2010 Ocak Anneleri neydik ne olduk :)) şimdiye kadar kaç kilo aldık..

valla, bir maşallah da jasmin için... o da tığ gibi, formu gayet yerinde yani... maşallah... allah sonuna kadar öyle etsin...

benden geçti gari... bi şekilde doğurucam bakalım bu Begüm hanımı.. sonrasına bakıcam bi şekilde :)

47 ile hamile kaldım 28. hafta başında 60 kiloyum akannehir

zühürt tesellisi..:çok üzgünüm:
şaka bi yana iyce agırlaştım..:sm_confused:
ba gönüle...tıg gibi gdcek doguma..:lepi:
sende fena syılmazsın hani...diyetler işe yaramış..yerimsenibe
n

kızlar kıloyu dert etmeyın bosverın verılır butun kılolar.
ben aslında daha az alırdım ama bebısımın kılosu dusuk olunca yemege sarıldım oylelıkle kılo aldım ama ıyıkı yemege sarılmısım bebısımde kılo aldı cunku..doktor bıle sasırdı...
o yuzden dert etmıyorum kıloyu..

ben de boşverdim kiloları.. saldım çayıra mevlam kayıra haline geldim.
iyiki şekerim çıktı da, daha da yayma şansım kalmadı :)

26.hafta bittiğinde 11 kilo almıştım yarın 30+0 olucaz ultrasona göre ve bakalım kaç kilo olmuşum cuma günü dr randevumuz var..65le hamile kalmıştım 26 da 76 kiloydum 79-80 olmuşumdur heralde:)aman napim dert edemem sonuçta kızımda güzel kilo alıyo herşeyimizde normal sonra veririz kiloları ne yapalım..dert etmeyin o kadar kızlar..

68 ile basladım 74 kılo alınca ve seker cıkınca dr azalt yemenı dedı ve su an 75 kıloyom hastanede yattım 16 gun bır gram bıle aldırmadılar hastaneden cıkalı 5 gun oldu 1 kılo almısım sımdı d a ne dıyecem dıye kara kara dıye dusunuyorum hareketde yasak

26 haftalıkken 9 kilo almıştım şuan 28 haftalık oldum 11 kilo almış durumdayım kilom 72. moral veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. tahin pekmezi kestim bu arada :)) naniknanik

ben de 50 ile başladım şuanda 30+1 haftadayım. 59 kiloyum bundan sonra daha da hızlanır heralde kilo alımı diye düşünüyorum. :CüvCüv:

29+3 itibarıyle 8 kilo almış bulunmaktayım. 57 ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum. Ama ne hikmetse bugün 64 çıktım...

ya benim sinirlerim de acayip bozuk 65 le hamile kaldım şuan itibariyel 78 kiloyum yani 13 kilo lmışım ve almaya da devam ediyorum . mahvoldum ben.

bende 60 la hamile kaldım ama aslında normal kilom 52 civarıydı tedavi sonrası 60 la hamile kaldım şimdi ise 69 kiloyum son bir aydır kilo almadım hatta verdim şekerim çıkınca diyet yapıyorum sanırım bu yüzden toplamda 9 kilo almış durumdayım yani.bu arada 30. haftamızdayız oğlumla

a.s merhaba arkadaşlarr yeni üyee ooldum ben de siteye bizde kızımla 30. haftamızdayızz toplamm da kilo aldım bendee ama son 2 haftadır falan bir iştahım var bir iştahım var anlatamam yaa ne bulurssam yiyorum sürekli acıkıyorumm yaa sizde öyle misinizz ? :)

28+2 .... 69-58 = 11 kilo ile devam ediyorum bakalım...
yarın doktorumuza gidince, orda kaç kilo görünücem bilemiyorum tabi :)

Bende 30+2deyim.Ctsi doktora gidicem .Ben 7 kilo aldım 55 oldum bakalım bebişimiz ne olmuş çok merak ediyorum.Ekimin 17.sinde 920 gr.dı.

29. haftamdayım. 70 kiloydum hamile kaldığımı öğrendiğimde, geçen hafta tartıldığımda 76,5 kiloydum.. şuan 77 olmuşumdur... toplamda 7 kilo almışım.

bebeğim 31 haftalık oldu ve ben 13kilo aldım..65le hamile kalmıştım şimdi 78 kiloyum:)

48'le başlamıştım bugün korka korka bakayım dedim aman Allahım 61 kilo olmuşum, ben maksimum 60'la bitiririm diyordum çok moralim bozuldu çooookkkkk
bundan sonra daha dikkatli olmalıyım önümüzde 6 hafta daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…