2010 Ocak Anneleri neydik ne olduk :)) şimdiye kadar kaç kilo aldık..

29+1 .. 30. haftamıza başladık kızımla.
son 4 haftadır hiç kilo almadım ben.
Hala 11 kilo ile devam ediyorum.
Diyet yapıyor olmasaydım, eminim şu ana kadar 15 kilo almış olurdum ben rahat rahat.

kızlar, bundan sonramın ne olacağını bilemyorum ama, tavsiye ederim... diyet listelerimizin olduğu bir topic var malum, ona bakın.
çok kilo almaktan yakınan arkadaşlar, siz e uygulayabilirsiniz...

32. haftamız 57 ile başladık 65 kiloyuz. Şimdilik 8 kilo umarım daha çok almam...

özgecim, 8 kilo çok iyi maşallah...

doktorum bana demişti ki, ''eğer böyle devam edersek, sen bu 40 haftayı 25 kilodan aşağı kapatamayacaksın... hemen müdehale etmemiz lazım bu duruma'''
iyiki de el atmış olaya... şekerimin çıkması da aslında iyi olmuş. yoksa uymazdım ben diyete miyete... inşallah şimdi 20 kilodan az alıcam sonuna kadar... inşallah yani.

Sağol canım,inşallah bundan sonra da böyle devam ederim. her şerde bir hayır vardır derler ya seninki de o hesap olmuş,şekerin çıkması ve diyete başlaman... Sağlıklı doğsun bebişler de kilolar bi şekilde halledilir...

:uhm:günaydın kızlar
dün diğer topikte konuşmuştuk benim kilo işini
size bir şey sormak istiyorum
ben evde kilomu sabah aç ve tuvaletimi yapmış şekilde takip ediyorum
doktorsa tok takip ediyor
aslında tok gel demedi ama doktora giderken tok oluyorum
ve tartılırken ayakkabılarımı pardesümü çıkarmıyorum
ve evde tartıldığımdan 3 kilo fazla geldim doktorda
sizce hangisi doğru aç mı tok mu

farketmez canım..
doktor bizim kaç kilo olduğumuzu değil, bir önceki seferden beri kaç kilo aldığımızı kontrol ediyor. ayda 1-1,5 kg. gibi denk geliyorsa, sorun çıkartmaz...

kilo kontrolü için, yani gerçekte kaç kilo olduğunu bilmek için, sabah aç karnına ölçmek gerekiyor. evdeki ölçümlerimiz en reel sonuçlar yani.
doktora gierken saat günün teee ortalarında-sonlarında oluyor.. kaç kere yemek yemiş oluyorum ben de, ve çıkartmamış oluyorum doğal olarak :) üstümüz başımız kalın oluyor.. ve elbetteki benim de doktorun ölçümü ile evdeki ölçümüm birbirinden çok farklı oluyor.
genelde evde ölçtüğümden 1-2 kg. fazla çıkıyorum orda. ama ben kalın kabanımı çıkartıyorum. üzerimde sadece kalın olarak botlarım kalıyor, altımda kot pantolon, üstümde de uzun kollu bişey.

bu arada bendeniz, uzun bir aradan sonra... artık 69 kg değilim, 70 olmuşum 12 kg aldım yani totalde şimdiye kadar

o zaman ben 58 ile başladım şimdi 74 kiloyum yani 16 kilo aldım
acaba çok mu
bu arada bendeniz, uzun bir aradan sonra... artık 69 kg değilim, 70 olmuşum 12 kg aldım yani totalde şimdiye kadar

ben de o haftada 11 kilo almıştım canım

öyle mii? 30dan sonra mı 5 kg aldın yani?
ben de alıcam sanırım :)

yalelcim,sakın kilo alıcam diye şartlama kendini,sen düzenine devam et."Son haftalarda çok kilo alınır"cümlesine şartlandığımdan 10 kilo almıştım,abartmasam yemeği almazdım.

bir bucuk ay oldu hala tartılmadım :roflol: :roflol:
80 olmusmuyumdur acep :uhm:

valla ben 70 oldum :) (70-58 =) 12 kg aldım velhasıl şu zamana kadar...

göbüşüm çok ilerde gidiyor benden. popom da epeyce geriden geliyor.
senin fotolarına baktım, gayet de sevimli duruyorsun... hiç problem yapma :)

evet 28. haftada 11 kilo almıştım
6 haftada aldım5 kilo
doktor kızdı tabii
sen alma
iyi değil

valla öyle. öfff strese giriyorum sürekli ben ya bu kilolarla...

yalelcim,sakın kilo alıcam diye şartlama kendini,sen düzenine devam et."Son haftalarda çok kilo alınır"cümlesine şartlandığımdan 10 kilo almıştım,abartmasam yemeği almazdım.

ama ben geceleri acıkmaya başladım son 1 haftadır. resmen kalkıp yiyorum gece 3te 5te... öffff

ilk aylar iyi giderken 1 ayda 6 kilo alarak toplam 12 kilo almıştım
gebelik diyabeti sebebiyle
yaptığım diyetle 2 kilo vermiştim 1 ay evvel
bugün tartıldım yine 80 kiloyum 70 le başlamıştım
şimdilik toplamda 10 kilo
bu diyetle aynımı kalır artarmı bilmiyorum

Daha 7 aylik olmadan 12 kilo almistim, simdi kimbilir ne kadar olmusumdur, 14 aralikta doktora gittigimde tartilicam. Hala eve tarti almadim

kızlarrr bizzde 32+4 teyizz kızımlar toplamda 9 kilo aldımm ama görünüşte sanki 19 kilo almış gibiyimm patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum ocağın 18 inee kadarr daha ne kadar büyüyeceğim bilmiyorum vallahii nasıl oturup kalkcam benn :))))

benimki aynı kalmadı semihacım..
bu sabah tartıldım...
5-6 haftadır kilo almamıştım hiç... 69 ile devam ediyordum :)
ancak.. bu sabah bi baktım 70 kilo olmuşum. hatta 70,5 gördüm
velhasıl.. 12 kg almış oldum şimdiye kadar toplamda. offffffffffffff

Daha 7 aylik olmadan 12 kilo almistim, simdi kimbilir ne kadar olmusumdur, 14 aralikta doktora gittigimde tartilicam. Hala eve tarti almadim

alma alma.. çok sinir bozucu bişey.
ben evdekini bozucam kasıtlı olarak. kullanılmaz hale getiricem yakında.

merhaba bayanlar.bende ocak annesıyım.hoyaCarnosa arkadasımın sayesınde buldum ocak annelerı topıgını sagolsun....bende ocak 5 gıbı kısmetse dogumum.yanı 34.haftam falan bıttı.14 kılo almısım cok mu ya.dusundukce moralım bozuluyor.aslında cok yemek yemıyorum.meyveyı cok yıyorum...ama kılo alacam dıye bebegımın saglıgını rıske atamam...17 18 le bıtırsem barı yaaa...64 kaldım suan 78 kıloyummm.hepınıze hayırlı dogumlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…