bı ben degılmısım yanı napıyolar bunlar anlamıyorum kı assagılara vurdugunda resmen tuvaletım varmıs gıbı hıssedıyorum sonra gecıyo durunca CADIARZU
anam ıdrar torbamızamı vuruyolar ne :roflol:
Kusura bakmayın arkadaşlar pat diye damladım,dayanamdım,özür dilerim...güzel sohbetler...
valla zeynepcim bende çözemedim vuruyo olabilirle zaten bu aylardan sonra sık sık wc ye çıkıcakmışız öle okudum bir yerde
hoşgeldin canımmm sen ne kadarlıkkk hamilesin
kız tek wc ye gitmekle kalsa iyi yokuş çıkarken afedersin kaçırcak gibi oluyo yolda kaydirigubbakcemile3ayyy aynen wc de dogurcam heralde bu cocugu ben sırnaşık şey
tekrar merhaba kızlar selam vermeden çıkmak zorunda kaldım geç kalmmıştım.
BİLGENCİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...
EEEE ne var ne yok kızlar tuba geldimi doktordan geçmişe bakmadımda :kedi:
hayatçım hoşgeldiinnnn
diğer sitelerde 14 haftalık hamile oldugunu yazmıssın erken doğum yapcaksın herhalde ..komik olmayın bu şekilde insanları kandırmayın..gidin reklamınızı başka yerde yapın yaa..
merhaba canım yok ya ben hamile değilim ama olmak istiyorum. :)))
Şu safiye'ye laf söledim ama pat diye damladım o yüzden.. yok 14 haftalık hamileymişde ürününün reklamını yapıyor burda ve diğer sitelerde bende sinir oldum..diğer sitelerde 14 haftalık hamleyim demişde şubatta doğurcakmış bidee :))))))) hey allahımm
kız tek wc ye gitmekle kalsa iyi yokuş çıkarken afedersin kaçırcak gibi oluyo yolda kaydirigubbakcemile3
Kusura bakmayın arkadaşlar pat diye damladım,dayanamdım,özür dilerim...güzel sohbetler...
merhaba canım yok ya ben hamile değilim ama olmak istiyorum. :)))
Şu safiye'ye laf söledim ama pat diye damladım o yüzden.. yok 14 haftalık hamileymişde ürününün reklamını yapıyor burda ve diğer sitelerde bende sinir oldum..diğer sitelerde 14 haftalık hamleyim demişde şubatta doğurcakmış bidee :))))))) hey allahımm
ayy ben bu safiye09'un yazdıklarının aynını agubugu.comda gördüm.sanırım dediğin gibi reklam amaçlı yapılıyor haklısın.
tatlım buyur bize katıl sende arada muhabbet ederiz valla buradaki arkadaşlarım çok candan hepsi.... canlarııımŞeniz ŞenizHoşbuldum canım ne kadar sıcaksınız ya çok teşekkür ederim..Sadece Safiye nickli bi bayana bi çift lafım olsun diye gelmiştim buraya..reklam yapıyordu safte profil sanıyorum..Ama çok sıcak karşıladınız teşekkür ederim :))))
Çok çok geçmiş olsun canımyaa kendine dikkat et..ıhlamur+karanfil+zencefil çayı içtim birazcık iyi geldi sanki.
zeynepçim sen aslen nerelisin seni tanıyomuşum gibi sanki profil resmin bana pek bi tanıdık geliyo.
ben aslan çanakkaleliyim acep tanıdıukmuyuk CADIARZU
canım arka sayfalarda kalmıs olabılır bı kac gundur yazılmadıgından...zeynep ben 2010 subat İstanbul buluşma topiğini bulamadım nerde .
bu arada hadi istanbul da olanlar Cumartesi buluşalımmmm.
ıhlamur+karanfil+zencefil çayı içtim birazcık iyi geldi sanki.
zeynepçim sen aslen nerelisin seni tanıyomuşum gibi sanki profil resmin bana pek bi tanıdık geliyo.
ben aslan çanakkaleliyim acep tanıdıukmuyuk CADIARZU
Kızlar doktorumla görüştüm, şeker testi sonucum normal çıkmış...
kızlar bısı sorcam sızlere ben normalde yarım saatte bı wc deyım ama ara ara gun ıcınde bı an cok tuvaletım varmıs gıbı bısey hıssedıyorum sonra gecıyo. hanı boyle cok sıkısırsınızda ıdrar torbanızın uzerıne baskı yapıldıgında canınız acır ya aynen oyle 1-2 sanıye oluyo gecıyo. benım cadı kazı calısması falan mı yapıyor kı oralarda :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?