4-5-6 v.s.kg alan tüm arkadaşlarımı sevgiyle kucaklar alınlarından öperim, onlar olmasa ne olurdum ben 57 ile başladım 62'yim ve çıldırayazmıştım bir ara...yaaaaa insanlar mide bulantısında ölürkene biz pufları-juliet lafım sana- cheesecakeleri -kendime- çifter çifter götürüsek böyle inleriz işte şimdi...ne demiş atalarımız tatlı tatlı yemenin acı acı geğirmesi vardır....işte budur, dikkat arkadaşlar, bir de bunun vermesi var, açıkçası ben çevik bir anne olmak istiyordum, ama şimdi oğluşuma yuvarlana yuvarlana bakacağa benzerimmmmmm((
arkadaşlar günaydın.
ben 164üm hamişlikten önce demir hapı aldım 7 ay ve 10 kilo alarak 66 ile hamile kaldım. şu an 70.5 kilodayım. ama ben bu duruma hiç üzülmüyorum. eğer kilo almamış olsaydımeğer bunun sebebi ya mide bulantısı yada herhangi bi sağlık sorunu olacaktı. Çok şükür Allahıma bebişimde sağlıklı. birde mide bulantsı yaşayan pek çok arkadaşım 4 yada 5. ayda 5 kilo birden aldılar. yani kilo almamak sağlıklı diye bişey yok. eninde sonunda alacağınız varsa alıyosunuz. herşey bebişelrimiz için ben bazen canım istemediği halde sırf bebişe yarasın diye cevizdir bademdir yemeye çalışıyorum. yada benzeri şeyleri. Sakın ha sakın aman kilo alırım düşüncesiyle bebişlerinizi vitaminlerden mahrum bırakmayın.
merhaba kizlar,
topigi bir ay once acmistim
o zaman 65 kilo idim
bu hamilelik baslangicina gore 4 kilo vermis halim
hala 65 im hatta 1 kilo daha vermis olabilirim
yarin doktor randevusu var
en son doktorum kilo alip gel demisti
ama ben 1 aydir yiyebiliyorum neden kilo alamadim acep..
ben de 48le hamile kalmıştım şu anda 51 kiloyum benim kilo alma fobim var bebeğim sağlıklı olsun diye yiyorum ama bir taraftan da dikkat etmeye çalışıyorum
ocak annelerinde bayrak hala acık ara farkla bende
tam tamına 10 kilo :1shok:
doktorum sen 80 ni bulursun dedi
faazla kendini üzme 30-40 alan hastalarımda oldu dedii
kiminin vucut yapısından dedii
artık ekmek çikolata hamur yok dedi bide
zaten bunları yemiyordum ama :uhm:
hatta bugün balayıı fotolarına baktım 2 sene önceki yani
ağlıcaktım nerdeyse meğer ne kadar zayıfmısım
o zamanlar bile kilomu kafama takardım
eşimde zavallım 6 aylık oldun artık tabi kilo alcan diyoo doğumdan sonra beraber rejime gircez kocimle :roflol:
arkadaslar 54 ile hamıle kaldım su an 59 kılo oldum.5 ayda 5 kılo...
ya nasıl almıyolar hayret edıyorum hapur hupur yedığımde yok ama
doğurunca artık bebeğimle top gıbı yuvarlanacaz halının ustunde..
Hamile kaldığımda 62 kiloydum
Sonra mide bulantılarından 60'a düştüm
Şimdi yine 62,3 olmuşum
Ama bebeğe faydalı olan herşeyi yiyorum.
Bebeğe faydası olmayacak şeyleri yememeye çalışıyorum
Sebze,meyve,süt,fındık bunların hepsini yemeye çalışıyorum
10 günlük bir tatilin ardından
tatil köyündeki süper yemeklerin ardından
çook kilo almış olmaktan korkuyorum mafoldumben
bakalım cuma günü dr kontrolünde kaç çıkıcam
52 ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum dr iyi gidiyosun diyor bakalım hayırlısı 20+2 deyim şuan ama ben dr tartısında 50 ile hamile kaldım şuan 54 çıkıyo benim tartımla 2 kilo fark ediyo
ilk 4aya kadar 3 kg almıştım ama ne zaman elevıt ve maltofora başladım haftada 2 3 almaya başladım ama anlamadıgım ben aynıyım ama kılom artıyor deli oldum artık tartılmıcam suan kadarda 8kg aldım(( 5 kılo son 1,5ayda anlamadımkı yemıyorumda.drum dedıkı ozaman o yag değildir vucutun su tutmuştur dedı.her kılo artısı tartıdakı dedı yag demek değildir dedı.zaten olamaz ınsan cok yese anca ben gibi hızlı alır belkıde alamaz ben asırı yemememe ve herketlı olmama ragmen böle oldu neyse artık yag değilse sorun yok( ama psıkojıkman cok berbattı ılaçlara kadar ne iyidim ya moralım süperdıııı neyse artık tartılmıcam zaten lmaz:
65 kiloyla hamile kaldım ve şuan 69 kiloyum.
çoğunu da tatilde aldım. bu ay 1 kilo aldım am doktora
kontrole gitmeme 15 gün var 1 kilo daha alırım kesin.