2010 Ocak Anneleri neydik ne olduk :)) şimdiye kadar kaç kilo aldık..

36+5 te
toplam 20 kilo akannehir

bekliyordum .........

JJulıett canım, hamilelik kiloları bir şekilde veriliyor,sen şimdi ne kendini ne de bebişini üzüp sıkıntıya sokmayasın.Emzirme döneminde normal yersin,bol su içersin,yeşillik yersin.emzirme dönemi bitince de yavaştan spor,rejim yapar kiloları verirsin.hamilelikte metabolizma yavaşlıyor.Emzirme döneminde kilo almamaya bak,gerisi kolay canım.sağlıklı doğumlar..bu arada ben de 23 almıştım hamileyken,3 kilo fazlalık kaldı o da göbükte.sağlık olsun gider bir şekilde.senin bebiş te iri doğacak sanırım benimki gibi

saol dandini moral için a.s.
insallah burda kalırım artık
ve bende senin gibi veririm kilocuklarımı

ama napalım kızım için değer

Tartildim gecen gün 54 ile baslamistim simdi 69 olmusum toplam 15 kilo ama daha bir bucuk ayim var.

Yine de iyi cünkü zayiflar hamileliklerinde daha fazla kilo alirlarmis zaten.

Son düzenleme:
34. hafta itibarıyle 10. kilomu almış bulunmaktayım. bakalım kalan 1,5 ayda ne kadar kilo alıcam...

34. haftadayız. 64 ile hamile kaldım. bir 78 bir 76 çıkıyorum. doğru düzgün bir tartı bulamadım. muhtemelen bu gebeliğimide 17-18 kilo ile bitiricem. ilk oğluşumda 55 ile hamile kalmıştım, 72 ile bitirmiştim. anlamsızca yemezseniz doğumdan sonra kilo veriyorsunuz. hele de regl olduktan sonra ama regl olana kadar zor valla. hamilelikte alınan 12 kilo bebeğe üstü bize aitmiş ya kızlar ona göre işte. gerçekten doğru. doktorum bana doğumdan sonraki ilk 8-12 ayda o 12 kiloyu hiç bir şey yapmasanda verirsin demişti. bende verdim doğru. ah birde boğazımı tutabilseydim sonradan :)) ama hamileyken aldığım kilolara pek takılmıyorum ben. bebeğimin sağlığı ve benim mutlu olmam önemli dimi.yerkende mutlu oluyorum cokacimcoook :))) herkeze sevgiler. a.s.

Bu arada muhetmelen ocak 15 civarı ( + - 3 gün) sezeryan ile doğum yapıcam kısmetse :CüvCüv: . Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı doğumlar versin. opuyorumnanaktan

33 te 16 kilo. yahu valla anlamıyorum nasıl oluyo 29 da 11-12 idi 4 haftada 4 kilo mu aldım. şimdi kimse inanmayacak ama ben öle çok yemiyorum. mesela gece yemelerim filan hiç yok. 8 den sona bişey yemiyorum doğru dürüst.bazen meyve .ekmek desen her öğünde 1-2 dilim.tatlıda yemiyorum arada bir sabah şekerim düşünce bi çikolata atıyorum.her öğün bi tabak yemek salata abartmıyorum da bu kilolar nerden geliyo yaaaahu.herkes çok şişmiş yüzün diyo ödem mi ki acaba.şaşırdım kaldım.mafoldumben:sinifsinif:

ilk başta inanılmaz hızlı kilo aldım 2 buçuk aydır gebelik şekeri nedeniyle yaptığım diyetten dolayı
toplamda 10 kilo almış durumdayım belki küsuratıda vardır şu 10 gnde ne değişir bilmiyorum
yalnız kilolu başladım 70 ile başlamıştım şimdi 80........

nasıl diyet yapıyorsun.ne yiyorsun yani mesele bir günlük diyetin ne öğün olarak

okudum da ben onlardan fazla bişey yemiyorum ki.ara öğünler bilem bazen olmuyo. belki sabah pynirini biraz daha fazla kaçırıyo olabilirim. bazen de tatlı:kedi:
benim tartının ayarımı bozuldu ki dışard bi trtıliim ben yafkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…