2010 ocak anneleri bebek şekeri ve sepetleri için fikirlerimizi paylaşalım

hamarat kzısın sweat vesselam....
ya bende netten begencem enıstem yaptrcakkkk len arada bakında loradan model dıyın..son kararımı vereyım kıslar şimdiden yaptrayımmı yoksa isim ve tarıh için bebişkomumu beklıyım.sepet alamam ben şöle bir sey düşündum ayakkabı kutusunu kaplııyp onu süsülucem:))) olurmu

olur tabi. bende öyle yapıcam:lepi:

canım bu erdogan dugme nerede acaba bende malzeme alacagım ama nerden bulacagımı bılemıyorum ankarada oturan arkadaslar bu tür malzemelerın satıldıgı yerlerden bılenler varsa adres verebılırmı bır an once bende yapmak ıstıyorum mesela ulustakı çıkrıkçılarda bulunurmukii acil cvp yazınnn lütfenn.....:Saruboceq:

ya şu kesilmiş tül ve kelebeklerden bulabilsek hemn yaparız. ama burda yokkk. üfffffffff. n yapıcam karar veremiyorum. şeytan diyo bastır paranı git al uğraşma.

sweetcim bende bunlardan yapmak istiyorum ndk nın önerdiği bi site vardı birmax ordan sipariş vermeyi düşünüyorum malzemeleri kısmet olursa sende bi bak o siteye

Oğluşumun bebek şekeri sepeti, daha doğrusu kutusu
Çok mu basit olmuş, kızlar fikirlerinizi bekliyorum
Eleştiriye açığım

kızlar bu da bizim sepetimiz. babamıza göre çok gereksiz bişey tabi ama ben görünce dayanamadım aldım. fiyatı da bence iyiydi 25 tl, malzemelrini alıp yapmaya kalksam bu kadar tutardı heralde.

[/URL][/IMG]

deppo güzelmiş seninki:lepi:
benimki nasıl kızlar yaaa:sinifsinif:
acaba kenarlarına inci mi diksem :hulya:

sevcancım bence güzel evet biraz kurdelelerle süsleyebilirsin.
deppocum seninki de güzelmiş. güle güle kullan.

kızlar ben malzeme almıyım da gittigidiyordan sipariş ediyim diyorum o kelebekliler orda 50 kr tu. hem yapılmış.

arkadaşlar dün ben Eminönüne gittim ve ister kendiniz yapın ister yaptırmak isteyin gerçekten çok uygun, ben 50 tane kendim yapacam biblolu sepetiyle beraber 50 tl. ye mal olacak sayısı eksik olduğu için cumartesi gidip alacaam İstanbul'da oturanlar muhakkak ordan gidip alsınlar.

deppı ve sevcan sepetler cok tatlı

ben sepet ve bebek sekeri işine girmicem galiba
zaten hemen mevlüt yapmayı düşünmüyorum
eve ve hastaneye gelenler için şık bir çikolata tepsim var
ona renki çikolatalar alıp ikram edicem o kadaa

bende şeker yapmaktan vazgeçtim bugun tül gibi bişey aldım büzünce kese gibimi ne oluyor işte ondan aldım onlara çikolta koyucam birtane çikolata tepsim vardı onuda süslicem tüllerle gelenlere çikolata ikramı için..

Bende mevlüt şekeri yapmaktan vazgeçtim
O parayla bebişime bişeyler alırım dimi ama
Sadece aşağıdaki gibi dağıtacağımız lokumları jelatine sarıp,renkli tül takıcam o kadar
Bunu da burda bi kız yapmış, ordan kopyalamıştım

ankaradakı arkadaslara sıddetle tavsıye ederım livadan aldık bebek sekerını bebek arabası seklınde bı sepetın içinde nazar boncuklu ve bebeklı ıkı ayrı seker cesıtınden yaptırdık ınanılmaz şirin 40 liraydı sanırım hatırlamıyorum ama bundan fazla degıldı 1 yıl once :))
içi badam çikolata kaplı ustu sekıllıi nefıs bı tadı vardı
ha bı de lohusa serbetı yaptırın şık zarıf bı surehıye koyun yanınıza lıkor bardakları alın tadımlık hastanede gelenlere ıkram edersınız
bıze hastanede sundular surahı ıcınde mınık bardaklarla gelenlerımıze ıkram etmemız için cok hosume gıttı bı fıkır ne de olsa hosuna gıden yapsın derım havalı oluyor :))))))))

Lohusa şerbeti ne oluyo:uhm:
Yani nasıl yapılıyo, şekerli su mu nasıl bişey?
Bide bu eve gelenlere veriliyo diye duymuştum ama neden veriliyo anlayamadım...

aktarlarda satılıyor kalıp gıbı bişey hersey içinde oluyor kırmızı bısey işte :)))
suyla karıstırılıp yapılıyor
evet eve gelene verılıyor bızım tayfa hep hastaye geldı eve gelmedıklerıne de ayrıca memnun oldum evde cekılmıyor mısafır kalksan kalkamıyorsun yatsan yatak odana gelecek üff sinir durum
ikramlık bişey işte gelenek olmus dıyelım

kızlar buda benim fıstık kızımın şekeri ben şeker yerine lavanta koydum çümkü şekeri yemek için açıp bozmasınlar bütün emekelrim boşa gider diye nasıl kızlar ? babası beğendi

[/URL][/IMG]

buda kapı süsü yine babsı beğendi çok hevesli olduğu için bişey demedim kapıya tülü ile asmadım bu şekilde gösteriyorum şimdilk beşiği geldikten sonra hazırlayacağım

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…