Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu kadar başlığa anket mi? Bu kadar basit olsaydı ne arkadaşlarım bu kadar uğraşırdı ne de 2010 Enleri bu vakte kalırdı you_know
Anket mantıklı olamaz çünkü en az 20-25 konuya anket açılması enlerin seçilmesinde kolaylık sağlamaz..Yanlış tıklayan,benim bir hakkım daha olsun diyen hatta bir üyeyi her ankette yazanlar çok olurdu..
2007 ve 2008 'de yarışma bu şekilde olmuş. Bende UzmaN ablamın yaptığı gibi yapmak istedim. Böylece daha da heyecanlı olacağını düşündüm. Daha önceki yıllarda sorun yaşanmadıysa bu yılda yaşanmaz bence, sorun olacaksada kapalı oylamada yapılsa olur.
Hayır kesinlikle sorun olmadı..Hem yazdık,hem mesajımızın içinde oyladık hem de bol bol eğlendik..Bu sistemde olması hem doğru hem de zaten Enler geleneğine uygun..
anket nasıl açılacak bana bir onu söyler misiniz? her başlık için ayrı konu açılması gerekli o kadar rahatsız olduysanız kapatayım ben konuyu bitsin gitsin şimdi anlıyorum niye kimsenin bu işi üstlenmediğini