walla benım doktor standart hesap yapıyor
1-4 --------- 1
5-8 --------- 2
9-12 ------- 3
13-16------ 4
17-20------ 5
21-24------ 6
25-28------ 7
29-32------ 8
33-36------ 9
37-40------ son donem
9ay 10gündür ve doğum %80 38.i haftada gerçekleşir ve 36.haftadan sonraki dönemde 9.ayım bitti doğumu bekliyorum denir.
benımkıde boyle acıklıyor durumu bnde onun dedıgıne gore takıp edıyorum...
uslu hosgeldın aramıza :1hug:
fatos benımde bogazım sıs bugun canım ızdırap cekıyorum resmen nane lımon mandalına gıbı seylerle atlatmaya calısıyorum :1no2:
Merhaba kızlar. Dün Adana sıcak sıcak dedik yine bugün yağmur bastırdı. Bi sıcak bi soğuk hasta yapacak bizi bu.
Bu hesaba göre ben 6. bucuk aylık hamileyım yanı öylemi arkadaşlar :lepi:
ya kızlar tubıs ıyı bı konuya degındı calısan arkadaslarım ısten ayrıldıgınızda konusamıcazmı bız yaa ewınıze net alın :1hug:
Bu hesaba göre ben 6. bucuk aylık hamileyım yanı öylemi arkadaşlar :lepi:
kaptık zaten sıfayı daha sıftah etmeyen kaldımı aramızda
altta onlıne bıssuru kısı war nerdesınız guzeller saklanmayın cıkın ortaya
Ben etmedim.:sm_confused:
biz oğlumla yemek yemeye gittik hemen 3 sayfa geçmiş onu okuduk geldik
Serap hoş geldin tatlım iyiz şükür sen nasılsın?
Evet çalışanlar işten çıkmayı düşünenler doğum iznine çıkacaklar nasıl görüşecez ben daha önce çok söledim alın diye beni tınlamadılar
ıyıyız canım sen nasılsın? walla en ıyısını yapmısın bende salıyom artık basmıyo zaten kafam hafta hesabına devam :sm_cool:
ya bu milupa bana neden göndermedi hala?klava: ben de ev adresini değiştirdim, iş adresini verdim..-tatlicadiarzu- daha ne yapayım ki :) kayseri deyimiyle, daha nöriyim anam :))
aman ıyı muhafaza et kendını kafamçokkarıştı
Serap hoş geldin tatlım iyiz şükür sen nasılsın?
Evet çalışanlar işten çıkmayı düşünenler doğum iznine çıkacaklar nasıl görüşecez ben daha önce çok söledim alın diye beni tınlamadılar
grev yapalım fatoş :sm_cool:
tokluk grevi habıre yıyelım bu kızlar net alana kadar :roflol:
kız evde net var benim ama pc yok yani lap top var onuda koçiş götürüyo akşamları getiriyo sizi kaçırırım o zamanda üzülürüm ben en iyisi hepinizi ararım tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?