allah rahmet eğlesin denizkızı kendine dikkatet bebişini düşün
kızlar benimde dün kanaman başladısenağlamadk.ra gittim bebeğimim kalp atışlarını duydum çok güzeldi 7 haftalık çok şükür yaıo ama az az kanamalrda dedvam edio progestan verdi 2 şer tane adet sancılarıda çekiyorum kızlar çok korkuyorum dua edin benim için işllah bi şey olmaaz:Saruboceq:
allah rahmet eğlesin denizkızı kendine dikkatet bebişini düşün
kızlar benimde dün kanaman başladısenağlamadk.ra gittim bebeğimim kalp atışlarını duydum çok güzeldi 7 haftalık çok şükür yaıo ama az az kanamalrda dedvam edio progestan verdi 2 şer tane adet sancılarıda çekiyorum kızlar çok korkuyorum dua edin benim için işllah bi şey olmaaz:Saruboceq:
abo bana kimse mide bulantısı demesin yazı yı okurken bile kötü oluyom kesin kızımız olacak bizim kızlar eşimde sağlığı yerinde olsun ama kızımız olacak bizim diyip duruyodu karnımı kızım diye seviyodu hoşunada gider heralde kız olması neyse benim annemde 9 ay boyunca kusmuş((( inş ben anneme çekmem çok kötü mide bulantısı çok zor
günaydın kızlar
ben 7 haftalık hamileyim dün kahve-kırmızı tuhaf bir renkte az bişi akıntım oldu doktoruma söyledim yerleşmedendir dedi devam eder kanamaya dönerse haber ver dedi ama ben çok huzursuz oldum bide mide bulantılarım öldürecek beni istifra etmiyorum sadece bulantım oluyor. bu lekelenmeden dolayı bişi olmaz değilmi?
kızlar slm nasılsınız bende subat annesıyım bu takvımlerı nasıl yapıyorsunuz bende ıstıyorum yardım edın
canım nasıl anladın mide bulantın cok oldugu icin mi
bencede doktora sormadan hıcbiyere gitme nolur nolmaz sonra pismanlık duyarsın ben sehir icinde bile uzak bi yere gitmiyorum meleklerimizden daha onemli degil yaaArkadaşlar dün doktora sormayı unuttuğum bi konu hakkında fikrinizi almak istiyorum..Benim 4-5 temmuzda ankarada sınavım var o sıralarda 8 haftanın içinde olucam inş.Ankara yaklaşık 4 saatlik bi yol..Sizce bu yolculuk bebişle ilgili bi sıkıntı yaratır mı..ilk 3 ayda yolculuğun sakıncalı olduğunu duymuştum çünkü..