2010 Ocak Anneleri neydik ne olduk :)) şimdiye kadar kaç kilo aldık..

vallahi kızlar benim boyum 1,75
95 kiloyla hamile kaldım hala 95 kilodayım
karnım şiş ama birde tuvalet sorunu bende çekiyorum

1.68 boyundayım 72 ile hamiş kaldım dr tartısına göre 70 :)) ama ben kendı tartımı baz alıyorum suan 15 haftadayım 74 oldum ıyı gidiyorum ıns cok almam zıra fazla kılom zaten var..

selam kızlar epeydir giremiyordum foruma memlekete gitmiştimte neler olmuş ben girmeyeli göbekler isimler kilolar:KK70: bende doktorun tartısına göre 65le başladım hala aynı kilodayım şuan 14 haftaığım ama evdeki tartıma göre bazı gün 63 bazı günde 64 çıkıyorum en azından kilo almadım ama bel bölgem genişled
i

63 kiloydum
64 kiloyum şu anda.
fazla alamdım benim ara ara bulantım oluyo. herşey yiyemiyorum..mafoldumben

ben hamile oldugumu çooook erken ögrendim degerim 16 iken öğrendim 57 çıkmıştım dr un baskülünde daha sonra kese için gittiğimizdede aynı kilo ama kalp atışlarını duymak için gittiğimizde iki kilo vermişim daha sonra kanamam oldugunda gittiğimde 1 kilo almıştım perşembe günü birdaha gideceğim bakalım bu gidişimde kaç kilo olacagım inş bebeğim sağlıklı olur ve çok kilo almadan dogum yaparım çünkü benim boyum kısa :KK43:(((( kilo alırsam top gibi yuvarlanırım artık

ne güzel ya herkezler az kilo almış ben 70 ie başladım şu an 75 oldum ama tamamen yuvarlak bir top gigi hissediyorum kendimi hele göğüsler almış başını gidiyor aynada kendimi görünce korkuyorum göğüslerim zaten kocamandı şimdi daha bi kocaman sütyenlerim sığmıyor artık zaten şu doğum ve emzirme bitsin hemen küçültecem şu göğüslerden bir an önce kurtulmak istiyorum kendimi mandıra ineği gibi hissediyorum.

ah be canım şimdiden hissetme bence hele bi doğur 2 ay geçsin bak inek nası olunuo:)))
möööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö....(ben)

Kızlar bende 2 çocuk annesi olarak bu 3. bebişime 76 kilo ile hamiş kaldım
şimdi 69 kiloyum aslında kilo vemem güzel oldu zaten fazlam vardı :kedi:

bende 13 haftalik hamileyim 162 boyum 65 kiloyum 5 kilo aldim :)
hic nide bulantisi yasamadim sanirim ondan obez olucak sanirim 9.ayda

65 kiloyla hamile kaldım..şimdi sanırım 67 kiloyum:)

valla bende 1 kilo almışım toplamda yemekte yiyorum çıkarmamda yoktu nereye gitti hamilelikten önce bu kadar yeseydim 10 kilo almıştım vallahi
aman maşallah bana zaten yeterince kilom var dahada binmesin üstüne bebeğime bende depo çook:))
asıl yemek yemek 4.aydan sonra başlıyomuş kızlar

bugün hastanede tartıldım
70 ile başlamıştım
72 çıktım
hadi hayırlısı :kedi:

vayy anasını daha benim kadar alan yok :1no2:
tek dombili benim :lepi:
boy 160 kilo 66

ben varım yavvruzzz...
59 ile kaldım...64üm...hatta 65 olmuşumdur...haftaya cuma görecez...
tutabilsem şu boğazımı...
bulantısı olmayanlar kilo alıyor sanırsam...benim hiç olmadı...

52 kilo ile hamile kaldım,pazartesi doktorumun tartısında 54 geldim,20 gün önceki kontrolümde yine 52 kiloydum,yani 20 günde 2 kilo almışım,doktorum un-şeker tüketmek yasak diyo,sanırım ben birden ve çok hızlı kilo alıcamkafamçokkarıştı

X