2010 Şubat Anneleri

ne güzel bebişinin kalp atışlarını duymuşsun. dinlen bol bol ve olumlu düşün. dualarım seninle.

günaydın kızlar
ben 7 haftalık hamileyim dün kahve-kırmızı tuhaf bir renkte az bişi akıntım oldu doktoruma söyledim yerleşmedendir dedi devam eder kanamaya dönerse haber ver dedi ama ben çok huzursuz oldum bide mide bulantılarım öldürecek beni istifra etmiyorum sadece bulantım oluyor. bu lekelenmeden dolayı bişi olmaz değilmi?

denizkızıl canım allah rahmet eğlesin, başın sağolsun canım.. fazla üzmemeye çalış kendini diycem ama ateş düştüğü yeri yakar bilirim.. mekanı cennet olsun...allah ölümünde sıralısını versin inşallah.. geride kalanlara sabır diliyorum canım...

canım allahın izniyle hiç bişey olmaz sen dinlen bol bol allahın izniyle sen ona sıkı sıkı tutunduğun sürece oda sana tutunur annesi... zemuszemus

Denizkızıl canım başınız sağolsun,Allah mekanını cennet eylesin geride kalanlarada sabırlar versin ....

saolun kızlar hayırlısı ile hepimiz bebişlerimize kavuşuruz bugünlerde geçer biter işallah kucağımıza alıp emzirdiğimiz günleri görürüz umarım allah hepim izin yardımcısı olsun

kızlar slm nasılsınız bende subat annesıyım bu takvımlerı nasıl yapıyorsunuz bende ıstıyorum yardım edın

canım nasıl anladın mide bulantın cok oldugu icin mi

Bendede geçen cuma ögleden sonra kahverengi akıntı akşamda 2-3 damla kırmızı kanama oldu sabahta yine lekelenme oldu hemen doktora gittim ama doktor merak etme bişey yok dedi, progestan verdi, kesen düzgün dedi. sendede birşey yoktur kafana takma dinlen artarsa doktora gidersin canım

kızlar slm nasılsınız bende subat annesıyım bu takvımlerı nasıl yapıyorsunuz bende ıstıyorum yardım edın

hayırlı olsun canım, o çizelgelerin üzerinde yazan siteye gir oradan yap

canım nasıl anladın mide bulantın cok oldugu icin mi

bende anlayamadın bulantıdan mı dedi acaba

başsağlığı dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. allah sevdiklerimizden ayırmasın bizleri. yaşlıydı ama ailemizin direğiydi.eşimin ve benim tarafımdan kalan tek yaşlımızdı.bizim evlenmemizi en çok o istemişti. bebeğimizi görmeye ömü vefa etmedi. kabri nur mekanı cennet olsun.

Denizkızıl başınız sağolsun hayatım Allah geride kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin..Kendine dikkat et..sabırlar dilerim.

Arkadaşlar dün doktora sormayı unuttuğum bi konu hakkında fikrinizi almak istiyorum..Benim 4-5 temmuzda ankarada sınavım var o sıralarda 8 haftanın içinde olucam inş.Ankara yaklaşık 4 saatlik bi yol..Sizce bu yolculuk bebişle ilgili bi sıkıntı yaratır mı..ilk 3 ayda yolculuğun sakıncalı olduğunu duymuştum çünkü..

bencede doktora sormadan hıcbiyere gitme nolur nolmaz sonra pismanlık duyarsın ben sehir icinde bile uzak bi yere gitmiyorum meleklerimizden daha onemli degil yaa

denizkızılcım başın saolsun allah geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler versin bebişini sağlıcakla kucağına al inşallah

denizkızıl başınız sağolsun canım
bizde bugün 7+1 olduk teyzeleri pazartesi kalp atışları için gidicez inşallah
bende ne bulantı oldu ne bişey sizi duyunca böyle şükrediyorum inşallah böyle devam eder sizlerde en kısa zamnda atlatırsınız inşallah bu bulantıları
bu arada aşermeye başladınız mı kızlar ilk ne istedi canınız merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…