günaydın
artık eskisi kadar giremiyorum, malum sabahtan akşama kadar temizlik yapıyorum, kaynım geldiğinden beri.
ev bir günde bir haftalıkmış gibi kirleniyor. bazen sinir oluyorum. bebişime de yansıyor az hareket ediyor :çok üzgünüm: babası da hiç bizi düşünmüyorklava:
canım ne iki haftası geçmişe baktım da geldiği günden beri bakmaya başlamışgünaydın kızlar ancak geçmişi okuyabildim.
Mydarling iyi haberlerle gelirsin inşallah artık bulantılar falan geçti ya boy kilo karşılaştırması yaparız.ama erkek bebekler her zaman daha uzun ve kilolu oluyorlar.
ee Esra napacaksın ayrıntılı usg işini ben fiyatların yüksek olduğunu biliyordum hatta yazmıştımda burdan ben 14 Ekim e devlet hst. gün aldım birde benim hst daha pahalıya yapıyor düşün 200 tl çok yaa gerçi senin dr un doğum parasıda çokmuş.
********** ( ya kimdi şimdi bulamıyorum kaynı yanına okumaya gelmişti ya aryaa diye hatırladım ama arya değildi ) söyle eşine bak sapık sitelere giriyor rahatsız oluyorum söylesin eşin yengen görmüş ayıp oluyor diye.geleli 2 hafta oldu amma çabuk alışmış birde bu çekingen dediğin kaynın dimi.
yok canım birşey olmuyor ya. birden kafana dikiyosun zaten mide falan bulandırmıyor.arkadaşlar ben bu cuma yani kısmet olursa 22+2 haftalıkken 50 gr şeker yüklemem testi yaptırıcam. şimdiye kadar yaptıran oldu mu, çok mu mide bulantısı yapıyor şekerli suyu içmek.
Ay kzılar Çok mutluyum kzı kardeŞİm aradaı annemler bana suprİz yapacakmıŞ evlİ bİ kardeŞİm daha var bİde dÜnyalar cadısı tatlısı yİĞenİm ben sadece annem babm gelecek sanıyodum kızkardeŞİmle yİĞenİmde gelecekmİŞ evlendİĞİmde hamİleydİ İzmİrdekİ dÜĞÜne gelemedİ evİmİ gÖremedİ ve Şİmdİ mİnnoŞ yeĞenİmle ,oda gelecekmİŞ Çok sevİndİm aĞladım valla.
kızlar bugün öğleden sonra doktora gideceğim. çok heyecanlıyım, bir yandan da korku var acaba bebeğim yeterince büyüyor mu? ya çünkü ben kilo alamıyorum :gitme: stresten sinirden yemek yiyemiyorum. kocam zaten benim yememle hiç ilgilenmez bu daha çok üzüyor beni. kaç ay bulantı çektim ağzıma bir lokma yemek atamadım adam bir telefonda ya da bir kez eve gelince bugün ne yedin diye sormamıştı. dün nöbetçiydi aramış akşama ne yediniz diyorklava: kardeşini doyurmuş muyum doyurmamış mıyım klava:
ben bilmiyorum ki bu adamdan nasıl çocuk yaptım.. delikafadulden
kaynına kocanaakızlar bugün öğleden sonra doktora gideceğim. çok heyecanlıyım, bir yandan da korku var acaba bebeğim yeterince büyüyor mu? ya çünkü ben kilo alamıyorum :gitme: stresten sinirden yemek yiyemiyorum. kocam zaten benim yememle hiç ilgilenmez bu daha çok üzüyor beni. kaç ay bulantı çektim ağzıma bir lokma yemek atamadım adam bir telefonda ya da bir kez eve gelince bugün ne yedin diye sormamıştı. dün nöbetçiydi aramış akşama ne yediniz diyorklava: kardeşini doyurmuş muyum doyurmamış mıyım klava:
ben bilmiyorum ki bu adamdan nasıl çocuk yaptım.. delikafadulden
günaydınn
ayyy AKPAK aynı benim kocayı tarif ettin ha :)))) açlıktan ölsem haberi olmaz..:)
Neden sabahtan akşama kadar temizlik yapıyorsun?
ay canım yaaa Allah sabır versin bide bu sorun biraz önce çözülsünde başka yere gitsin kaynınn inş...
çok ayıp yaptıkları
Günaydın kızlaar.
Akpakçım ne diye her gün bu kadar temizlik yapıyorsun. Kendine acı biraz ya. Bırak batsın çıksın ev. Kimin senden temizlik yapmıyon diye hesap sormaya hakkı var kiklava:
günaydın kızlar..
akpakcım, kendini düşün. yorma o kadar kendini..olmazsa, haftada bir-iki günlükcü kadın al, kocan da ödesin parasını, kuzu gibi..
klava: klava: delikafadulden düzelmesini dilerimm
:1hug: :teselli: üzülmeyin kızlar yaa
ev o kadar kirleniyor ki her an biri gelecek diye korkuyorum. gerçi kimsem yok burda kimse gelmez ama geçen sefer kayınbabamın habersiz gelmesi bende çok etki bıraktı galiba. o kadar pis ki şuraya yazamam yani mideniz bulanır. mesela tuvaleti hergün yıkamazsam pislikler sağda solda kuruyacak hiç temizlenmeyecek -tatlicadiarzu- insan traş olunca lavabodaki bütün kılları öyle bırakıp mı çıkar yaaa o lavaboda nasıl ellerimi yıkayacağım. daha bi sürü şey. offf daha 10 gün oldu ama bezdim ben. napacağım bilmiyorum.
yarenciğim kocam hiç temizlikçi tutmaktan yana biri değil. iki üç ayda bir tutayım diyrdum ona bile müsade etmiyordu haftada bire nasıl müsade etsin. ama en azından ayda bir için ikna etmeye çalışacağım.
ev o kadar kirleniyor ki her an biri gelecek diye korkuyorum. gerçi kimsem yok burda kimse gelmez ama geçen sefer kayınbabamın habersiz gelmesi bende çok etki bıraktı galiba. o kadar pis ki şuraya yazamam yani mideniz bulanır. mesela tuvaleti hergün yıkamazsam pislikler sağda solda kuruyacak hiç temizlenmeyecek -tatlicadiarzu- insan traş olunca lavabodaki bütün kılları öyle bırakıp mı çıkar yaaa o lavaboda nasıl ellerimi yıkayacağım. daha bi sürü şey. offf daha 10 gün oldu ama bezdim ben. napacağım bilmiyorum.
yarenciğim kocam hiç temizlikçi tutmaktan yana biri değil. iki üç ayda bir tutayım diyrdum ona bile müsade etmiyordu haftada bire nasıl müsade etsin. ama en azından ayda bir için ikna etmeye çalışacağım.
ne deyim canım sana. ne tesellilik yanımaz var ne boşver diyecek kadar önemsiz birşey. ben hala kendime şaşıyorum. böyle bir adamla nasıl evliyim hala :1shok: (sadece bundan dolayı değil tabiki. bana yaptıkları herşeyi düşününce kahrımdan ağlıyorum. zamanında neden çekip gitmemişim anlamıyorum)günaydınn
ayyy AKPAK aynı benim kocayı tarif ettin ha :)))) açlıktan ölsem haberi olmaz..:)
canım merak etme, büyümüştür bebeğin. çok hızlı büyüyorlar artık..iyi haberlerle gelirsin inş.
kız senin bu adam beni öldürecek.kız azcık naz yap, bişey yap, yontulması lazım onun. ne biliyim.. ben mesela beni merak etmese, hemen sitem ederim, sen beni merak etmiyosun, sevmiyosun diye..1. de unutur, 2. de unutur, 3. de artık seni düşünür bence..
ay ne biliyim, bir çözümü olmalı, aile psikoloğuna gidelim de, belki o zaman kafası dank ederklava:
Bu kocaların hepsine sopa lazım arada istiyorlarklava: klava: klava:
Bugün ben de benimkine çok sinirliyim sabah sabah kalbimi kırdı:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?