- 24 Temmuz 2008
- 6.096
- 14
- 42
balım inşallah.... bu mübarek günde yüce Rabbim den bir kez daha diliyorum ki sana ve senin gibi evlat hasreti çeken tüm kadınlara hayırlısı ile tez zamandan sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlasın:Saruboceq:
balım inşallah.... bu mübarek günde yüce Rabbim den bir kez daha diliyorum ki sana ve senin gibi evlat hasreti çeken tüm kadınlara hayırlısı ile tez zamandan sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlasın:Saruboceq:
Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar..
ben nisan annesi olmak istiyorum bebişim kışa kadar hasta olmadan büyüsün diye kaydirigubbakcemile3
tesekkur ederım kızlar rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınşallah kucagımıza almayıda nasıp eder dualarımız hep beraber olsun
son dakka ocak annesı olmus balumcum..bızler bakalım olcakmıyız
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Bende 2010 Şubat annesi olucam:CüvCüv:
Buna çok inanıyorum:asigim:
Allahım nolursun yardım et :Saruboceq: