Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarmerhaba sağolll :) sanada iyi çalışamlar nasıl gidiyor????
selam kızlar...ben bu ara nete pek giremiyorum...yoğunlukdan vaktim olmuyor...
hafta sonuda kursdayım...konular bitmedi az kaldı bakalım kendimi motive etmeye çalışıyorum
az kaldı ...elimizden geleni yapalım da gerisi gelir umarım...
herkese kolay gelsin
selam kızlar :) günaydıınnn hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
off dun akşam tarıh çalıştım yattım ama unutmaktan çok korktum için uyuyamadım .... ki unuttum zaten dün 300 soru hedef koydum ama tarıh ezberi çok zamanımı aldıgı için sadece 107 soruda kaldım bakalım bugun nasıl bir çalışmam olucak ....siz sözellere nasıl çalşıyorsunuz ben sürekli ezber ve tekrarda gittim için çok soru çözemiyorum çünkü ezber yapmak çok zamanı mı alıyor
son 62
merhaba arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor?
dershanelerde hangı konulardasınız denemelerın nasıl gidiyor ? bugune kadar kaç deneme oldunuz?
bu arada dershane kaç ktb çözmenizi önerdi
bende pegem 5000 soru yargı konu anlatımlı ktb ve iremin test ktb var başka alıp çözeyim mi sizce .. birde 15 tane denemem var elmde yargı sizce yeterli olur mu?
selam walker )
dersanede türkçe bitti...matematikde problemlerdeyiz..tarihde kurtuluş savaşında...
vatandaşlık daha çok var coğrafyada da nüfus bitti...inşallh yetişir.
dersane kitap olarak yargı konu anlatımlı ve soru bankası vermişdi...bunun yanında
ihtiyaçı öneriyorlar sınava yakın sorularmış ihtiyacınkiler...yargının biraz ağır soruları
sınavda bu kadar zor çıkmaz deniliyor belli olmaz ama hepsine bakmak lazım.
bence elindeki kaynaklar yeterli... ne kadar soru görürsek o kadar iyi ama çok kafa karıştırmayada gerek yok...
bir de çıkan sorulara baksan iyi olur...bende sadece yargı ve ihtiyaç var onlara bakıyorum.
elimdeki ktblar yeterli o zaman sanırım
ama bi deneme seti daha almam gerekicek sanırım benımde elımde ihtiyacın cep ktbları var ordan çalşıyorum süperler şimdilik iyi gidiyor .. umarım hakkımızın karşılığını alırız ....
kızlar geometri beni öldürecek.bütün konulara çalışamam hangi konulara baksam bir fikriniz varmı...