2010 Şubat Anneleri

amiiinnnnn.......:Saruboceq::Saruboceq:

SArdunyamm zakkumm çiçieğimm AMİNNNN inşallahhh sağolasın.Rabbim tüm evlat hasreti çekenlerin yüzünü güldürsüünn.inşallahh şuan dua kapıları açıktırrrrrrr:Saruboceq:

Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar..
ben nisan annesi olmak istiyorum bebişim kışa kadar hasta olmadan büyüsün diye kaydirigubbakcemile3

cnm sen şimdiden çalışmalar başla öyle hemen ol dıyınce olsa ahhh keşke:)) bende ilk zmanlar burcuna göre yapayım derdim şimdide olsun hangi burç olursa olsun dıyorum .. sevgıler

kzılar bugunle beraber 3 günüm geçmiş oluyor inş. bende bu topikte devam ederim bundan sonra çok istıyorum çokkk ama hayırlısıyla inş.

kızlar ankaralı şubat anneleri çıkarsa iletişime geçelim dr. ve hast. tavsıyeleri için...

tesekkur ederım kızlar rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınşallah kucagımıza almayıda nasıp eder dualarımız hep beraber olsun

yuppiiii ilk hamilemiz cikmissssdelikafadulden
hayalcim tebrik ederim bitanemmmm:teytey::teytey::teytey:

kizlar bu arada bende gecen hafta test yaptim,hangi gündü hatirlamiyorum ama kocaman bi negatiftilaelaelaelaelae
adette olmadim..doktoru arasamda gitsem artik,yine kistler olustu sanirim:bbo:

canım benim Allah razı olsun Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamandaa.s.

AHHH AHH keşke bende şubat annesi olabilsemm.:Saruboceq::Saruboceq:delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bi şubat annesinin süprizinide ben vereyim arkdaşım gelir burda söyler ama sevcan hamile hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey:

SEVOM HAMİŞŞŞŞ ulaa topiğe gelseneeeeeeeeeeeee.SEvomaaaa aÇTIĞIM BAŞLIKK UĞURLUU GELDİİİ BELKİDE BESMELE ÇEKTİMM.SEVomm hamiş herkezz duysunnnnnnnn:dance::dance::dance::sm_cool:

son dakka ocak annesı olmus balumcum..bızler bakalım olcakmıyız
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

insallah hepiniz benım gıbı 14 şubat anensi olursunuz:) hayırlısıyla tabiii

slm kizlar bebegim bana siki siki tutunursa bende subat annesi olacagim. dun test yaptim ikinci cizgi coook hafif bir sekilde gorundu. doktora gidip test yaptiricam .

insallah pozitif cikar, Allah'im hepimize saglikli bir bebek nasip etsin Amiiiiin

Ebru1987 Tebrikler bitanem..kaydirigubbakcemile3

bu topiciği sizlere emanet ediyorum TÜm anneleri Kutluyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…