2010 Ocak Anneleri neydik ne olduk :)) şimdiye kadar kaç kilo aldık..

bende toplamda 10 kilo aldım şimdiye kadr 68 kilo oldum 58 ile başlamıştım ama ben ne varsa çok fazla yiyorum bi kahvaltıya oturuyom yarım açık ekmek yiyom sütümü meyvamı flnda eksik etmiyom hamur işide çok tüketiyom bu gidişle 80le doğuma giderim bebeğim iyi olsun ben veririm nasılsa

bende 52 kilo ile hamile kaldım. kusma dönemi 50 ye düştüm. 22. haftada doktorda 57 çıktım:) kendimi ilk kez bu kiloda görüyorum. ama hala hamileliğim çok belli değil. bebek nerede diyor arkadaşlar...boyum uzun ondan sanırım...

ben de ya rın randevu alabilirsem yarın ,alamazsam salı ya da çarşamba gidicem dr a.bakalım belli olacak kaç kilo aldığım.62 kg ile başlamıştım hamileliğime şu an 21.haftamdayım.

ben de bugün itibariyle 53 olduğumu görüm 5 kilo almışım benim kilo alma fobim var biraz dikkat etmem gerekiyor ama görünce yemeden duramıyorum aklımda kalacağına yiyeyim diyorum.

bende toplamda 11 kilo almış bulunmaktayım...
11 kilonun 6sını son 1 ay içinde aldım...ama ne olsa yiyiyorum maşallahım var yani...
aldığım kiloya değil ama kilolu hamile kaldığım için üzülüyorum...tek avantajım hızlı kilo verebilmem...
doğumdan sonra hafif bir diyet ve sporla kilolarımdan kurtulmayı planlıyorum...

Bende 52 kılo ıle baŞladım geÇen hafta doktorum son 2 ayda 5 kılo aldıĞımı ekmeĞı ve hamur ıŞını azaltmamı sÖyledı .toplamda 8 kılo aldım

bende kilolu hamile kaldım yaa evlendiğimde 58 dim bir sene içinde 68kilo oldum şimdi 70kiloyum henüz 2kilo almışım ama 80 le giderim doğuma muhakkak kimse anlamıyo kilo olayını daha herkese aynı geliyorum gerçi boy 1.73 ondan kurtarıyorum heralde yoksa anlamamaları imkansızz:KK70:

kızlar sizi okuyunca moralim düzeldi 10 kilo alan bitek ben varım sanıyordum yanlız değilmişim doktorumda bana hızlı gidiyorsun dedi ama ben gerçekten aşırı yemiyorum sanırım elevit yüzünden aldım bu ay eleviti bıraktık bakalım 1 ay da öyle deneyeceğiz bişey değişecek mi

kızlar sizi okuyunca moralim düzeldi 10 kilo alan bitek ben varım sanıyordum yanlız değilmişim doktorumda bana hızlı gidiyorsun dedi ama ben gerçekten aşırı yemiyorum sanırım elevit yüzünden aldım bu ay eleviti bıraktık bakalım 1 ay da öyle deneyeceğiz bişey değişecek mi

ay o elevit ve kan hapları çok şişiriyor gerçekten bi de çok acıktırıyor.bi daha hamile olsam içmem anacım :eek:klava:

canım yanlız değilsin bende 9 kilodan biraz fazla aldım göbeğim 7-8 aylık gibi bakalım kaç kilo daha alacam 90 olurum herhalde 70 ile başladım şu an 79 üfffff zaten kilolu hamile kalmıştım hiç midem bulanmazsa böyle olur işte.

çok kilo aldığını düşünen arkadaşlar doktorum bana kırmızı eti ve beyaz ekmeği yasaklamıştı.çünkü ben de çok kilo almıştım.beyaz et ve kepek-çavdar demişti.:umursamaz:tabi ben uyamamıştım.

juli sen hiç şikayet etme cicim, 26 haftada 12 kilo nedirki.. ben heralde 26 haftada 16 kilo almış olucam gibi..

ne yaptın da, azıcık aldın öyle peki?
nolursun ver sırrını :)

ya ben yiyorum aslında, yarasın bebeğe diye diye.. bu hale geldim.

abur cuburu azalttım canım
ben hergün mutlaka tatlı çkolata götürürdüm şimdi yememeye calısıyorum
ekmeği kestim birde sabah yiyorum
öğlen ve akşam yememeye calısıyorum
doktor ekmek makarna çkolata yasakladı
ama ben dün kendimi kaybedip yarım kutu bayram çikolatası yidim kafamçokkarıştı

X