bogazım cok kotu hasta oluyorum offf offf tasınmada var bitaraftan((
korel degısık bı ısımmıs anlamı ne canım?Hadi sevindim Fatoşçum. Çok iyi bak kendine.
Al benden de o kadar:umursamaz: Ama ne olacak herşey çarşıda istesek 1 günde herşeyini alır geliriz.
Kızlar isimlerim için yorum yapanlara teşekkürlerŞeniz
Yapmayanlardan da bekliyorum :
*Mete Ezel
*Merih
*Korel
oyyy cok dıkkat et canım ya bak benım bogazlar bı sıstı 10 gundur cekıyorum. aman ha kendını ıyı kolla...bogazım cok kotu hasta oluyorum offf offf tasınmada var bitaraftan((
çok geçmiş olsun canım
atlattıgına sevindim umarım bir daha tekrarlanmaz
bende şeker sonucumu aldım kızlar temiz çıktı bunuda atlattık hayırlısıyla
idrarda 8-10 bakteri görüldü ama doktorum antibiyotige gerek yok
sancın ve yanman yoksa suyu daha fazla iç
9 aralıkta görüşelim dedilmaz: ayyy ne çok var melegimi görmemee :gitme:
23 kasımda da ikinci tetanoz aşımız var
onuda atlattık mı ne kaldı geriye
:hulya:
Hadi sevindim Fatoşçum. Çok iyi bak kendine.
Al benden de o kadar:umursamaz: Ama ne olacak herşey çarşıda istesek 1 günde herşeyini alır geliriz.
Kızlar isimlerim için yorum yapanlara teşekkürlerŞeniz
Yapmayanlardan da bekliyorum :
*Mete Ezel
*Merih
*Korel
kızlar az once bı topıkte okudum suna baksanıza yaaa...
Merhaba Babacım,
Uzun süren yolculuğumdan sonra, işte geldim, aranızdayım. Beni ne kadar özlediğini dahası ne kadar merak ettiğini biliyorum.
Ben de seni ve annemi çok merak ediyordum. İçerdeyken yaptığımız sohbetler sayesinde sesini duyunca hemen tanıdım seni.
Beni görünce şaşırabilirsin çünkü hayalinde kurduğun bebeğe benzemeyebilirim.
Doğum annem için olduğu kadar benim için de yorucu bir süreçti.
Bu nedenle tenimin rengi biraz koyu, kafam Bart Simpson’un kafası gibi hunileşmiş,
9 ay boyunca amniyo sıvısının içinde keyif çatmaktan cildim buruşmuş ve gözlerim şaşıysa
Ve senin yüzüne bakarken hedefi tutturamıyorsam sakın şaşırma:
Her şey yolunda, zaten kısa bir süre sonra bana alışacaksın
Ve ilk izlenimin sırasında duyduğun şaşkınlık ve heyecan yerini derin ve tarif edilemez bir sevgiye bırakacak.
Beni kucağına almaktan çekinme. Evet, haklısın; çok miniğim ama sandığından daha güçlüyüm,
gerekli özeni gösterip kucağa alma konusundaki prosedürlere uyarsan, her ikimizde bu olağanüstü dakikaların keyfini çıkarabiliriz.
Benim varlığıma alışmak, ihtiyaçlarımı anlayıp onları gidermeye çalışmak sana zor gelebilir.
Dur, hemen iç çekme; olaya bir de benim tarafımdan bak lütfen: Sıcacık ve güvenli ortamımdan henüz ayrıldım.
Benim için her şey yabancı, nefes almak, sesler, kokular, ışık… Sanırım benim işim seninkinden daha zor.
Bu süreçte seni biraz zorlayabilirim. Bol bol ağlamak benim yegane görevim, buna da alışsan iyi olur.
Acıktığımda, altımı kirlettiğimde, üşüdüğümde, uykum geldiğinde, yabancı bir ses duyduğumda,
Karnım ağrıdığında hep ama hep ağlayacağım.
Hatta sadece canım istediği için, ya da senin kokunu özlediğim zamanlarda da bu işlemi başarılı bir şekilde yerine getirmem gerek.
Bir süre sonra beni bir kitap gibi okumaya başlayacaksın ve gak dediğimde süt, guk dediğimde temiz bez, uaa dediğimde gaz masajı,
Kucakta sallama, arabaya bindirip dolaştırma, klasik müzik seansları, birlikte dans etme
ve aklına bile gelmeyecek şeyleri daha ben ağlamaya başlamamışken yapıyor hale geleceksin.
Ha, bu arada, senin sesinden şarkılar dinlemek de çok hoşuma gider haberin olsun.
Belki bilmiyorsun ama annemin karnındayken,
Sen benimle konuşmaya başladığında kafamı hemen sesin geldiği yöne çevirip seni dikkatle dinliyor
Ve “ İşte benim babam” diyordum. Alışık olduğum ve bana huzur veren bu sesten çıkacak tınılardan mahrum kalmak istemem doğrusu.
Sen benim için annemden daha farklısın, her şeyi anneme bırakma.
“Bebekler belli bir süre sadece annelerinin bakımına ve ilgisine muhtaçtır” tantanalarını da unut lütfen.
Kim söylemişse hiç de doğru değil.
Annemle aramda daha farklı bir bağ olduğu kesin, bak ona bir şey diyemem, ama sen de benim diğer parçamsın, canımsın, babamsın…
Sonuç olarak babacım, iyi ki geldim ve iyi ki sen benim babamsın, dünya seninle güzel. Tekrar merhaba…(Alıntı...)
:a015:
kızlar az once bı topıkte okudum suna baksanıza yaaa...
Merhaba Babacım,
Uzun süren yolculuğumdan sonra, işte geldim, aranızdayım. Beni ne kadar özlediğini dahası ne kadar merak ettiğini biliyorum.
Ben de seni ve annemi çok merak ediyordum. İçerdeyken yaptığımız sohbetler sayesinde sesini duyunca hemen tanıdım seni.
Beni görünce şaşırabilirsin çünkü hayalinde kurduğun bebeğe benzemeyebilirim.
Doğum annem için olduğu kadar benim için de yorucu bir süreçti.
Bu nedenle tenimin rengi biraz koyu, kafam Bart Simpson’un kafası gibi hunileşmiş,
9 ay boyunca amniyo sıvısının içinde keyif çatmaktan cildim buruşmuş ve gözlerim şaşıysa
Ve senin yüzüne bakarken hedefi tutturamıyorsam sakın şaşırma:
Her şey yolunda, zaten kısa bir süre sonra bana alışacaksın
Ve ilk izlenimin sırasında duyduğun şaşkınlık ve heyecan yerini derin ve tarif edilemez bir sevgiye bırakacak.
Beni kucağına almaktan çekinme. Evet, haklısın; çok miniğim ama sandığından daha güçlüyüm,
gerekli özeni gösterip kucağa alma konusundaki prosedürlere uyarsan, her ikimizde bu olağanüstü dakikaların keyfini çıkarabiliriz.
Benim varlığıma alışmak, ihtiyaçlarımı anlayıp onları gidermeye çalışmak sana zor gelebilir.
Dur, hemen iç çekme; olaya bir de benim tarafımdan bak lütfen: Sıcacık ve güvenli ortamımdan henüz ayrıldım.
Benim için her şey yabancı, nefes almak, sesler, kokular, ışık… Sanırım benim işim seninkinden daha zor.
Bu süreçte seni biraz zorlayabilirim. Bol bol ağlamak benim yegane görevim, buna da alışsan iyi olur.
Acıktığımda, altımı kirlettiğimde, üşüdüğümde, uykum geldiğinde, yabancı bir ses duyduğumda,
Karnım ağrıdığında hep ama hep ağlayacağım.
Hatta sadece canım istediği için, ya da senin kokunu özlediğim zamanlarda da bu işlemi başarılı bir şekilde yerine getirmem gerek.
Bir süre sonra beni bir kitap gibi okumaya başlayacaksın ve gak dediğimde süt, guk dediğimde temiz bez, uaa dediğimde gaz masajı,
Kucakta sallama, arabaya bindirip dolaştırma, klasik müzik seansları, birlikte dans etme
ve aklına bile gelmeyecek şeyleri daha ben ağlamaya başlamamışken yapıyor hale geleceksin.
Ha, bu arada, senin sesinden şarkılar dinlemek de çok hoşuma gider haberin olsun.
Belki bilmiyorsun ama annemin karnındayken,
Sen benimle konuşmaya başladığında kafamı hemen sesin geldiği yöne çevirip seni dikkatle dinliyor
Ve “ İşte benim babam” diyordum. Alışık olduğum ve bana huzur veren bu sesten çıkacak tınılardan mahrum kalmak istemem doğrusu.
Sen benim için annemden daha farklısın, her şeyi anneme bırakma.
“Bebekler belli bir süre sadece annelerinin bakımına ve ilgisine muhtaçtır” tantanalarını da unut lütfen.
Kim söylemişse hiç de doğru değil.
Annemle aramda daha farklı bir bağ olduğu kesin, bak ona bir şey diyemem, ama sen de benim diğer parçamsın, canımsın, babamsın…
Sonuç olarak babacım, iyi ki geldim ve iyi ki sen benim babamsın, dünya seninle güzel. Tekrar merhaba…(Alıntı...)
:a015:
Srpp: Mete ismini cok severim ama malesef kuzenimin oglunun ismi.... Korelde değişik ve güzel bir isim. Biz oglumuza "Deha Bilge" ismini koymayı planlıyoruz. Son anda bir değisiklik olmaz ise :)
korel degısık bı ısımmıs anlamı ne canım?
mete ezelde guzel ayrıca kaydirigubbakcemile2
yerimseniben
evet canım 1 günde halledilir ama alınanlardan, yıkalardan, çanta hazırlığından bahsediliyor ya sanki çok geç kalmışız gibi geldi birden bana.
gec kaldık anacım gecccc....yerimseniben
evet canım 1 günde halledilir ama alınanlardan, yıkalardan, çanta hazırlığından bahsediliyor ya sanki çok geç kalmışız gibi geldi birden bana.
bu arada hamilelik döneminizi günlük halinde tutuyor musunuz? çok duygusal oluyor: geç kalmış sayılmazsınız. tavsiye ederim.
senağlamaZEYNEPB
yazı çok güzel canım ..
duygulandım okurkennnnn
korel derım degısık ve guzel bı ısım ŞenizTeşekkür ederim canım. Oyunu Korel olarak değerlendiriyorum:) Sizin isim de güzelmiş canım. Bizim de daha seçenek eklenebilir belki :):)
Mete Ezel (1.Büyük Türk-Hun İmparatoru 2. Başlangıcı olmayan)
Merih ( Ateş rengi. Güneş sistemini oluşturan dokuz gezegenden biri)
Korel ( Ateşli, canlı, hareketli kimse.)
Canım ne olacak 1 günde yıkanır 1 günde kurur 1 günde de ütülenir tamam işte. Çanta hazırlamakta ne var 1 saat. Herşey olur aman meleklerimiz iyi olsun daopuyorumnanaktan
fikirevi gözün aydın canım bir engel tetenoz kalmış onuda atlattın mı rahatlarsın
zeynep tatlım sende takma kafana inş. bu sefer yüksek çıkmayacak çıkarsada bir şekilde diyetle hallolur
ayrıca paylaşım için çok sağol gerçekten duygulandım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
http://www.e-belis.com/pinfo.asp?pid=3023
arkadaşlar bunlardan hangisi güzel mavi olarak düşünüyorum
http://www.e-belis.com/pinfo.asp?pid=1692
korel derım degısık ve guzel bı ısım Şeniz
gordum anacım gormemmı :asigim:
benımde yarın seker yuklemem war tekrar korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 3 gundur cayıma seker bıle koymadım pılaw makarna tatlı ekmek yemedım dıkkat ettım cok bakalım nasıl cıkıcak delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?