inşallah
bende ne bulantı oldu ne bişey sizi duyunca böyle şükrediyorum inşallah böyle devam eder sizlerde en kısa zamnda atlatırsınız inşallah bu bulantıları
bu arada aşermeye başladınız mı kızlar ilk ne istedi canınız merak ettim

Maşallah canım, darısı bizlere olurda kalp atışlarını duyarız inş.
Bende henüz aşerme yok tiksinmede yok, büyükdükçe değişir zannımca

slm kızlar.bende dün bebeğimişin kalp atışlarını duydum nihayet.çok güzel bişey ya.daha küçücük belli bile olmuyo.size renkli ultrasonlamı baklıldı kızlar.sanırım ozaman bebeği görebiliyomuşsun.siyah beyaz olunca ben hiç göremedim.ozamanlarda gelir inşallah.

ya bide benim midem hiç bulanmıyor ama çok iştahsızım,hatta kilo vermişim.yiyemiyorum içemiyorum.zorla.ama zorlada olmuyo tabiki.benim gibi olan var mı? bu aylarda annenin iyi beslenmesi nekadra önemli bi bilginiz var mı

Maşallah ne güzel, Allahım hayırlısı ile bizde duyalım ve görelim inş.

hayırlı olsun canım... banada renksiz baktılar ama bebii az da olsa gördük nokta kadar gerçi zoom yaptıktan sonra gördük onu :) ben şu an 6+6 canım 3 gündür feci bulantım başladı... yemek konusuna gelince bildiğim kadarıyla ilk 3 ay annenin kilosu yada ne yediği çok önemli değil bebiş hazırdan besleniyo.. ama sonraki aylarda büyüdüğü için daha fazla besine ihtiyaç duyuyor ve annenin besinine ortak oluyor... yani kiloda versen şu an korkmanı gerektirecek bişey yok :)

hayırlı olsun canım... banada renksiz baktılar ama bebii az da olsa gördük nokta kadar gerçi zoom yaptıktan sonra gördük onu :) ben şu an 6+6 canım 3 gündür feci bulantım başladı... yemek konusuna gelince bildiğim kadarıyla ilk 3 ay annenin kilosu yada ne yediği çok önemli değil bebiş hazırdan besleniyo.. ama sonraki aylarda büyüdüğü için daha fazla besine ihtiyaç duyuyor ve annenin besinine ortak oluyor... yani kiloda versen şu an korkmanı gerektirecek bişey yok :)

teşekkür ederim canım.bende tam 6+6 bugün.aynı gidiyoruz.bulantım hiç olmadı buzaman kadar inşallah benimde senin gibi sonradan başlamaz.şu üçüncü ayıda atlatmayı bekliyorum artık bian önce.hiçbişey yiyemiyorum.korkuyorumda iyi beslenememkten.inşallah dediğin gibi üç aydan sonra gereklidir o besinler.saol canım tekrar...

Maşallah ne güzel, Allahım hayırlısı ile bizde duyalım ve görelim inş.[/QUOTE]

teşekkür ederim canım.inşallah darısı başınıza.kalp atışlarını duyunca herşey daha farklı oluyor:)çok güzel bi duygu gerçekten

derinderen ilk bebeğin için üzüldüm..bende ilk bebeğimi kalp atışları alınamadığı için kaybettim..Allah tekrar aynı acıları yaşatmaz hiçbirimize inş.bu sınav benim için önemli yaklaşık 3 aydır hazırlanıyorum ama dediğim gibi hiçbişey bebeğimden daha kıymetli diil..doktor onay verse bile girmemeyi düşünüyorum..bu kritik 3 ayı hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde hepimiz atlatırız inşallah.

derinderen ilk bebeğin için üzüldüm..bende ilk bebeğimi kalp atışları alınamadığı için kaybettim..Allah tekrar aynı acıları yaşatmaz hiçbirimize inş.bu sınav benim için önemli yaklaşık 3 aydır hazırlanıyorum ama dediğim gibi hiçbişey bebeğimden daha kıymetli diil..doktor onay verse bile girmemeyi düşünüyorum..bu kritik 3 ayı hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde hepimiz atlatırız inşallah.

bende senin ilk bebegın uzuldum canım amin insallh kimseye yasatmaın rabbim bu kotu acıyı

Arkadaşlar dün doktora sormayı unuttuğum bi konu hakkında fikrinizi almak istiyorum..Benim 4-5 temmuzda ankarada sınavım var o sıralarda 8 haftanın içinde olucam inş.Ankara yaklaşık 4 saatlik bi yol..Sizce bu yolculuk bebişle ilgili bi sıkıntı yaratır mı..ilk 3 ayda yolculuğun sakıncalı olduğunu duymuştum çünkü..

Canım bizim de bu ay sonu tatilimiz başlıyo doktorumuza sorduk 3. ay dolana kadar yola izin vermedi arabalar rahat bişey olmaz ama inip binerken ayağın kayar, ani franle bi stres yaşarsın hiç iyi olmaz dedi. Yine de doktoruna sor canım

Hamiş listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|hayal2626| | | | |
2|:nazar:|ebru1987| 22|15 nisan ||57|keseyi gördü |
3|:nazar:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm |
4|:nazar:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|keseyi gördü.. 9.4 mm |
5|:nazar:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|kalp atışını duydu (120) |
6|:nazar:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|kalp atışını duydu |
7|:nazar:|zetu|30|30 nisan
8|:nazar:|selmakerem|32|29 nisan||64|keseyi gördü.. 7 mm |
9|:nazar:|sadolin|27|28 nisan|||keseyi görmedi henüz..
10|:nazar:|camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69|(4hf+5gn)2 hafta sonra keseyi görcek inş.|
11|:nazar:|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67|keseyi gördü.. 5.5 mm
12|:nazar:|guide|
13|:nazar:|voles||29 nisan|3 şubat|72|kalp atışını duydu |
14|:nazar:|loveli||27 nisan|1 şubat|||
15|:nazar:|haziran20|24|26 nisan|||kalp atışını duydu
16|:nazar:|fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|(5hf + 4gn)keseyi gördü
17|:nazar:|zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|
18|:nazar:|derinderen|23|5 mayıs|9 şubat|58|
19|:nazar:|fatima38||13 mayıs|17 subat||keseyi gördü.. 0.73 cm
20|:nazar:|meltemsahin|||||kalp atışını duydu
21|:nazar:|fifa1415|31|9 mayıs|13 şubat|57|keseyi gördü..12.7 mm
22|:nazar:|caneylom||2 mayıs
23|:nazar:|hulen|26|8 mayıs|12 şubat|71
24|:nazar:|Zehra_s|||||keseyi gördü..
25|:nazar:|ciciliBicili|
26|:nazar:|bbaran|
27|:nazar:|sevilaykücük|28|5 mayıs|||keseyi gördü.. 8.4 mm
28|:nazar:|selbinyaz||10 mayıs|14 şubat|
29|:nazar:|eslemmmm||10 mayıs|||keseyi gördü..
30|:nazar:|turkkahvesi85|
31|:nazar:|ebruli_59|28|3 mayıs|7 şubat|
32|:nazar:|gundogmadan||12 mayıs|18 şubat|52|
33|:nazar:|bahar_1987|
34|:nazar:|07papatya|

Son düzenleme:
denizkızıl başın sağolsun cnm, allah sana ve ailene sabır versin, ama sakın kendini çok
üzme, bebişini düşün ve onun için güçlü ol,
dualarımız seninle cnm

yaren özel mesajdan sana bilgilerimi göndermiştim sanırım görmedin cnm,

gördüm ve hemen düzelttim canım.

papatya ve bahar hoşgeldiniz aramıza..

hadi kızlllaarrr 34 hamiş oldu, yok mu artıran... topik sağlıklı anne adayları ve sağlıklı bebişlerle dolsun inş..

denizkızıl başın sağolsun canım,Allah geride kalanlara sağlıklı ömürler versin. Dikkat et, kendine ve bebişine..

kızlar siz sağlık ocağına kayıt oldunuz mu.sanırım aşılar için falan bulunduğunuz yerdeki sağlık ocağına gidip kayıt falan olmamız gerekiyormuş.bende tam olarak bilmiyorum.bileniniz var mı?

X