2010 Şubat Anneleri

günaydın gülşahcım stres yapma boşver kızınla kendini düşün erken doğuma sebep olursun kasılmalar çok sık olmuyorsa normal canım artık bu zamanda olur kasılma

saol aytencim takmamaya çalışıyorum ama süreklide kafamı meşgul ediyo...
kasılmalar sık değil ama ağrılarım hiç geçmiyo...bel,kasık,bacak arası..

bozma moralini canım herkesin dediğine moralimizi bozarsak 9 ay zor biter dikkat edersin biraz olur biter babanada geçmiş olsun canım

sağol tatlım,haklısın canım biraz dikkat etcem ne yapımm çoğu bitti azı kaldı

günaydın herkese...
biz keyifsizis yine kızımla.... babamız üzüyo bizi
çok ağrım var bide benim sancımı acaba kasılmalarda oluyo...
stres erken doğumu tetiklermiş çok korkuyorum

canım lütfen moralini bozma kimse senden ve bebişinden değerli olamaz izin verme üzülmeye lütfen

Herkese günaydın kızlar.
Derinderen canım, Allah'ın yardımı seine ve yavrunla olsun. Dualarımız seninle. Güçlü olmalısın. Biliyorsun.
Mydarling geçmiş olsun canım. Diyetisyenle güvendesin sıkma canını bence.
Camdankalp, tatlım üzme kendini ya... Sizin babanız da bu aralar sopa istiyo yalnız. klava:

saol aytencim takmamaya çalışıyorum ama süreklide kafamı meşgul ediyo...
kasılmalar sık değil ama ağrılarım hiç geçmiyo...bel,kasık,bacak arası..

bendede var bel ağrısı bacak aramda ağrıyor özellikle akşamları bu ağrılar arkadaşlardada var sen kafana takma aklına geldikçe kızınla konuş rahatlarsın canım

Günaydın kızlar..bizde iyiyiz oğlumla şükürler olsun.. Serapcım bu kadar sıkma canını allah başka keder vermesin. benim eklem ve sırt ağrılarım her geçen gün giderek artıyor..ama hamileliğin engelenemez yanetkileri olduğunu bildiğim için sesim çıkmıyor :) Büyük perşembeye az kaldı inşallah oğlumla ilgili güzel haberleri alınca daha iyi olacağım.. Anneleri bebeşinden hamişleri göbüşünden öpüyorum..

sağol canım bakalım dikkat edicem artık az kaldı görenler diyo nerde bu kilolar bende diyom valla bilmiyorummm

geçmiş olsun canım hemen ıhlamura başla benimde geçenlerde öylr oldu hemen ıhlamura başladım 2 günde atlattım allaha şüşükr sende çabuk atlatırsın inşallah canım

geçmiş olsun canım bol bol c vitamini tüket bide pekmez ye aç karnına ballı süt iç ve kuşburnu çayı iç. vucüdun direncini kaybetmesin..

ah kızlar sağolun ama bir haftadır içim dışım ıhlamur oldu tarhana oldu ama gene yakalndım

esmacım geçmiş olsun canım senin bu karnının taşlaşması neden oluyormuş sordun mu dr a ?
serap diyetçi hamişler klubüne hoşgeldin
seldacım az kalmış ne güzel iyi haberlerini bekliyoruz

kızlar artık yalancı kasılmalar nasıl olur onu öğrenme zamanı.. internette iyi kaynaklar var bunla ilgili

öle canım sıkmamaya çalışıyorum ne yapıyım çoğu bitti azı kaldııı

sağol canım bakalım dikkat edicem artık az kaldı görenler diyo nerde bu kilolar bende diyom valla bilmiyorummm

Ah canım o görenlerden ne çekiyorum ben. Hamileliğimin başından beri 5 kg aldım. bunun 3 kilosunu zaten vermişti. ilk üç ayda. Yani nerdeyse kilo almadım gibi bi şey. Hafta sonu çok canımı sıktılar. Yok bebeğin beslenmiyodur. Geri kalmıştır gelişmesi falan diye. Ağlatacaklardı nerdeyse. Biri profesör olmak üzere iki doktor her şey normal diyor oysa.

günaydın herkese...

Haftasonu ağlamakla geçti benimde..Çok üzdü eşim beni.. sonra anladı hatasını ama iş işten geçmişti tabi..

esmacım geçmiş olsun, benim üzerimde de kırgınlık var, o kadar dikkat etmeme rağmen. inş gribe dönüşmez.

gülşahcım sıkma canını, rahat ol, gevşe biraz.zaten az kaldı canım, izne çıktığında herşey daha rahat olacak inş.

sen öyle diyenlerin lafını kafana takma canım yıllardır alışılagelmiş öğretiler bunlar.. değiştiremezsin. ben başında verdiğim kiloların tamamını almadım bile daha.. hatta hiç kilo almadan doğuma giricem belki. bebeğe uygun beslendiğim için hiç kafama takmıyorum

Aman canım boşver sen kimsenin lafına kafanı takma. Tabi ki dikkat et ama kendine bebişine iyi bak hiiiç moralini bozma. Babana geçmiş olsun, önemli birşey yoktur inşallah?

günaydın herkese...

Günaydın canım. Öncelikle sen bırak kocanı keyfine bak çünkü Cumartesi gittiğimde doktorum beni stres konusunda uyardı. Erken doğumun en önemli tetikçileri düşme, çarpma, kazalar ve strestir dedi. Hiç birşey meleğinden kıymetli değil.

Zaten doktorlar yanlış biliyor herkes doğruklava: Doktoruna güven geri kalan şeyler teferruat.

hoşbulduk canım demet şener bile 23 kilo almış doğumunda ne yapalım yaniii,yalancı kasılmalara bakmak lasım evet

kızlar boş verin kim ne demişi o zaman biz niye dra gidiyoruz etrafımız dr dolu beni görenlerde biri diyor bebeği iyi beslemişsin biri diyor göbeğin küçük bizim kızın göbeği daha büyük anlamadığım göbeğe bakıp yorum yapıyorlar her insanın vücut yapısı farklı abimin eşi doğuma gitti kimse inanmıyordu 6 aylıkmı diyorlardı yeğenim 3700 doğdu kimsenin lafını kafama takmıyorum ben sizde öyle yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…