2010 Şubat Anneleri

selam kızlar yatmadan soyle bı bakım dedım...
zehra canım esım kulagını gobegıme dayadıgında lıkır lıkır su sesı war bıde sankı gurk gurk baska bı ses daha gelıyo dıyo :roflol:

selam kızlar bizim evde bilgisayar yok eşim iş yerine götürdü o yüzden takılamıyorum size umarım herkes iyidir biz çok iyiyiz

aykızz ıyıyız canım kızımla tetenos asımızı olduk bugun kolum agrıyo azcık...
sen nasılsın bebekın ne alemde tepıklıyomu senı :)))))

selam kızlar bizim evde bilgisayar yok eşim iş yerine götürdü o yüzden takılamıyorum size umarım herkes iyidir biz çok iyiyiz

iyi aksamlar canim iyi olmana sevindim

aykızz ıyıyız canım kızımla tetenos asımızı olduk bugun kolum agrıyo azcık...
sen nasılsın bebekın ne alemde tepıklıyomu senı :)))))

geçmis olsun canim
tepiklemezmi minik prensesim hiç durmuyo teyzesi
senin fistik nasil daha iyi hissetmeye basladinmi

iyi aksamlar canim iyi olmana sevindim

geçmis olsun canim
tepiklemezmi minik prensesim hiç durmuyo teyzesi
senin fistik nasil daha iyi hissetmeye basladinmi

benım mınıkte ıyı... hıssedıyorum sanırım karnımın alt kısmında ara ara gaz donuo gıbı oluyo gun ıcınde bı kac kez oyle cok degıl :CüvCüv:
ozellıkle de aksamları gun ıcınde cok nadır :CüvCüv:
zaman gectıkte sıklasıcak sanırım bu hıssetmeler hihoyyyt

zeynepb tatlım bebis oldugunu hisedersin bebis se az oynayınca elimi koyuyorum hafif bastirip ve sanki elime dokunuyo kımildiyo yanı ne siskinlik nede baska bisi dil bebek oldugu beli her aksam esimde hisediyo goruyo hele tatlı bisi veya meyve atım azima hemen basliyo tepki vermeye allah nazarlardan korusun tum bebislerimizi ama bizimki 16 hafta yoktu basladi ve 20 hafta da artık daha guclu tepikliyo yanı hisetiriyo bi anda

canım ben yatıyım ası sersemlestırdı sanırım benı...
gorusuruzz kendıne de bebısıne de cıcı bak opuyorumnanaktan

sızın bebıs hızlı cıkmıs desene :asigim:
darısı basımıza tatlım walla :CüvCüv:

ben kacıyorum kızlar uyku gırdı bedene hemde cok fena kafamçokkarıştı
opuyorum hepınızı
:asigim:

iyi geceler canlar bende yatım bugun asi olduk ve az kotuyuz galiba zeynepb benimde basim agriyo cok kolum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…