kızlar bugun ne yaptınız ben bitirdim çalışmayı ... valla sabahtan beri çalşıyorum
türkçede 120 matematikten 105 toplam 225 soru çözdüm bugun ... artı tarih ve vatandaşlık tekrar ettımm
ve bitmiş durumdayım
ben bugun türkçe çalıştım canım belim ağrıdı artık yatıcam.günde kaç saat çalışıyorsun öyle ben sabah çalışsam öğleden sonra çalışamıyorum ya da tam tersi...
sabah 10 da kalkıyorum 11 de bi oturuyorum evde oldugum zamanlar
23 e kadar çalşıyorum tabii arada veriyorum ama çok değil bi akşam yemekleri zamanı aram fazla oluyor o kadar
sabah 10 da kalkıyorum 11 de bi oturuyorum evde oldugum zamanlar
23 e kadar çalşıyorum tabii arada veriyorum ama çok değil bi akşam yemekleri zamanı aram fazla oluyor o kadar
maşallah canım ya ben zaten vaktim olsada oturamam o kadar
imkansızı zorluyorum zaten.hayırlısı.allah emeklerini boşa çıkarmasın.
maşallah canımben okadar çalışamıyorum en fazla gunde 5 saat oda sürekli değil evli topla yemek yap derken sürekli ders çalışamıyorum malesef...
dün ihtiyaçın denemesini çözdüm vasattım ama artık moralımı bozmuyorum gercekten zor denemeleri sınavda daha kolay gelecek buna inanıyorum...
Kızlar maşallah size ne güzel çalışıyorsunuz sorular çözüyosunuz ben ancak günde 2 konu çalışıp konu sonu testlerini çözebiliyorum toplam 50 soru anca oluyor işte.mafoldumben Benim sorunum tarih-coğrafyada türkçe matematiği çalışmıyorum bile.Sözelim kötü.Sınavda genel kültürden 55 net yapsam yeter bana..eyvahedigeldismile
herkese günaydın bugün bende erken başlayacağım derse 10 hiç çalışamamıştım pazartesi günü tekrar başladım katı cisimler analitik geo ve güncel konular kaldı bugün tarih tekrarı yapıcam bolca soru çözücem son 2 ay kaldı hiç bırakmamak lazım artık bu arada aklımıza takılan yapamadığımız soruları burda paylaşalımmı
günaydın konularını bitirdin mi :? ne kadar güzel :) sadece tekrarlarını yapıyorsan hangı kaynaklardan çalışıyorsun?
bende az sonra başlıcam kafama göre çalışcam canım ne isterse programlı olmuyor ki:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?