2010 Şubat Anneleri

canım sanada geçmiş olsun annelik kolay deilmişdemii :)

hayret bişey yaa çoğu aynı demekki bunların...sanki anlaşıpta yapıyolar...prensesler gibi hamilelik geçiren varmı kızlar çok merak ediyorum :uhm:

Ben öyle geçiriyorum.. bir elim balda öbürü pekmezde.. kuş tüğü yataklar hazırlandı onlanlarda yatıyorum.. kocam hizmetkarlar kiraladı evimin temizliğini onlar yapıyor.. Kaynanam ben rahat işe gidip geleyim diye şu prenseslerin üzerinde çıkıpta adamların taşıdığı tahtalar varya ondan yaptırıyormuş.. Patronumda gelme işe dedi hatta ütü falan olursa evde ben şöferimi gönderip aldırırım sen kendini yorma sakın dedi.. :)))

canım aynen bılmıyom son aylarda napacagız saat sabahın 5inden berı ayaktayım uyuyamıyorum cok kotu bı durum

külkedisimi oldun canım :teytey:

Allah iyiliğini versin :roflol::roflol:

canım sanada geçmiş olsun annelik kolay deilmişdemii :)

yok değilmiş canım walla ... her gece böyle ne kadar dayanırım bilmiyorum...

canım aynen bılmıyom son aylarda napacagız saat sabahın 5inden berı ayaktayım uyuyamıyorum cok kotu bı durum

bende gece kuşu oldum gece yatmıyorum... artık uykusuzluk tavan yapıyo tam dalıcam bu seferde işe gitme vakti geliyo hadi kalkta hazırlan hazırlanabiliyosan...

selda benim yatağada 1 tane bezelye tanesi koymuşlar ondan uyuyamıyorum galiba.... kaydirigubbakcemile3

Benim gece uykularımda şimdilik sorun yok ama sonra olacağı kesin, göbüşümüz hep böyle kalmayacak ya

külkedisimi oldun canım :teytey:

bunları size yazarken sindirellaydım .. top patladı kül kedisi oldum şimdi.. =)))

bilgen82, Voles kızlar aynı ağrıları hepimiz yaşıyoruz.. mecbur yaşıcaz..bularda miniklerimizin bizlere armağanı..ağrıları düşünmemeye çalışın..

oh iyi bari bi kısmımız rahat olsun çok sevindim...

ilerki aylarda hiç uyuyamıyacağız canım bebek kocaman olucak anne uyuyunca harketlenicek debikleri acıtıcak ama bunu en fazla 3 yada 4 ay çekicez az kaldı :)

bence de az kaldı, biraz daha dayanmalıyız. ben de dün tepiklerden dolayı kaç defa uyandım..ama bu gece deliksiz uyumuşum çok şükür..

biraz da farkında olmadan kafamıza taktığımız bişeyler olunca insan rahat uyuyamıyor, fiziksel olarak da rahatsız oluyor sanki, bunu farkettim..

kızlar bugun kaynanamlara gıdıyoz orda kalacgız zaten aramızda yenı duzelıyo gıbı yarın da besık alacklarmş oğluma ben begenecekmişim umarım hersey yolunda gıder kızlar dua edın banaa

ilerki aylarda hiç uyuyamıyacağız canım bebek kocaman olucak anne uyuyunca harketlenicek debikleri acıtıcak ama bunu en fazla 3 yada 4 ay çekicez az kaldı :)

sonrası daha kötü be... 2 saatte bi kalk bebeği emzir, gazını çıkar,altını değiştir..sonra biraz daha büyüyünce üstünü örtmeye kalk...

bence bundan sonraki hayatımızda bize uyku yok

kızlar bugun kaynanamlara gıdıyoz orda kalacgız zaten aramızda yenı duzelıyo gıbı yarın da besık alacklarmş oğluma ben begenecekmişim umarım hersey yolunda gıder kızlar dua edın banaa

aman da bilgencim kıymetli gelin olmuş..alkisalkisalkis inş herşey senin gönlünden geçtiği gibi olur canım..

Kızlar valla şimdiden göbeğimden rahatsız olmaya başladım ben. Sanki yatarken boşlukta kalıyor rahatsız ediyor.Yastık koydum altıma iki gecedir öyle yatıyom karnıma destek olsun diye. Aslında sırtüstü rahat ediyom ama doktor soluna yat demişti geçen ay gittiğimde. Göbişler kocaman olunca mümkün değil yatamıcaz herhalde. Ne yapalım onlar iyi olsunlar da varsın biz uyumayalım.

günaydın kızlar nasılsınız herşey yolundamı gece uykularını sormayın valla bende uyayamıyorum sağa dönüyom acıyo sola dönüyom öle düz yatıyom kaslarım geriliyo kramp giriyo ne yapcaz biz cidden kızlar

Allah muhabbetinizi bozmasın inş. iyi geçer canım
gerçi sen iyi olunca herkes iyi oluyo ama
sonrası daha kötü be... 2 saatte bi kalk bebeği emzir, gazını çıkar,altını değiştir..sonra biraz daha büyüyünce üstünü örtmeye kalk...

bence bundan sonraki hayatımızda bize uyku yok

kız olsun o minicik burnunu severken mis gibi kokusunu koklarken uyanmak felan vız gelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…