2010 Ocak Anneleri neydik ne olduk :)) şimdiye kadar kaç kilo aldık..

ocak annelerı bakıyorum hep tombıssınız :)
bende 5 haftada 47 le başladım şuan 13 haftadayım 50 kilo oldum
sanırım daha 10 kilo daha alırım :)

160 boyum
ılk gebeliğimde 50 kilo ile hamile kaldım 58 ile bitirdim bebeğim 3.450 doğdu
2. gebeliğim 50 kilo ile hamile kaldım 12+3 üm 50 kiloyum

Son düzenleme:
kızlar ben çok kilo aldım yaaaa
58 ile başladım şimdi 64 -65 arası geliyom
heral bi 80 kilo ile doğuma giderim
iştahımı şu demir hapları çok açıyo yaaaaa

ben yazmasam daha iyi olacak :roflol: :roflol: :roflol:

ben de yazmak istemiyorum açıkçası.

en cok alanınız benim
yediğim o günde 2 kilo meyveler hep kilo olarak geri döndü
ben beş aşaa bes yukarı 10 kilo aldım herhal :roflol:
55 tim şimdi 63 falan

yediğim meyveler, protein için meyveler ve yumurtalar... sabah akşam sütler, demir hapları, folikasitler.. hepsi gram gram bünyemde toplandı.
rezil durumdayım... imdaaaattttttt

ben top gibi oldum ebrucum. daha nasıl olcam merak içindeyim.

vayy anasını daha benim kadar alan yok :1no2:
tek dombili benim :lepi:
boy 160 kilo 66

bacım ben, 157 boyundayım.
58 ile başladım bu gebelik aktivitesine.. hamdolsun bugün 12+5 haftalıkız. 64 kg oldum. 6 kg almış vaziyetteyim.
2 gün evvel doktorumuzdaydık, ''azıcık daha yavaş gitmemiz lazım kilo konusunda, dikat edelim'' dedi. ama nasıl olcak o dikkat işi bilemiyorum...
ya biri bana fikir versin..

yalel canım bi süre sebzeye yönel ekmeği kes meyva 2 porsiyondan fazla yeme kilo yapıyo
gece sütünü yağsız olandan seç
diyene bak diycen aynı kilodayızz ve bende 6 kilo aldım boyda kurtarıyom boyum 1.67 benim
ama bi 80le doğuma giderim diye düşünüyom

valla bana doktorum, protein yemen lazım bol bol.. ağırlık protein olcak dediydi.. hücre oluşumu varmış ya bebeğin..
et-süt-yumurta yedim ben.
sebze çok az yedim yani bu 3 ay içinde ben.
meyve yedim her gün 2-3 porsiyon kadar. ekmek az yiyorum zaten - sabahları 1 dilim.
süt sabahları içiyorum zorlayarak kendimi.. gece bazen içiyorum.
ama bu 6 kilo nasıl geldi yapıştı bana hiç anlamadım valla.... allahım sonumuzu hayırlı etsin şekerim :)

amin şekerim bebişim iri olcak diye düşün faydalı şeyler yamişin üzme kendini
anam bizde tombul hamile olurik ne var

kızlar ben çok kilo aldım yaaaa
58 ile başladım şimdi 64 -65 arası geliyom
heral bi 80 kilo ile doğuma giderim
iştahımı şu demir hapları çok açıyo yaaaaa

canim kilon normal bende senin gibiyken ayniydim hemen hemen....hem sen 60 la baslamistin hamilelige diye biliyorum ben...CADIARZU

amin şekerim bebişim iri olcak diye düşün faydalı şeyler yamişin üzme kendini
anam bizde tombul hamile olurik ne var

:) iri doğsun inşallah valla.
ben en çok millete bozuluyorum.. ''ooo maşallah kaç aylıksınız'' diyorlar, 4. aya yeni girdik deyince, imalı imalı ''maşallah'' demiyorlarmı.... insanı deli ediyorlar.
hepsini protesto ediyorum. senağlama

canim kilon normal bende senin gibiyken ayniydim hemen hemen....hem sen 60 la baslamistin hamilelige diye biliyorum ben...CADIARZU
60 sanıyodum tartım bozukmuş 58 mişim başka tartılarda öle çıkıyodu bende yeni tarı aldım ona göre söliyom

kız allahtan bana çok kilo almışın yok şöle yok böle diyen yok
dün gece yemeği öyle bi kaçırmışımki yırtılıyodum resmen ya bu demir hapı fena kazıyo midemi
sende çok tanıdık olmayanlara büyük söle 6 aylık falan zemuszemus

Son düzenleme:
yalelcim yemicem diyorum olmuyo
karnım baslıyo gurul gurul
akşamları yürüyüşede cıkıyoruz ama neden böyle oluyo annamadım

merhaa kızlar, ben de normalden biraz fala bir kiloyla hamile kaldım, 58 kiloydum, ilk haftalar bulantılardan 2 kilo verdim şimdi yine 58 olmuşum. dr 1 ay sonraya randevu verdi ve o zmna kadar 1-2 kilo alman lazım dedi. bulantılarım bi bitse...

yaw kızlar ne çok kilo almışsınız şaşırdım.ben 10 gundur acayip yiyorum sanırsam verdigim 10 kiloyu bu ay geri alcam ne olcak bu halim yaw..

merhaba kızlar.ben 60 kiloyla hamile kalmıştım şuan 63 üm.yani 3,5 ayda 3 kilo almışım.alkisalkisalkis ama olsun herşey bebeğim için.ne olacakki doğumdan sonra zaten ister istemez vericez.durmak yok yemeye devam. :içelim::icecream:cokacimcoook

ahhhhh yarama bastınız ben zaten tombik biriydim iyice bombili oldum 70 kiloyla başladım şu an 76 hatta birazda buçuğu var gibi ilk hamileliğimde 23 kilocuk almıştım sanırım bu daha beter olacak gibi

merhaba arkadaşlar ben hamile kalmadan öncede 50 kloydum şimdide . bazen kilo alıyorum bazen veriyorum bu durumdan hiç bişey anlamadım

Merhaba arkadaşlar. Ben de 56 kilo ile hamile kaldım daha sonra 1 kilo verdim Şuan 17 haftalık olduk 59 çıkıyorum. Umarım bebeğime yarıyordur...kaydirigubbakcemile3

selamm kizLarrr bende 16.5 haftalik hamileyim ikiz bebek bekliyorum...
48.5 -49 kiloyla hamile kaldim... bundan önce düsük yapmisdim yaklasik 10 kilo vermisdim o yüzden...
suan dokdor zoruyla 5.5 kilo aldim.. bünyem yoksa bebek tasimak icin zayif düsermis öyle dedi... suan mutluyum 54-55 kiloyum anlicaniz :)) ins böyle devam ederiz

Merhaba arkadaşlar. Ben de 56 kilo ile hamile kaldım daha sonra 1 kilo verdim Şuan 17 haftalık olduk 59 çıkıyorum. Umarım bebeğime yarıyordur...kaydirigubbakcemile3

sizinde hayırlı olsun kızlar bebişleriniz a.s.a.s
ben yarın doktora gidecem ak koyun kara koyun belli olcak :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…