2010 ocak anneleri bebek şekeri ve sepetleri için fikirlerimizi paylaşalım

benbilirim bunlar benim beğendiğim şekerler, malzemeleri bi bulabilsem başlıycam ama yok anam yok

2511.bmp

2518.bmp

mesela bu şekerlerin yapımı çok kolay sadece tüller hazır kesilmiş alınmış. içine şeker. dışındaki kelebekleri bulmak problem işte. yoksa ne kadar basittt.

pumpinks ellerine sağlık avize çok hoş olmuş

sweetcim seninde eline sağlık astarla tül kaç metre aldın onu sorcaktım ben hazır gibi olmuş ikinizinkide

,

fikir olur belki kızlar alışılmıştan biraz daha farklı modeller bence hepside çok cici ve sadeler

anneolmak ben lavantalı beyaz keseli olanları beğendim, çok hoş duruyolar
artık bunları yapmaya başlamak lazım yavaş yavaşzemuszemus

ya evet ama ben çok pahalıya gelsi istmiyorum. sonuçta dağıtıcaz aam o kişiler açıp belki içindekini yiyecekelr pek bi anlamı klmıyacak. şık ama uygun bişiler yapmayı planlıyorumm. bakalım.

kızlar mrb bende 2 gündür bebek şekeri derdine düştüm internetten araştırıyorum fiyatları pahalı bence malzemeleri bulsam evde kendim yapabilirim ama nerden bulabileceğimi bilmiyorum aydın da bulabilirmiyim bilen var mı?yoksa yakın zamanda izmir e gideceğim oradanda alabilirim yerini bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

ya evet ama ben çok pahalıya gelsi istmiyorum. sonuçta dağıtıcaz aam o kişiler açıp belki içindekini yiyecekelr pek bi anlamı klmıyacak. şık ama uygun bişiler yapmayı planlıyorumm. bakalım.

sweetçim bende insanlar benim el emeği döktüğüm şeyi bozup, içindeki şekeri yemesinler istiyorum, o yüzden içine lavanta koyucam

bişey dicem kızlar, çoğumuz henüz 30. haftaya bile gelmedik.
ben şahsen 24+ oldum ancak yeni...

şimdiden şekerleri yaparsak, ya da alıp hazırda bulundurursak, bozulmaz mı o şekerler içinde?

benbilirim bunlar benim beğendiğim şekerler, malzemeleri bi bulabilsem başlıycam ama yok anam yok

2511.bmp

2518.bmp

canım aslında bunların malzemeleri çok kolay bulunabilir ya ben bir haftadır bunlarla yatıp kalktım hiç ummadığın yerde karşına çıkıyor..mesela o tül hazır kesilmiş ve üstünede kelebekkonmuş ikiside büyük tuhafiyelerde yada hobi market gibi yerlerde bulunuyor ben çok rastladım..

sweetbwby kapı süsün çok güzel olmuş çok beğendim..

kızlar bende kapı süsü yaptım resmini koymak isterim ama ekleme konusunda sıkıntı yaşıyorum bebişimin cicilerinide ekleyemedim..
bebek şekeri altın yastığı ve sepetide kendim yapıcam malzemeleri aldım yapması kaldı..tabi birde önceki sayfalarda görmüştüm pumpkins sanırım avize yapmıştı ondan yapıcam..

kızlar cok sekerler yaaaa
tutku cok güzeller cnm ama ben elımde yapamam ,,işte:KK43:((
sevcan onlarda cok hoşş ya benım sitede yokmu acaba kelebeklımı yaptrsam kızlar lora sitesınden bakıp begendıgınız modellerı buraya eklersenız bana cok yardımcı olmus olursunuzzzz

bizim hastahanede kullanmak üzere, hastahanemiz odamızı süsleyecekmiş. kapıya, odaya falan takacaklarmış bişeyler.
evdeki odamız kaldı bakalım.... ona da bi sponsor bulsak iyi olacak :)

pumpkins canım ben d eo avizeden yapmak istiyorum da am hoe 2 tane yapıcam. benim halılarım renkli noktalardan oluşuyo üstüne rengarenk pullar yapıştırım diyorum ama sence aydınlatması nasıl. yeterince aydınlatıyomu yoks açokmu karanlık duruyo.

işte yaptım sepetimizi. zaten 50 şekr ya da 60 tane yaptırıcam yeterli olur dedim. hiç paar harcamadan yaptığım sepetim. sonra da malzeme sepeti olarak kullanırız.

deeeerrrrrrrrrrro005.jpg

çok güzel olmuuuşş.. harika bişey bu sepet teyzoş.. güle güle kullanın inşallah.

X