• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ortaöğretim/önlisans kpss sonuçları açıklandı

69.72.. civarı
sıfır calısmayla buna da şükür.. düz liseyim bende.
nişanlımı cok merak ediyorum ya

bu atama neye göre oluyor nasıl tercih ediliyor neye göre ediliyor hiç bişi bilmiyorum ya ben:S aydınlatablrmisiz arkadşlar

düz lise
başarı sırası:9229
kızlar bilen biri var mı ben hiçbirşey bilmiyorum bu konuda ne yapacağım bi yerler gelir mi sizce? moralim çok bozuldu :(

düz lise
başarı sırası:9229
kızlar bilen biri var mı ben hiçbirşey bilmiyorum bu konuda ne yapacağım bi yerler gelir mi sizce? moralim çok bozuldu :(

başarı sıran güzel canım kadrolar açıklansın kaç kişi alınacagı başarı sırandan tahmın edebılırsın geçmiş yıllarda düz lise 88 le giden oldu die biliorum

arkadaslar bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum 81.571 puan aldım basarı sıram 19832 bu atamalarda olmasamda diğerine atanırım sanırım kızlarr hepimiz için hayırlısı olsun insallah

68,986 Başarı Sırası 528560 ortaöğretim giyim bölümü. keşke çalışsaydım hiç çalışmadan bunu aldım ama yinede birşey olmazdı

Hayırlı olsun arkadaşlar. Kardeşim girmişti lise mezunu olarak. 1 aylık çalışma ile 76 almış. Şu anda önlisansta okuyor. İnşaallah bir yerler olur bakalım. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallah.

hayırlı olsun arkadaşlar bende bu şifre olayı yüzünden öğrenemedim yarın hemen bi ösym merkezine gidip şifre almam lazımm ama çok iyi beklemiyorum ümidim yok:50:

bende önlisans halkla ilişkiler 78 aldım zaten minicik bebeğim var onu babasına bırakıp koştur koştur gitmiştim sınava.

birde 80 ve üstü alanlar neden umutsuz hiç anlam veremiyorum..

70.000 memur alınacakmış iyi düşünün iyi şeyler olsun.

kızlar benim sevgilim bilişim teknolojileri mezunu, puanı 84 sizce atanma şansı var mıdır :44:
şimdi ne olacak, tercihler ne zaman yapılacak,hiçbir bilgimiz yok :96:
bilgilendirirsiniz çoookkk sevinirimmm :16:

60,742 hiç çalışmadım kendimi denemek için girdim,sınavda bile kendimde değildim yine iyi almışım:9:,yüksek puan alan arkadaşlar inş. iyi bir yere atanırlar tebrikler.

Back