2010 ocak anneleri bebek şekeri ve sepetleri için fikirlerimizi paylaşalım

kızlar bebek kapı süsü için malzemelerimizi aldık bugün en yakın zamanda yapıp koyucam ozman fikirlerinizi sorucam. bakalım olucakmı.

dur kız daha ancak malzeme aldım. bakalım nezaman bitcek. en yakın zamanda yapmaya çalışıcam.

kızlar oğlumun kapı süsü hazır bakalım beğenicekisiniz.
en baştan malzeme aşamasından adım adım foto çektim. belki bi fikkir olur. malzemalerim 13 lira tuttu tabi artanlarda oldu.

blki bu simitten hazır vardır ama ben aramadım.arasam bulacağımı da zannetmiyorum burda öyle malzemeler satan bi yer yok. bunu bi kumaştan simit şeklinde kestim. dışını diktim. sonra içine elyaf koyup iç kısmını da diktim. bu simitim ortaya çıktı.

sonra ortaya çkan bu simidi. şerit şerit kestiğim mavi satenle kapladım. birşeme yerlerini diktim.

sonra yine uzun şeritler halinde kestiğim tülleri satenin üstüne geçirip kurdela ile sıkıca bağladım.

sonra etrafına aldığım o tüyü diktim.

sonra diğer süslemeleri yaptım ve ortaya kapı süsümüz çıktı.

bunu da duvara asıp bi deniyim dedim.

vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortak

sweet canım ben de denemek istiyorum ama tülden kestiğin şeritleri simitin üzerine nasıl taktığını anlayamadım yardımcı olur musun acaba? gerçekten çok güzel harika olmuş çok beğendim canım güle güle kullan

harika olmuş sweet'im,becerikli arkadaşım benim,ellerine sağlıkalkisalkisalkisopuyorumnanaktan
kızlar oğlumun kapı süsü hazır bakalım beğenicekisiniz.
en baştan malzeme aşamasından adım adım foto çektim. belki bi fikkir olur. malzemalerim 13 lira tuttu tabi artanlarda oldu.

ay sweet cim maşallah size yaa
ellerinize sağlık
pumpcum lambada pek şeker ve harika
ay Allahım ben neden becerikli değilim yaaa

bacım tebrik ediyorum üstün becerinden dolayı
ellerine sağlık süpper olmuş valla:))

sweattt bende yapmak istiyorum bunu yapabilirim cok zor değildir demı arkadasım ama benım malzeme alma imkanım 0 biliyrsunnn( netten alabilirmıyım bana adlarını yazarmısın birde hangi siteden alacagımıı: ne kadara mal oldu...kusum cok begendım
kızlar bırde bana arastrrken magnetlı bebiş sekerlerını bulunca buraya eklermısısnız kafamda model olsunnn siz herseyı biliyrsunuzz

Evet kızlar bu malzemeleri internetten alıcağımız bi site bilen varsa lütfen yazsın
Ben bulunduğum şehirde aradım, malzemeleri bulamadım

benbilirim bunlar benim beğendiğim şekerler, malzemeleri bi bulabilsem başlıycam ama yok anam yok

ellerine sağlık arkadaşım. harika bişi olmuş bu kapı süsü..
ben de heveslendim ama, malzeme almak sorun işte :) nerden alınıyorki bunlar?
ben bunu da anneannemize havale edicem gibi sanki...
süpper... güle güle kullanın inşallah.

kızlar inanın burda da öle malzeme satan bi yer yokç. baya model inceledim önce netten. sonra kfamdn kendimce nsıl yapıldığını anlamaya çalıştım. mesela o simit var ya sanırım hazır satılyo nbüyük şehirlerde. ama burad yok hiç ya kapı süsüs satan bi yer bile yok. ben de eski beyaz bi t-shirtü öle kestim diktim.içini elyafla doldurdum. elyafı bulursunuz yastıkçılarda 1 lira zaten. sonra saten aldım ve tül onu da normal kumaş satan yerden aldım.şerit şerit kestim 5-6 cm klaınlığında satenleri mavi olsun diye simitim. sonra tülümü kesip yukarda öle süsü gibi gözükecek şekilde bağladım. satenle tülde 5-6 lira tuttu tabi arttı da. sonra sıra süslemeye geldi o kurdelaları ve tüyü de tuhafiyeden aldım onları diktim filan siz boncuk nazar boncuğu falan da dikebilirsiniz. alttaki biblo da normal buzdolabı biblosu magneti düşmüştü ama bunu kullanabilirim dedim. japonla yapıştırdım siz küçük bi bebek ya da ayıcık falan da yapıştırabilirsiniz. yapımı gayet kolaay. yani ben d ebu malzemeleri satan bi mağazadan almadım bunları.yaparsınız anneşlor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…