• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 şubat anneleri hediyeleşiyor..

Canım benim hediye olması zaten beğenilmesi için en önemli unsur. Valla ben şahsen hediyeleri hep beğenmişimdir. Önemli olan birbirimizi hatırlamak değil mi?
Bence de bir fiyat sınırı olsun kızlar...

ya kızlar lıstedekılerın adını yazarım kucuk kucuk kagıtlara ben. sonra yaren ın yaptıgı lıstedekı sıraya nıyetle cekerım. mesela ılk cektıgım yaren ın nıyetı, ıkıncı cektıgım tubıs ıcın,ucuncu cektıgım ayten ıcın gıbı. uyarsa sıze tabı???

Kızlar çok iyi düşündünüz ya... Ben bayılırım hediyeleşmeye...Zeynep'in yazdığına katılıyorum ben. Yani ben x kişisine hediye alacağım. Y kişisi de bana alacak doğru anlamışım değil mi?

evet ben de böyle demiştim ama havvacım senin kadar iyi ifade edemedim. x-y süper örnekti :lepi:

kızlar nasıl olcak bu iş yani bebişleri mi alıncak bişeyler
ay bende katılmak isterim ama aldığmı beğenmez belki çıkan kişi.
üzülürüm sonrasenağlama

aaa hediye beğenilmez mi kız, yazalım seni de listeye istersen.

kızlar çok süper fikriniz x-y :lepi:
ne zaman olucak onuda bi kararlaştırında yazın canlarım okuyalım bizde....Şeniz

bence bebişlere alalım kızlar limit olsun kimse sarsılmasın sonra herkes hediyelerinin resmini koysun topiğe olmazmııı

canlarım bence 30 lira olsun gönderenin kargo ücreti felan da var çünkü

ben bi hediye düşündüm, değerine paha biçilemez :) şaka..

inş kız bebişi olan biri çıkar bana :) kız kıyafetlerine çok özeniyorum ya,bari hediye ile hevesim geçsin dimi ama..

ben bi hediye düşündüm, değerine paha biçilemez :) şaka..

inş kız bebişi olan biri çıkar bana :) kız kıyafetlerine çok özeniyorum ya,bari hediye ile hevesim geçsin dimi ama..
allah gönlüne göre versin o zaman ne diyim.... yerimseniben

Kızlar selam maksat hediyeleşmek beebklerimize bizlerden birer hatıra olması değilmi bence limit konmasada olur her hediye alan etiketiyle yollayacak değil ya hediyesini tabiki bu benim fikrim bana her şekilde uyar ama kimseyide sıkıntıya sokmayalım hediye hediyedir kim gönlünden ne geçiyorsa onu alır bence ...

tabiki öle ama işte ben biraz böle pipirikkliyim
insanların düşüncelerine fazla önem veriyorum.
peki bebişleremi annişleremi alıcaz cicileri
canım bebıslere alıcaz :ecrin_bebek:

Kızlar selam maksat hediyeleşmek beebklerimize bizlerden birer hatıra olması değilmi bence limit konmasada olur her hediye alan etiketiyle yollayacak değil ya hediyesini tabiki bu benim fikrim bana her şekilde uyar ama kimseyide sıkıntıya sokmayalım hediye hediyedir kim gönlünden ne geçiyorsa onu alır bence ...

tatlım haklısın zaten kımse abartmaz olayı herkes butcesı dahılınde bıseyler alır yollar. bıde kargosu war tabı bunun ona gore herkes el verdıgınde gonlunce bıseyler alır. zaten ne alınır kı fıx kıyafet yanı onlarıda bılıyoruz assagı yukarı ne kadar :1hug:

doğru canım maksat hediyeleşmek...kaydirigubbakcemile5

canlarım benide ekleyin
fikre bayıldı
sanırım yarenden çıktı tebrikler
aman beni eklemeyi unutmayın
çekiliş ne zmaan?
hediyeleri ne zaman gönderiyoruz :)

canım bende tam bilmiyorum ama aralıkta heralde yani bayramdan sonra.. evet çok süper olduyaaa

evet ya harika bi fikir olmuş.
katılmayı çooooooook isterdim ama koçiş olmaz diyor:olmaz:
erke işte ne anlar sanki
undan hatıramı olur diyo
akşam akşam sinirimi bozdusenağlama
o izin vermedn de katılamam
malesef..
eğer iknea edersem ve ozaman çekiliş olmazsa
inş.katılırım
sizin adınıza çok sevindim
mükemmel bi hatıra olacak

maksimen neyse canım takma erkekleri anlamak zordur bazen sen son güne kadar ikna etmeye çalış. aman aranıda bozma bunun için canım..

Back