kızlar gece bende hiç rahat yatamıyorum... sola yatıyorum kalbim çarpıyo... kalp çarpıntısını geçtim bi süre sonra sol kaburgam batmaya başlıyo... sol kalçam ağrımaya başlıyo.... sağa yatıyorum sağ kaburgam batıyo... sağ kalçam ağrımaya başlıyo... sırt üstü yatamıyorum.. nefesim daralıyo... ben nasıl yatcam ya oturduğum yerde mi uyuycam....
hayret bişey yaa çoğu aynı demekki bunların...sanki anlaşıpta yapıyolar...prensesler gibi hamilelik geçiren varmı kızlar çok merak ediyorum :uhm:
kızlar gece bende hiç rahat yatamıyorum... sola yatıyorum kalbim çarpıyo... kalp çarpıntısını geçtim bi süre sonra sol kaburgam batmaya başlıyo... sol kalçam ağrımaya başlıyo.... sağa yatıyorum sağ kaburgam batıyo... sağ kalçam ağrımaya başlıyo... sırt üstü yatamıyorum.. nefesim daralıyo... ben nasıl yatcam ya oturduğum yerde mi uyuycam....
Ben öyle geçiriyorum.. bir elim balda öbürü pekmezde.. kuş tüğü yataklar hazırlandı onlanlarda yatıyorum.. kocam hizmetkarlar kiraladı evimin temizliğini onlar yapıyor.. Kaynanam ben rahat işe gidip geleyim diye şu prenseslerin üzerinde çıkıpta adamların taşıdığı tahtalar varya ondan yaptırıyormuş.. Patronumda gelme işe dedi hatta ütü falan olursa evde ben şöferimi gönderip aldırırım sen kendini yorma sakın dedi.. :)))
Ben öyle geçiriyorum.. bir elim balda öbürü pekmezde.. kuş tüğü yataklar hazırlandı onlanlarda yatıyorum.. kocam hizmetkarlar kiraladı evimin temizliğini onlar yapıyor.. Kaynanam ben rahat işe gidip geleyim diye şu prenseslerin üzerinde çıkıpta adamların taşıdığı tahtalar varya ondan yaptırıyormuş.. Patronumda gelme işe dedi hatta ütü falan olursa evde ben şöferimi gönderip aldırırım sen kendini yorma sakın dedi.. :)))
canım sanada geçmiş olsun annelik kolay deilmişdemii :)
canım aynen bılmıyom son aylarda napacagız saat sabahın 5inden berı ayaktayım uyuyamıyorum cok kotu bı durum
külkedisimi oldun canım :teytey:
Ay Gülşahçım hepsinin başka huyu var işte. Benimki Allaha şükür rahat ettiriyor beni hakkını yiyemem. Hafta sonları işin büyük kısmını o yapar ben yorulmayım diye, çoğunlukla yemekten sonra sen git yat ben toplarım der. Önümden arkamdan dolanır yardım edeyim diye yedin mi içtin mi bir şey istiyor musun ilacını aldın mı sorar durur ama. Aniden bir parlaması var işte o da yetiyor. Sonra pişman olur kendi huyunu da bilir söyler de ama yine yaptıktan sonra bilse ne olur. Yine eskiye göre azaldı buna da şükür o da konuşa konuşa.
yok değilmiş canım walla ... her gece böyle ne kadar dayanırım bilmiyorum...
bende gece kuşu oldum gece yatmıyorum... artık uykusuzluk tavan yapıyo tam dalıcam bu seferde işe gitme vakti geliyo hadi kalkta hazırlan hazırlanabiliyosan...
ilerki aylarda hiç uyuyamıyacağız canım bebek kocaman olucak anne uyuyunca harketlenicek debikleri acıtıcak ama bunu en fazla 3 yada 4 ay çekicez az kaldı :)
kızlar bugun kaynanamlara gıdıyoz orda kalacgız zaten aramızda yenı duzelıyo gıbı yarın da besık alacklarmş oğluma ben begenecekmişim umarım hersey yolunda gıder kızlar dua edın banaa
aman da bilgencim kıymetli gelin olmuş..alkisalkisalkis inş herşey senin gönlünden geçtiği gibi olur canım..
kızlar bugun kaynanamlara gıdıyoz orda kalacgız zaten aramızda yenı duzelıyo gıbı yarın da besık alacklarmş oğluma ben begenecekmişim umarım hersey yolunda gıder kızlar dua edın banaa
sonrası daha kötü be... 2 saatte bi kalk bebeği emzir, gazını çıkar,altını değiştir..sonra biraz daha büyüyünce üstünü örtmeye kalk...
bence bundan sonraki hayatımızda bize uyku yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?