Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2010 ocak-şubat bebişlerinin gelişimi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
canım cok gecmıs olsun oğlumun pıpısındekı darlıgı nasıl fark ettınız de dr gıttınız bebekte ne gıbı sıkıntılar oldu anlatırmısın

Canım çok sağol. Aslında pipideki darlıkla ilgili pek bir belirti yoktu ama çiş yaparken hiç attırmıyordu. Pipiyi sıyırdıkça açık olmadığı belli oluyordu. 25 günlükken gaz şikayetiyle doktora gittik, o da bakınca anladı. Ürolojiye bi gösterebilirsiniz dedi. Gösterdik o da onayladı. Ama bence bir çocuk cerrahı da anlar.

Üstelik şimdi sünnet oldu ya, kaç kez altını açınca çiş yaptı sağa sola. Önceden hiç öyle çiş yaptığını bilmem. Çişi nerdeyse 1 metre öteye fışkırıyor artık. alkisalkisalkis

iyileştıgıne cok sevındm canım cok gecmıs olsun :) 1haftadır oğlum cok huzursuz aglayabıldıgı kadar aglıor tek altını actıgımda hemen susuyor bende c.tesi dr daydık soyledım darlı fılan olabırmı dıye ama bır sey demedı kontrolda etmedı ıyı bır cocuk dr ıhtıyacım var

dr soyledım ama kontrol etmedı bu c.tesı bır daha gıdecez yıne sorcam bebgım çişini okadarda atrıramıyor enfazla 20cm attırıyor sence tıkalımı

Canım cm değil önemli olan. Fışkırıyor mu yoksa böle damla damla gibi mi?Yaparken gördüysen anlarsın.

hımmm fıskırıyor sen dedıkten sonra altı acık bekledım ustume attırdı cok komıktı bırden beklemedıgım anda yaptıgı için cıglık attım

yarın gıdecek asıya bakalım nekadar olmus oglum 4aylık benım tartım dogruysa 7300fr boyunu bılmıyorum bakalım dr soyledıkelrını yazarım

Merhabalar benim kızımda 17 Şubat doğumlu..
4 Haziran günü kontrole gittik boyumuz 62 cm, kilomuz 6,5 çıktı
Doktorumuz ilk 6 ay sadece anne sütüne devam dedi..

Merhaba annişlerr
Kızım 5 aylık 8200 kilosu 70 cm.de boyu ilk 3 ay çok hızlı büyüyordu ama artık azaldı ayda 600-700 gr.alıyo ama anne sütüne devam dedi doktorumuz.

kızlar, benim sütüm yaramıyor mu acaba? bebeğim 21 Ocak' ta doğdu, 4.5 aylık. kilosu 6700. zayıf mı sizce? sütü istediğinde veriyorum, zorlamıyorum, ondan mı acaba? eyvahedigeldismile

Canım benim her bebek farklıdır, neticede aylık kilo alımı 600 gramın altına düşmüyorsa sorun görmüyor benim doktorum..
Eğer aylık olarak en az 600 gram alıyorsa endişelenme derim..
Hem bizim doktorumuz yaramayan anne sütü yoktur diyor sakın sütüm yaramıyor diye düşünme sen de..
Bir de emzirmeye zorlasanda bebişin almaz muhtamelen, en azından benimki öyle yapıyor ben de hiç zorlama veremem ne zaman acıkırsa o zaman alıyor.

kızlar, benim sütüm yaramıyor mu acaba? bebeğim 21 Ocak' ta doğdu, 4.5 aylık. kilosu 6700. zayıf mı sizce? sütü istediğinde veriyorum, zorlamıyorum, ondan mı acaba? eyvahedigeldismile

Canım benim oğlum da 4 ay 1 haftalık 6,5 kilo. Toplamda aldığı kiloya bak. Benim oğlum 2800 doğdu. Doktor şu anki kilosuna çok çok iyi diyor. Ve aylık en az 600 gr alması yeterli. Tam gaz emzirmeye devam. :)

canım seninle aynı gün doğum yapmışız 21 ocak.benim kızım da 4 ay 10 günlükken 6.400 kilo 63 cmdi.ama benim bebişim de düşük ağırlıklı doğdu o yüzden chitlembigin dediği gibi aylık aldığı kilosu önemli.bu arada bence normal.doktorumuz da gayet güzel diyor.fazla şişmanlık iyi değil ki sağlıklı olsunlar da.

kızlar, çok sağolun. benim bebeğim de 2800 doğmuştu. hem de ben aşırı kilo almışken. aylık yaklaşık 600 gr. alıyor. bebişlerimizin sağlıklarında sorun olmasın yeterki. specialx, demek aynı gün doğum yapmışız. çok güzel, günü gününe uyuyor, sana zaman zaman danışabilirim. olumunekankayizsmile

ben de sana canım iyi olur beraber takip ederiz artık.sağlıkla büyüsün yavrun. olumunekankayizsmile

arkadaşlar bu ne ya sizinkiler çok iy 3 aylık oldu benim zeynebim 5,900 daha bence sizinkiler süperrr...benimkide normal dedi doktor

bebeklerin kilosu biz annelere sürekli dert oluyor. benim oğlum 9 şubatta 3746 gr doğdu. 2 aylıkken 6470 gramdı ama 3 aylıkken ise 7000 gramdı. ben de hep meraktayım.kilo alıyor mu sütüm yetiyor mu diye telaşlanıyorum. 16 haziranda kontrolümüz var. bakalım kaç kilo olmuş. çok kilolu bi bebek olsun istemiyorum ama beslenememesinden de çok korkuyorum.

4 Ay 21 günlükken 6.850 gr. 64 cm. :) Doktor çok iyi dedi. Doğduğundan beri toplamda 4- 4,5 kilo kadar almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…