- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
-
- Konu Sahibi RANA.ABLE.
özgecim, 8 kilo çok iyi maşallah...
doktorum bana demişti ki, ''eğer böyle devam edersek, sen bu 40 haftayı 25 kilodan aşağı kapatamayacaksın... hemen müdehale etmemiz lazım bu duruma'''
iyiki de el atmış olaya... şekerimin çıkması da aslında iyi olmuş. yoksa uymazdım ben diyete miyete... inşallah şimdi 20 kilodan az alıcam sonuna kadar... inşallah yani.
:uhm:günaydın kızlar
dün diğer topikte konuşmuştuk benim kilo işini
size bir şey sormak istiyorum
ben evde kilomu sabah aç ve tuvaletimi yapmış şekilde takip ediyorum
doktorsa tok takip ediyor
aslında tok gel demedi ama doktora giderken tok oluyorum
ve tartılırken ayakkabılarımı pardesümü çıkarmıyorum
ve evde tartıldığımdan 3 kilo fazla geldim doktorda
sizce hangisi doğru aç mı tok mu
farketmez canım..
doktor bizim kaç kilo olduğumuzu değil, bir önceki seferden beri kaç kilo aldığımızı kontrol ediyor. ayda 1-1,5 kg. gibi denk geliyorsa, sorun çıkartmaz...
kilo kontrolü için, yani gerçekte kaç kilo olduğunu bilmek için, sabah aç karnına ölçmek gerekiyor. evdeki ölçümlerimiz en reel sonuçlar yani.
doktora gierken saat günün teee ortalarında-sonlarında oluyor.. kaç kere yemek yemiş oluyorum ben de, ve çıkartmamış oluyorum doğal olarak :) üstümüz başımız kalın oluyor.. ve elbetteki benim de doktorun ölçümü ile evdeki ölçümüm birbirinden çok farklı oluyor.
genelde evde ölçtüğümden 1-2 kg. fazla çıkıyorum orda. ama ben kalın kabanımı çıkartıyorum. üzerimde sadece kalın olarak botlarım kalıyor, altımda kot pantolon, üstümde de uzun kollu bişey.
bu arada bendeniz, uzun bir aradan sonra... artık 69 kg değilim, 70 olmuşum12 kg aldım yani totalde şimdiye kadar
o zaman ben 58 ile başladım şimdi 74 kiloyum yani 16 kilo aldım
acaba çok mu
ben de o haftada 11 kilo almıştım canım
evet 28. haftada 11 kilo almıştımöyle mii? 30dan sonra mı 5 kg aldın yani?
ben de alıcam sanırım :)
öyle mii? 30dan sonra mı 5 kg aldın yani?
ben de alıcam sanırım :)
bir bucuk ay oldu hala tartılmadım :roflol: :roflol:
80 olmusmuyumdur acep :uhm:
evet 28. haftada 11 kilo almıştım
6 haftada aldım5 kilo
doktor kızdı tabii
sen alma
iyi değil
yalelcim,sakın kilo alıcam diye şartlama kendini,sen düzenine devam et."Son haftalarda çok kilo alınır"cümlesine şartlandığımdan 10 kilo almıştım,abartmasam yemeği almazdım.
ilk aylar iyi giderken 1 ayda 6 kilo alarak toplam 12 kilo almıştım
gebelik diyabeti sebebiyle
yaptığım diyetle 2 kilo vermiştim 1 ay evvel
bugün tartıldım yine 80 kiloyum 70 le başlamıştım
şimdilik toplamda 10 kilo
bu diyetle aynımı kalır artarmı bilmiyorum
Daha 7 aylik olmadan 12 kilo almistim, simdi kimbilir ne kadar olmusumdur, 14 aralikta doktora gittigimde tartilicam. Hala eve tarti almadim