Slm;
Arkadaşlar sizden ricam ben ilk defa giricem KPSS' ye Önlisans Hlkl.İlişkiler. 2 yıllık mezunum.
Evden çalışıcam dolayısı ile kaynak gösterirseniz sevinirim.
Kitap sordum. Yargı' nın tep bir kitapta hepsini toplamış bunu tavsiye ederiz dediler lakin orda zaten başka alternatif yoktu:uhm: Tavsiye edebileceğiniz yayın evi kitabı var mı. Bana kitapçının önerdiğinde hepsi birkitapta toplanmıştı. Siz hangisinden fayda gördünüz acaba ? Siz çktan plan - programınızıyapıp başlamışsınız. Ben daha kitap bile seçemedim. Ayrıca çok uzağım hiç bir bilgim yok sorulan sorular v.s. hakkında. Bir an önce koları sıvayıp planlı bir çalışma programı yapmam gerek.
LÜTFEN ÇALIŞMAM İÇİN FAYDALI ve PRATİK BİR YAYIN EVİ ÖNERİN.
günaydın evet bitti çok şükür sadece geometride problemim var bazen yapabiliyorum bazen yapamıyorum yediiklim yargı ve ihtiyaçtan çalışıyorum ama internetten de yardım alıyorum matematiği hallettim ama össde hiç problem yapamazdım şimdi kaçırmıyorum deneme olarakta sadece yargının var elimde bir iki tane daha almak istiyorum ama hangisini almak istediğime karar veremedim...tabi birde tarih ilk biten dersimdi onu yüzeysel bi tekrar etmem gerekiyor....bence sende bolca soru çözerek çalış o zaman daha iyi oluyor...sen ne durumdasın
günaydın bende dün coğrafya yeraltı kaynakları turizm ulaşıma çalıştım 100 soru çözdüm
anayasadanda uluslararası kuruluşlara çalıştım 40 soru çözdüm...
anayasa bitti sadece konu olarak coğrafya kaldı bende tekrarlara başlıcam artık
Slm;
Arkadaşlar sizden ricam ben ilk defa giricem KPSS' ye Önlisans Hlkl.İlişkiler. 2 yıllık mezunum.
Evden çalışıcam dolayısı ile kaynak gösterirseniz sevinirim.
Kitap sordum. Yargı' nın tep bir kitapta hepsini toplamış bunu tavsiye ederiz dediler lakin orda zaten başka alternatif yoktu:uhm: Tavsiye edebileceğiniz yayın evi kitabı var mı. Bana kitapçının önerdiğinde hepsi birkitapta toplanmıştı. Siz hangisinden fayda gördünüz acaba ? Siz çktan plan - programınızıyapıp başlamışsınız. Ben daha kitap bile seçemedim. Ayrıca konulardan çok uzağım hiç bir bilgim yok sorulan sorular v.s. hakkında. Bir an önce koLları sıvayıp planlı bir çalışma programı yapmam gerek.
LÜTFEN ÇALIŞMAM İÇİN FAYDALI ve PRATİK BİR YAYIN EVİ ÖNERİN.
ben kitap almadm elimde öss konu anlatmlı tarih ve coğrafya var güvenderin ordan çalışıorm..mat konsuna gelnce zaten mühendslk okuorm ona çok az vakit ayırıcm.vatandaşlk içinde cep kitabı almayı düşünüorm ama bi sorum var arkdşlar;
tarihte 2.dünya savaşı ve sonrası faln var mı nereye kadar çalşmamız gerekio son konu ne??? ben öss kitabndan çalştığm için nerde bitio bilemiorm.
ben kitap almadm elimde öss konu anlatmlı tarih ve coğrafya var güvenderin ordan çalışıorm..mat konsuna gelnce zaten mühendslk okuorm ona çok az vakit ayırıcm.vatandaşlk içinde cep kitabı almayı düşünüorm ama bi sorum var arkdşlar;
tarihte 2.dünya savaşı ve sonrası faln var mı nereye kadar çalşmamız gerekio son konu ne??? ben öss kitabndan çalştığm için nerde bitio bilemiorm.
canım bendede öss kitapları var soru tarzları kpss sorularından farklı.bence zamanda az kaldı hiç öss kitaplarıyla uğraşma saglam bir iki kaynak al kpss kitaplarıyla çalış
günaydın kıslarr dershaneye gidicem birazdan deneme var öğleden sonrada dersim yorucu bi gün olacak iki gündür başım çok ağrıyor ağrı kesici bile geçirmiyor acaba kendimi çok sıkıyor bunltıyorum ondanmıki yaaamafoldumben
slm kızlar nbr :) bende coğrafya çalşıyordum
ara verdim
off yapıyorum ezberliyorum öğreniyorum sonra yıne unutuyorum ne yapcam ben
deneme çözerken çok iyi bildim şeyi unutuyorum yanlış yapıyorum soruyu yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?