• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ortaöğretim/önlisans kpss sonuçları açıklandı

Sağol Pnrarsln,,teknisyen meslek liselirinin belli programlarından mezun olanların tercih edebileceği meslek ama tam bilgim olmamakla beraber sertifika ile de alım yapabiliyor bir araştır istersen,,meslek liseli çıkışlılar zaten teknik meslek ya da program bitirdikleri için daha kolay girmeleri orlara.. :71:

teşekür ederm canım n düz lise çıkışlıyım unut gtsin o zamn

Arkadaşlar 24 ünde atamalar görünüyor ama daha ne kadrolar ne kılavuz hiçbir şey yok ortada bilgisi olan var mı ?

Ama artık yayınlasalar da önümüzü görsek,,bir şey sorcam arkadaşlar 4.sınıfım ben mezun olmadım daha öğretmenlk okuyorum böyle memur olanlara soruşturma açılıyormuş bilgisi olan var mıdır?

Ama artık yayınlasalar da önümüzü görsek,,bir şey sorcam arkadaşlar 4.sınıfım ben mezun olmadım daha öğretmenlk okuyorum böyle memur olanlara soruşturma açılıyormuş bilgisi olan var mıdır?

canım memur olabilirsin. sonra KPSS ye girdin öğretmenlik mi kazandın, atama yapıp göreve başlarsan hem memurluğun hem öğretmenliğin yanıyormuş.
Çünkü memur olarak çalışıp istifa etme durumunda bile EN AZ 6 ay memurluğa tekrar giremezsin.
oldu da eskaza atandın, diğer memuriyetten istifa ettin ve daha 6 ay geçmedi, işte o zaman başın derde giriyor.

ama atandın çalışıyosun kurumlar arası geçişten öğretmenliğe başvurdun, atandın, o zaman sorun yok..

ben de 4. sınıfım eğitim fakültesi. o yüzden tercih yapmayı düşünmüyorum....

YANLIŞSAM DÜZELTİN BEN KENDİ ARAŞTIRMALARIMLA BU KADAR BİLGİYE ULAŞABİLDİM ANCAK.

Son düzenleme:
canım memur olabilirsin. sonra KPSS ye girdin öğretmenlik mi kazandın, atama yapıp göreve başlarsan hem memurluğun hem öğretmenliğin yanıyormuş.
Çünkü memur olarak çalışıp istifa etme durumunda bile EN AZ 6 ay memurluğa tekrar giremezsin.
oldu da eskaza atandın, diğer memuriyetten istifa ettin ve daha 6 ay geçmedi, işte o zaman başın derde giriyor.

ama atandın çalışıyosun kurumlar arası geçişten öğretmenliğe başvurdun, atandın, o zaman sorun yok..

ben de 4. sınıfım eğitim fakültesi. o yüzden tercih yapmayı düşünmüyorum....

YANLIŞSAM DÜZELTİN BEN KENDİ ARAŞTIRMALARIMLA BU KADAR BİLGİYE ULAŞABİLDİM ANCAK.

Ben de senin gibi duymuştum tatlım tamam o zaman bir sorun yok çok teşekkür ederim tatlım sağol :71:

Ben de senin gibi duymuştum tatlım tamam o zaman bir sorun yok çok teşekkür ederim tatlım sağol :71:

eğitim bilimlerine girmeyecek misin? ve sence kurumlar arası geçiş kolay oluyor mudur bilgin var mı? ben tercih yapmak istemiştim ama öğretmenliği tehlikeye atarım diye korkuyorum. ama eğitim bilimlerini kazanamam diye de korkuyorum. neyse karışık benim durumumm... :52:

eğitim bilimlerine girmeyecek misin? ve sence kurumlar arası geçiş kolay oluyor mudur bilgin var mı? ben tercih yapmak istemiştim ama öğretmenliği tehlikeye atarım diye korkuyorum. ama eğitim bilimlerini kazanamam diye de korkuyorum. neyse karışık benim durumumm... :52:

Canım kurumlada alakalı biraz ordaki amirin müdürün üstün kimse eğer muvaffakiyet istediğinde anlayışla karşılayıp verebilir ama daha benim kurumumda çalışmadan nereye gidiyoırsun derse 4-5 sene de tutabilir..ben ğitim bilimlerine de giricem ama öylesine genel kültür-genel yetenkde branşım gereği pek sorunum yok zaten eğitime de pek bakmadım ama bakalım hayırlısı,,sen yine de düşün inşallah doğru karar verirsin hayırlısı olsun tatlım

Arkadaşlar tercihler daha bu ayın 24 ünde başlıycakmış öyle mi ben atamalar ozaman olcak diye biliyordum sürekli bakıp duruyorum ÖSYm nin sitesine başlık felan yok )= şimdi 24 ünde mi tercih yapcaz ??

kılavuz yayınlandı, tercihler başladı. ben yapmıyorum tercih... Anadolu öğr. lisesi dil çıkışlıyım.
listede uygun bişey bulamadım :(

bölümün ne 83 akmıssın atanamam demissin ne kadar karamsarsın sen öle

cnm k.bakma baya bır gec oldu gıremedım de karamsarlıkla alakası yk pek ortaögretım anadolu lısesı cıkıslıyım yha bu puanlarla pek atanılmıo dıe bılıorum o yuzden ıkı yıl once de 84 almıstım olmamıstı.meslek lısesı olsaydım o zaman baska olurdu

Back