2010 Senesinin En'leri

ee şimdi kk da söyle bişi var mesela en asabi dediğim uyeyi oraya yazarsam bayan bunu görüp bana zıt gidecek sizcede öle olmayacakmı:26:

ee şimdi kk da söyle bişi var mesela en asabi dediğim uyeyi oraya yazarsam bayan bunu görüp bana zıt gidecek sizcede öle olmayacakmı:26:

Kınova katılıyorum keşke geçen seneki gibi olsaydı elife adaylarımızı yollamıştık kazen'de tüm adayları yazıp kazananı açıklamıştı kim kime oy verdi belli değildi yani :26:

Bende hiç bişey anlamadım zaten gerekli olanları özel mesaj ile yollamıştık :92:

ya tamam şimdi oylama olacak belki bu adil ama iyi kategoriler tamam kendini begenmiş te dolu aday var bana görede o adaylar içinde kendini begenmiş biri var şimdi onu yazarsam oraya iyi olmayacak bu daha öncede kk da oldu orayı bos bıraksamda olmaz cunku bir adayım var kndimce offff:26:

Kınova katılıyorum keşke geçen seneki gibi olsaydı elife adaylarımızı yollamıştık kazen'de tüm adayları yazıp kazananı açıklamıştı kim kime oy verdi belli değildi yani :26:

ankette olabilirdi gizli yani yine oylar verilirdi ama kim kime verildi bilinmezdi ama demek böyle uygun görduler

2007 ve 2008 'de yarışma bu şekilde olmuş. Bende UzmaN ablamın yaptığı gibi yapmak istedim. Böylece daha da heyecanlı olacağını düşündüm.
Daha önceki yıllarda sorun yaşanmadıysa bu yılda yaşanmaz bence, sorun olacaksada kapalı oylamada yapılsa olur.

anket nasıl açılacak bana bir onu söyler misiniz?
her başlık için ayrı konu açılması gerekli
o kadar rahatsız olduysanız kapatayım ben konuyu bitsin gitsin
şimdi anlıyorum niye kimsenin bu işi üstlenmediğini

2007 ve 2008 'de yarışma bu şekilde olmuş. Bende UzmaN ablamın yaptığı gibi yapmak istedim. Böylece daha da heyecanlı olacağını düşündüm.
Daha önceki yıllarda sorun yaşanmadıysa bu yılda yaşanmaz bence, sorun olacaksada kapalı oylamada yapılsa olur.

ece işin arasında bunlada ugrasıosun senide cok yorduk ama sende öyle olmazmı cunku sadece konusuna aksi yorum yapıldı diye burda inat gidip eksi repleri basanlar vardı şimdi acık acık benim için sen kendini begenmişsin sen asabisin diye yazılırsa sence kötu olmazmı :26: yani bana olur gibi geldi tabi format nasılsa öyle devam edilir sanırım ama keske anket olsaydı hem sizin acınızdanda iyi olurdu tek tek oy saymak zorunda fln kalmazdınız anket bittigi gun birinciler belli olurdu

anket nasıl açılacak bana bir onu söyler misiniz?
her başlık için ayrı konu açılması gerekli
o kadar rahatsız olduysanız kapatayım ben konuyu bitsin gitsin
şimdi anlıyorum niye kimsenin bu işi üstlenmediğini

neden kızıosun ki ece sadece bir istekti yada öneriydi neyse hepinize iyi oylamalar:26::5:

kızlar relax
dediklerinize katılmakla beraber eceye de hak verin
uzman en başta böyle yapılıp daha fazla heycan ve atraksiyon olduğu için böyle oldu
tmm o 2 bölümü bana ö.m atın
şimdi orayada yazacam

dilekçimm sen niye üzerine alındın canım yaa
üzüldüm bak şimdi ben genel olarak yazmıştım
ben sana kızabilir miyim hiç aşk olsun

sanırım birazcık sert bir şekilde yazdım yanlış anlaşılmak istemem asla
hoş zaten beni bilen biliyorda yine de kimseyi kırmak istemem
bugün çok fazla parçaya bölündüğüm için kafam biraz doluydu size çıkıştım özür dilerim hepiniziden :71:

aslında sizin dediğiniz gibi olsaydı benim için çokk daha kolay olurdu ama o zamanda çok az kişi katılacaktı
böyle heyecanı canlı canlı yaşamanın daha zevkli olacağını düşündüm
ankette açamazdık o zaman her başlık için ayrı konu gerekirdi ki o zaman :27: böyle olurduk aynı :52:
ama çekindiğiniz başlıkları bana ya da azrasılama mesaj olarak yollayabilirsiniz
tamamını değil ama yalnızca çekindiğiniz başlıkları
diğerlerini açıkk seççik yazın

Hani adaylar, nasıl oy kullanıcaz. Başka bir başlıklı var acaba:6:

dilekçimm sen niye üzerine alındın canım yaa
üzüldüm bak şimdi ben genel olarak yazmıştım
ben sana kızabilir miyim hiç aşk olsun

sanırım birazcık sert bir şekilde yazdım yanlış anlaşılmak istemem asla
hoş zaten beni bilen biliyorda yine de kimseyi kırmak istemem
bugün çok fazla parçaya bölündüğüm için kafam biraz doluydu size çıkıştım özür dilerim hepiniziden :71:

aslında sizin dediğiniz gibi olsaydı benim için çokk daha kolay olurdu ama o zamanda çok az kişi katılacaktı
böyle heyecanı canlı canlı yaşamanın daha zevkli olacağını düşündüm
ankette açamazdık o zaman her başlık için ayrı konu gerekirdi ki o zaman :27: böyle olurduk aynı :52:
ama çekindiğiniz başlıkları bana ya da azrasılama mesaj olarak yollayabilirsiniz
tamamını değil ama yalnızca çekindiğiniz başlıkları
diğerlerini açıkk seççik yazın

:38::38::38::38::38::38::38:

Back