e yook bana gelmemiş
canım 4 farklı boyda starfor kes kestir
çiçekçilerde bulabileceğini sölediğim beyaz elyafla kaplandı
kaplaması silikonla olmuyor çok sıcak olduğu için eriyor bol miktarda toplu iğne kullandı
elyaf ve toplu iğnelerle her katı ayrı ayrı kapladı
ılık silikonla her katı yapıştırdı ,
aldığı süslerle gene toplu iğneyle süsledi
benim cadım 20 yaşında deli oluyo şimdiden bebeğe doğunca valla hiç alamıcaz elinden
sağol canım,sana özelden mesaj attım,dediğim siteye bakmanı tavsiye ederim,birmaxtan çok daha güzel şeyler var bence,fiyatlarıda uygun,ben burda bulamasaydım malzemeleri,ordan sipariş verecektim,aslında daha erken ama,benim ikiz olduğu için erken doğum riskim var,bu nedenle doktorumun da tavsiyesi ile 7. ayıma kadar herşeyi tamamlamayı düşünüyorum,zaten şu an bile gezip dolaşırken çok yoruluyorum,büyük ihtimalle iki ay sonra evden çıkamam ben,ama senin daha vaktin var,araştırıp,içine sinen çok güzel şeyler yapabilirsin tatlımopuyorumnanaktan
canım 4 farklı boyda starfor kes kestir
çiçekçilerde bulabileceğini sölediğim beyaz elyafla kaplandı
kaplaması silikonla olmuyor çok sıcak olduğu için eriyor bol miktarda toplu iğne kullandı
elyaf ve toplu iğnelerle her katı ayrı ayrı kapladı
ılık silikonla her katı yapıştırdı ,
aldığı süslerle gene toplu iğneyle süsledi
benim cadım 20 yaşında deli oluyo şimdiden bebeğe doğunca valla hiç alamıcaz elinden
adaşım valla harika olmuş bende yapmayı düşünüyorum çok çok beğendim.peki elyaf bulamazsak beyaz yada mavi kumaşla kaplasakta olmaz mı ki
:icecream:bebek şekerlerını alabilecegım site varmı kslar ucuz ve kalıtelı:))
yazmak yasak ama bana özelden yazarsanız sevınırım.yada ankarada bir dukkanda olabilir
kızlar bu nasıl yapılır acaba
tahmin yürüterek sölüyorum ponponun nasl yapıldığını denemedim bilmiyorum ama muhtemelen böle olur
1 veya 1,5 cm genişliğindte keseceksiniz tülünüzü ama uzunca bi parca yada kısa ici bi kac tane kesip elinize dolıcaksınız ip dolar gbbi sonra elinizden düzgünce cıkarıp tam ortasını sıkıca iple bağlıcaksınız ve iki kenarını makasla kesip actırcaksınız
anlattım ama anlayamayabilirsiniz
biraz zor oldu resimli olsa ii olrdu