2010 Şubat Anneleri

Aykızz cicileriniz çok güzelmiş güle güle giysin inşallah şeker kızınopuyorumnanaktan

karnınıza elleyin bak akşamları özellikle mesela benim göbek deliğimin hemen oraya toplanıyo sertlik oluyo kafasını ordan anlıyom ben ayaklarlada tekmeliyo cası kızım benim ay annesinin kuzusuuuu

çok sevindim canım... bi sorun çıkmıycak inşallah ya.... hayırlısıyla inşallah hepimiz bu sınavı başarıyla vericez...

bidahaki doktor kontrolümde yapılıcak canım

onuda hayırlısıyla iyi haberlerle atlatırsın inşallah canım... sonrasında geçsin zaman gelsin kuzucuklara kavuşma zamanı... :Saruboceq: :Saruboceq:

karnınıza elleyin bak akşamları özellikle mesela benim göbek deliğimin hemen oraya toplanıyo sertlik oluyo kafasını ordan anlıyom ben ayaklarlada tekmeliyo cası kızım benim ay annesinin kuzusuuuu

bendede sertlik oluyo canım taş ki ne taş kaya gibi oluyo... ama anlayamıyorum ya neresi... kafasımı, sırtımı, poposumu neresi...

ay maşalah ona yerim ben onu minicik ayaklarını benimkide dün akşam sinemaya gitiik film başladı bitene kadar durmadı patlamış mısırı mı sevdi yoksa filmimi anlamadım
kıpır kıpır

valla canım aynen ama orası kafası işte bende ordan anlıyom popo su o kadar sert olmaz bizde yanağından öpüyoz sonraaaa kızımızın yüzü bize dönüktür diye ama kızlar ne kaldı şunun şurasında demi ama şöle bişey varki doğumdan sonra nasıl görüşcez evde olunca bari numarlarımızı alalım birbirlerimizin ararız inşallahhh

internet alın canım eve ben kocişin başının etini yedimdelikafaduldendelikafadulden inş. bu akşam bağlamaya gelecekler evde olunca gierebileyim diye manyak bir şefim var kafayı taktı bana beni geri buraya aldırmaz sanki çok umrumda bebiş olunca zaten çalışmak zor olacaktı bende yavrumu büyütür biraz büyüyünce bir işe girerim hayırlısıyla

evde net var canımda lap topu eşim alıyo akşamları anca girerim valla ben daha karar veremedim çalışma konusundaaa

Snm2008 doĞum gÜnÜn kutlu olsun canım nıce mutlu yıllara hayırlısıyla ınŞallah

canlarım merhaba nasılsınız ben ikinci tetonozu da vurdurdum dun cok sukur hıç agrı hıssetmedım yarında randevum var baska bı doktora gıdecm inş. hersey yolunda olur

[COLOR="Red"]snm 2008 doğum günün kutlu olsunn geç oldu amaa.s.[/COLOR]

cok tesekkurler kızlar simdi isyerinde pastamızı da kestik yedik bir güzelce kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kız bir dünya kişi online görünüyor ne gitmesi anacım bende 6gibi çıkıcam bugün inş.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…