2010 Ocak Anneleri neydik ne olduk :)) şimdiye kadar kaç kilo aldık..

bende tahin pekmez yiyorum ve daha neler neler inşallah veririz şimdi kendimizi avutuyoruz ama sonra ne olur bilemem.

gayet normal canım biz bile kısalımmı diye düşünmüyoruz bende 13-14 kilo arası almışım.

doğrumu okudum 95 mi şimdi kaç kilosun canım çokmu uzun boylusun acep.

106 kg oldum valla
Allahtan boyum kurtarıyo görseniz o kiloda olduğuma inanmazsınız zaten kimse tahmin etmiyoda inanmıyoda ama şimdi biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum

saol hayatım bende şeker çıkmadı
ben bu 1-2 haftada sapıttımda aldım bu kiloları şimdi biraz daha dikkat edicem
bebeğimde tosun maşallahı var Allahıma çok şükür ondada bir sorunumuz yok
ama verdiğin liste için çok teşekkür ederim dikkat ederken göz önüne alıcm mutlka:))

bacım sen dikkat et bence hakikaten... şeker olmamasını takma kafaya, azıcık bi 1 hafta kadar dene bakalım az yemeyi anneolmak'çıım ...
tosuncuk bebeklerin doğumu da zor olur sanırım... mecburen sezeryan mi olurki?

kızlar,hamileyken ben de çok hızlı kilo aldım.doktorum kırmızı eti kes ve kepek ekmeği ye demişti.meyveyi de abartma dedi.

kızlar,hamileyken ben de çok hızlı kilo aldım.doktorum kırmızı eti kes ve kepek ekmeği ye demişti.meyveyi de abartma dedi.

kaç kilodan kaç kiloya çıkmıştın dandini.. bu önlemi aldığınızda yani, kaç haftalıkken kaç kilo almıştın sen?
totalde kaç kiloyla bitirdin?

kızlar bende 51 kiloyla hamile kaldım 26+6 dayım 58 kiloyum şuan

sen çok iyisin maşallah..
ben 58 ile başladım, 70 oldum.. 26. haftamdayım henüz..

kaç kilodan kaç kiloya çıkmıştın dandini.. bu önlemi aldığınızda yani, kaç haftalıkken kaç kilo almıştın sen?
totalde kaç kiloyla bitirdin?

68den 88e çıktım.ilk 6 ay 10 kilo son 3 ay on kilo aldım.7.ayda doktor önlem al dedi ama ben durduramadım kendimi.keşke durdursaymışım.:eek:klava:

bende 58 kılo ıle basladım suan 65 kıloyum... ( ilk aylarda 4 kılo düştüğümü saymazsak tabiii:))

Hamile kaldığımda 62 kiloydum
İlk ay mide bulantılarından 2 kilo verdim, 60'a düştüm
Dün doktorda tartıldım 66,5 kiloyum şu an.

48'le başlamıştım ahhhhhh hayal gibi şimdi inceciktim
şimdi 59'um. bunun 5 kilosunu son 4 haftada aldım.

bende 26+6 günlük hamileyim 53 le hamile kalmıştım ama şuan 61:KK43:((((((( ve gittikçe kilo alabilirim vücudum elverişli zaten:KK43:

kızlar bnm mide bulantılarım fln başladı zten hamileliğimin başından beri midemden çok çektm şimdi özellikle geceleri çok yanıyo hafif iştahsızımda bnm gibi olan varmı bu arada sbh akşam 2şer yemk kaşığı dut pekmezi yiyom
bide tartımda bgn bozuldu tamda 80e yaklaşmışken benim cazibemi kaldıramadı şimdi nerde nasıl tartılıcam zaten çok kilo almışım
bide ben günde 1 lt süt içiyom bacak kramplarım oluyo yoksa meyvada 2-3 porsiyon allah ne verdiyse yiyom
ama eskisi gibi canım şunu yiyim bunu yiyim iştahı yok

26+4 itibari ile.... 58'den 70'e çıkmışım... 12 kg oluyor sanırsam... boşverdim valla ben :) napıyım yani.. öffff

27-2 iken 82 kilo çıktım yani toplamda 12 kilo almıştım son 1 ayında alınmış 6 kilo ile :1shok:
tabi gebelik şekerim çıktı ve bu zaman kadardır diyetteyim
dün itibari ile yani 30-4 ken 80.2 kilo çıktım
bakalım kaç kilo bitireceğim sağlıcakla inşallah:Saruboceq:

selam kızlar bende şuanda 30+3günlük hamileyim ultrasona göre 34 haftalık çıktım ama bu ay 5 kilo birden almışım bebeğimde 2,300 gram olmuş doktorum çok hızlı kilo almışın bu ayda dikkat et sora veremezsin kilolarını dedi 65le hamile kalmıştım şuan tam 75 kilo olmuşum:eek:lmaz: ama yemediğim zaman yada az yediğim zaman titriyorum hemen elim ayağım boşalıyo gibi oluyo sizdede öyle olan varmı şeker testim iyi çıkmıştı bi problem yok demişti doktorum diğer tahlillerimde öyle yemek istemiyorum ama kepek ekmeği doyurmuyokimafoldumben

Son düzenleme:
31 artı 6 dayız..

62 kiloyla başladık..
şuan 75 teyiz..
13 kilo almışım....:umursamaz:

30+0 da toplamda 7 kılo almıs bulunmaktayım...

maşallah... daha ne olsun gönülcüm.. gayet fit durumdasın yani.. aman ne hoş.
valla imreniyorum ben az kilo alanlara.. :)

31 artı 6 dayız..

62 kiloyla başladık..
şuan 75 teyiz..
13 kilo almışım....:umursamaz:

e bu da iyi bence, 13 kilo çok değil diye düşünüyorum 32. hafta biterken... maşallah maşallah..

maşallah... daha ne olsun gönülcüm.. gayet fit durumdasın yani.. aman ne hoş.
valla imreniyorum ben az kilo alanlara.. :)

e bu da iyi bence, 13 kilo çok değil diye düşünüyorum 32. hafta biterken... maşallah maşallah..

zühürt tesellisi..:çok üzgünüm:
şaka bi yana iyce agırlaştım..:sm_confused:
ba gönüle...tıg gibi gdcek doguma..:lepi:
sende fena syılmazsın hani...diyetler işe yaramış..yerimsenibe
n

X