bende ılk ası yapılırken hıssetmemıstım bu acıdı vurulurken kastım kendımı bıraz ondan sanırım. azcık buz koydum ustune sımdı en ıyısı unutmak yok gıbı davranmak haklısın canım kaydirigubbakcemile5Zeynep geçmiş olsun canım bi daha ki eziyet 6 ay sonra artık kızınla kol kola gidersiniz kaydirigubbakcemile
benim 1. de çok ağrıdı.2. de iğne olduğumu unuttum bi dünya iş yaptım Duru'nun eşyalarının geldiği gün :kedi: ama üstüne düşmedim ya hiç ağırmadı.umarım seninde öyle olur aşı oldum mu olmadım mı hissetmedim bile.
eee kaç kere söyledim size topiç bile açtım oralı olmadınız.. napım doğurmadan gidip bi göreyim..kaynanama söyledim gelirmisin benle diye gelirim dedi.. eğer gelirseniz ekerim onu:)
yok cani ya bana kimse bisey demedi... doktorda vurmadi!canım tetenoz olmadınmı sen
kızlar bu arada cok alakasız bısı sorucam sıze. konserve mısır kullanan warmı aranıza? ben salatalara koymak ıcın alıyorum ama cok cabuk bozuluyor. onları bıraz daha dayandırmanın yolu yokmu nasıl muhafaza edıyosunuz?
evet canım bursa bağlarbaşından.sen neresinden.kaç haftalık hamilesin canım
yok cani ya bana kimse bisey demedi... doktorda vurmadi!
kızlar bu arada cok alakasız bısı sorucam sıze. konserve mısır kullanan warmı aranıza? ben salatalara koymak ıcın alıyorum ama cok cabuk bozuluyor. onları bıraz daha dayandırmanın yolu yokmu nasıl muhafaza edıyosunuz?
canım ben kullanıcağım kadar alıyorum ufak boylardan yada buzluk bölümüne at istersen
canım bende yeşilde oturuyorum ben 28 haftayı doldurdum canım
bi sor istersen canım telefon aç
kıslar biz geldik drdan yine çok sıra bekledim ancak gelebildim yani
haberlerimiz iyi bebiş uyuyordu galiba bize pas vermedi bugün babamız gelmedi anneannemizle gittik ona naz yaptı galiba
suyumuz falan iyiymiş oğluşumda 1067 gr olmuş gelişimi iyi sağlıklı dedihihoyyyt
korkttuğum başıma geldi yine 1ayda 2kilo almışım dr amcadan fırçayı yedim ama ya yine herşeyi yasakladı çok kilo alıyorsun diyor bana onun haricinde çok şükür sorun yok elevitle kan ilacına devam 2.tetanoz aşınıda ol mutlaka ,doğumdan sonra 3tane daha aşı vurulacakmışım toplamda 5defa seni ömür boyu korur dedi rapor işinide sordum aralığın 18indede rapor alacağım şimdilik bizden haberler bu kadar
tubacim canimsenin bebis kac haftalikti?kıslar biz geldik drdan yine çok sıra bekledim ancak gelebildim yani
haberlerimiz iyi bebiş uyuyordu galiba bize pas vermedi bugün babamız gelmedi anneannemizle gittik ona naz yaptı galiba
suyumuz falan iyiymiş oğluşumda 1067 gr olmuş gelişimi iyi sağlıklı dedihihoyyyt
korkttuğum başıma geldi yine 1ayda 2kilo almışım dr amcadan fırçayı yedim ama ya yine herşeyi yasakladı çok kilo alıyorsun diyor bana onun haricinde çok şükür sorun yok elevitle kan ilacına devam 2.tetanoz aşınıda ol mutlaka ,doğumdan sonra 3tane daha aşı vurulacakmışım toplamda 5defa seni ömür boyu korur dedi rapor işinide sordum aralığın 18indede rapor alacağım şimdilik bizden haberler bu kadar
http://www.kraftbaby.com/productDet...how=details&imageId=6535&alter=001005#picture
kızlar bu da bizim park yatağımız..bunun bordo-kremlisi
KRAFT LÜX YÜRÜTEÇ-MAVİ - En ucuz fiyat 0 TL
bu da yürütecimiz.. bir de mama sandalyemiz var.
Bunları halamız göndermiş sağolsun, 2. el ama temiz kullanmış..
kizlar bu arada tatanoz asiysi nezaman yapiliyor... ya´ni anne kac haftalik hamile iken?
kizlar bu arada tatanoz asiysi nezaman yapiliyor... ya´ni anne kac haftalik hamile iken?
gecmıs olsun canım benımde ılkınden cok acıdı walla benneyaptımkikızlar aşıdan geldim
bu ilkine göre daha çok acıdı
canım ben kullanıcağım kadar alıyorum ufak boylardan yada buzluk bölümüne at istersen
canım bende yeşilde oturuyorum ben 28 haftayı doldurdum canım
bi sor istersen canım telefon aç
bu kutuda olanlardan diyorsun değil mi? ben de yarısını salataya katıyorum, kalan yarısını da ya eşim ben ben yiyoruz. böylece bozulmamış oluyor :)
canım doktorum kim senin. benim doktorum tek doz aşı yeter dedi ama ablam hemşire 2 doz vurunmassan korumaz diyor.bu arada bende 27 haftayı bitirdim bugün şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı bakalım doktorumuz ne diyecek
canım benim doktorum murat erdemir jinemedde seninkisi kim evet geçmiş olsun şeker yüklemen riskli çıkmış
hadı ya gecmıs olsun cnm bende aralık ayının ılk haftası gıtcem yakızlar aşıdan geldim
bu ilkine göre daha çok acıdı
canım medical park ahmet yılmaza gidiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?