• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ortaöğretim/önlisans kpss sonuçları açıklandı

başarı sıran güzel canım kadrolar açıklansın kaç kişi alınacagı başarı sırandan tahmın edebılırsın geçmiş yıllarda düz lise 88 le giden oldu die biliorum

herkes liselerin 90 üstü almazsa atanamayacağını söylüyor moralim çok bozuldu. sınav daha iyi geçebilirdi ama aynı zamanda üni de okuyorum ve tam vize zamanına denk geldi son ay çalışamadım :25: adana-mersin civarı gelir mi acaba bilen hiç yok mu :26:

şifre yüzünden bende öğrenemedim
kızlar şu kadıköydeki marmara üniversitesi haydarpaşa kampüsünde ösym başvuru merkezi var mıı?yardımcı olurmusunuz

yaa bu şifreleri nerdn nerelerden alabilirizz arkdaslar..bilgisi olanlarr??

slm kızlar herkese basarılar kayınım da düz lise olarak girmişti 87 almış zamanım yetmedi yoksa daha cok alırdım diyomus inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur oda yerleşir güzel bi yeree:29: :16:

liseden mezun olduğumda 89 almıştım hiç bi işe yaramadı olmadı..önlisans olarak girdim eski bilgilerle allah ne verdiyse artık yaptım,70 aldım ve tabii umutsuzum..ama tercihler ne zaman yapılcak neye göre yapılcak hiç bilmiyorum..bilen var mıı?

önlisans mezunuyum 73,5 puan çalışmadan girmiştim..
bi yere atanmam sıfıra yakın ama kısmet diyelim bellide olmaz bu işler..

öğretmen lisesi dil bölümü çıkışlıyım
90 aldım.
sıralamam 5977 bişey olur mu sizce?
bana pek olmaz gibi geliyor :50:

arkadaslar kimse moralini bozmasın bence bundan sonrası takip etmekte.. belediyeler itfaiye ve zabıta kadroları dışında eleman alamadığı için sık sık bu sekilde alım yapıyorlar..
ayrıca sakarya üniverstesinde 60 puan ortaögrtetim ile atanmıs bir akrabam var, kimse ben giremem diye yazmamıs o yazmıs yerleşmiş kısmet işi hepsi
bende 89,13 aldım sıralamam 7165 ankarada okuyorum ve yerleşeceğimden hiçbir kuşkum yok
umarım herkesin gönlüne göre olur hersey

arkadaslar kimse moralini bozmasın bence bundan sonrası takip etmekte.. belediyeler itfaiye ve zabıta kadroları dışında eleman alamadığı için sık sık bu sekilde alım yapıyorlar..
ayrıca sakarya üniverstesinde 60 puan ortaögrtetim ile atanmıs bir akrabam var, kimse ben giremem diye yazmamıs o yazmıs yerleşmiş kısmet işi hepsi
bende 89,13 aldım sıralamam 7165 ankarada okuyorum ve yerleşeceğimden hiçbir kuşkum yok
umarım herkesin gönlüne göre olur hersey

tebrikler byza :) ben de ankarada okuyorum. ün son sınıftayım. öğretmenlik okuduğumdan tercih yapmakta tereddütlüyüm. Çünkü bi yere atanırsam senelerce Kurumlar arası geçiş için bekleme durumu söz konusuymuş. çok büyük ihtimalle tercih yapamıycam bu yüzden.. 3. sınıf olsam 1 sene çalışır istifa ederdim. şu anda çalışmaya başlayıp istifa edilse bile 6 ay başka memuriyete atanılmıyormuş. KPSS lisans benim için çok daha önemli bu yüzden tercih yapmamak daha mantıklı...

Kızlar önlisans büro yönetimi ve sekreterlik te asağıdaki puanla bir sansım var mı

60,289
Başarı Sırası
428151

benim okulum bir yıl uzadı dove..
ayrıca maddi anlamda sıkıntı yaşıyorum..
illa ögretmenlik yapmak gibi bi istegimde yok, önemli olan mutlu olmam, çalışma arkadaşlarımı sevmem..
matematik okuyorum bende, özel ders veriyorum, yerleşirisem özel derse devam ederim..
ögretmenlik sınavı çıkmaz gibi geliyor bana, o konuda cok umutsuzum nedense..

81 almışım anadolu lisesi mezunuyum bi yer geleceğini pek sanmam ama yinede çok mutluyum sevgilim uçak motor mezunuydu 77 aldı büyük ihtimal yerleşcek hava ikmale:)

ya kızlar,ben 2006 81 almıştım,hiç bi işe yaramadı,düz lise mezunuyumm
bu yılki puanımı öğrenemedim daha şifremi bilmiyorummm???

Back