2010 Şubat Anneleri

Bu hesaba göre ben 6. bucuk aylık hamileyım yanı öylemi arkadaşlar :lepi:

ya kızlar tubıs ıyı bı konuya degındı calısan arkadaslarım ısten ayrıldıgınızda konusamıcazmı bız yaa ewınıze net alın :1hug:

evet dün bende sormuştum ama görmediniz sanırım evde net olmayanlar ne yapcak ozaman

Bu hesaba göre ben 6. bucuk aylık hamileyım yanı öylemi arkadaşlar :lepi:

valla öle oluyo arkadaşım ama benim kafam basmıyo bende 6,5 aylık diyom

Serap hoş geldin tatlım iyiz şükür sen nasılsın?
Evet çalışanlar işten çıkmayı düşünenler doğum iznine çıkacaklar nasıl görüşecez ben daha önce çok söledim alın diye beni tınlamadılar

grev yapalım fatoş :sm_cool:
tokluk grevi habıre yıyelım bu kızlar net alana kadar :roflol:

selam kızlar....nasılsınız ..
ben fena degilim.iki burnumda kapalı agızdan nefes almak,bide yemek yemek işkence gibi.ama şükür agrılarım gitti.bi burun kaldıkaydirigubbakcemile3

ya kızlar hayatımda ben böyle yagmur yagdıgını görmemiştimakannehiralanya resmen yıkandı.korktum valla balkondaki borular aceba yetecekmi bu yagmuru almaya diye evlere girecek diye korktum.acayip bi yagmur var sabahtan bu yana.neyse şimdi biraz durdu gibi...

Yemekten dönüp geçmiş okuyana anca geldik biz:CüvCüv:

ya bu milupa bana neden göndermedi hala? klava: ben de ev adresini değiştirdim, iş adresini verdim..-tatlicadiarzu- daha ne yapayım ki :) kayseri deyimiyle, daha nöriyim anam :))

Bana da göndermedi üye olup adresimi yazalı 1 ayı geçti ama yaaklava:

Uslu hoşgeldin canım. Allah kucağında göstersin inşallah.

aman ıyı muhafaza et kendını kafamçokkarıştı

Walla korkmuyor değilim. Normal bi üşütüğümde bile penisilinlik olurum ben. Bi de hemen kaparım gribi nezleyi. Bağışıklık sistemim zayıfmış ondan oluyormuş. Bağışıklık hücrelerim sayı olarak baya düşük. Kendimi korumaya çalışıyorum tabii ama okuldayım her gün. Eşim de öyle. Her türlü salgına açığız anlayacağınız.

kız evde net var benim ama pc yok yani lap top var onuda koçiş götürüyo akşamları getiriyo sizi kaçırırım o zamanda üzülürüm ben en iyisi hepinizi ararım tek tek

Selam papatya. Antalyanın doğusunda sel uyarısı veriyordu dün haberler.
İzmir bile felaket bugün ara ara fırtına çıkıyor yağmurla birlikte göz gözü görmüyor

aman bosverın zamanı gelince nasıl olsa olucak artık hesap yapmıyorum saldım gitti 25 + 5 işte bu yeter herhalde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…