Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar lıstedekılerın adını yazarım kucuk kucuk kagıtlara ben. sonra yaren ın yaptıgı lıstedekı sıraya nıyetle cekerım. mesela ılk cektıgım yaren ın nıyetı, ıkıncı cektıgım tubıs ıcın,ucuncu cektıgım ayten ıcın gıbı. uyarsa sıze tabı???
Kızlar çok iyi düşündünüz ya... Ben bayılırım hediyeleşmeye...Zeynep'in yazdığına katılıyorum ben. Yani ben x kişisine hediye alacağım. Y kişisi de bana alacak doğru anlamışım değil mi?
kızlar nasıl olcak bu iş yani bebişleri mi alıncak bişeyler
ay bende katılmak isterim ama aldığmı beğenmez belki çıkan kişi.
üzülürüm sonrasenağlama
üst limit 50 lira nasıl?
üst limit 50 lira nasıl?
allah gönlüne göre versin o zaman ne diyim.... yerimsenibenben bi hediye düşündüm, değerine paha biçilemez :) şaka..
inş kız bebişi olan biri çıkar bana :) kız kıyafetlerine çok özeniyorum ya,bari hediye ile hevesim geçsin dimi ama..
canım bebıslere alıcaz :ecrin_bebek:tabiki öle ama işte ben biraz böle pipirikkliyim
insanların düşüncelerine fazla önem veriyorum.
peki bebişleremi annişleremi alıcaz cicileri
Kızlar selam maksat hediyeleşmek beebklerimize bizlerden birer hatıra olması değilmi bence limit konmasada olur her hediye alan etiketiyle yollayacak değil ya hediyesini tabiki bu benim fikrim bana her şekilde uyar ama kimseyide sıkıntıya sokmayalım hediye hediyedir kim gönlünden ne geçiyorsa onu alır bence ...
doğru canım maksat hediyeleşmek...kaydirigubbakcemile5Kızlar selam maksat hediyeleşmek beebklerimize bizlerden birer hatıra olması değilmi bence limit konmasada olur her hediye alan etiketiyle yollayacak değil ya hediyesini tabiki bu benim fikrim bana her şekilde uyar ama kimseyide sıkıntıya sokmayalım hediye hediyedir kim gönlünden ne geçiyorsa onu alır bence ...