2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

kızlar bugun ne yaptınız ben bitirdim çalışmayı ... valla sabahtan beri çalşıyorum
türkçede 120 matematikten 105 toplam 225 soru çözdüm bugun ... artı tarih ve vatandaşlık tekrar ettımm
ve bitmiş durumdayım

ben bugun türkçe çalıştım canım belim ağrıdı artık yatıcam.günde kaç saat çalışıyorsun öyle ben sabah çalışsam öğleden sonra çalışamıyorum ya da tam tersi...

ben bugun türkçe çalıştım canım belim ağrıdı artık yatıcam.günde kaç saat çalışıyorsun öyle ben sabah çalışsam öğleden sonra çalışamıyorum ya da tam tersi...

sabah 10 da kalkıyorum 11 de bi oturuyorum evde oldugum zamanlar
23 e kadar çalşıyorum tabii arada veriyorum ama çok değil bi akşam yemekleri zamanı aram fazla oluyor o kadar

23 e kadar çalşıyorum tabii arada veriyorum ama çok değil bi akşam yemekleri zamanı aram fazla oluyor o kadar

maşallah canım ben okadar çalışamıyorum en fazla gunde 5 saat oda sürekli değil evli topla yemek yap derken sürekli ders çalışamıyorum malesef...
dün ihtiyaçın denemesini çözdüm vasattım ama artık moralımı bozmuyorum gercekten zor denemeleri sınavda daha kolay gelecek buna inanıyorum...

bende günümün tamamamını ayıramıyorum derse...ev işleri,yemek felan tabiki...ama ayarlamaya
çalışıyorum düzeni şu sıralar en önemli şey sınav...bugün tarih ve coğrafya tekrarlarım var...

Kızlar maşallah size ne güzel çalışıyorsunuz sorular çözüyosunuz ben ancak günde 2 konu çalışıp konu sonu testlerini çözebiliyorum toplam 50 soru anca oluyor işte.mafoldumben Benim sorunum tarih-coğrafyada türkçe matematiği çalışmıyorum bile.Sözelim kötü.Sınavda genel kültürden 55 net yapsam yeter bana..eyvahedigeldismile

maşallah canım ya ben zaten vaktim olsada oturamam o kadar
imkansızı zorluyorum zaten.hayırlısı.allah emeklerini boşa çıkarmasın.

maşallah canım ya ben zaten vaktim olsada oturamam o kadar
imkansızı zorluyorum zaten.hayırlısı.allah emeklerini boşa çıkarmasın.

amin kızlar inş. hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın rabbim
bugun çalşamadım ama akşam çalışcam vatandaşlık sadece 2 konu bıtırırım heralde bugun o da yeter yanı bugunluk

sağol tatlım senın ev işlerin var eevt ben yapmıyorum annem sağolsun :)
snv kadar böyle inş. bir yer olur hepmiz için
ben daha denemelere başlamadım bu pazar başlıcam 1 agustos itibariyle bakalım nasıl olcak

sözellede agırlık vermlisin okuyup önemli erleri aklında tutsan olur bence :)
bölümün nedir?

benim misafirim var kızalr gitmesini bekliyorum evde işimi yapanımda yok zaten yavaş yavaş birsürü vaktimi alıyor belki geceye doğru biraz çalışabilirim...

heyoooo ben geldim )
bugunde bitti ders çalışmam
vatandaşlık çalıştım
anaysa 20
devletin temel nitelikleri 19
temel hak ve ödevlerden 20 toplam 59 sorucuk çözdüm bugun :)
pegemın soruları zor geldi bana tüm adaylar için olduğu için sanırım :S
iremin önlisans mezunları için olan soru bankası daha basıt... neyse :) yarın coğrafya gunum kızlar
siz neler yapıyorsunuz? kaç soru çözdünüz bugun

herkese günaydın bugün bende erken başlayacağım derse 10 hiç çalışamamıştım pazartesi günü tekrar başladım katı cisimler analitik geo ve güncel konular kaldı bugün tarih tekrarı yapıcam bolca soru çözücem son 2 ay kaldı hiç bırakmamak lazım artık bu arada aklımıza takılan yapamadığımız soruları burda paylaşalımmı

günaydın konularını bitirdin mi :? ne kadar güzel :) sadece tekrarlarını yapıyorsan hangı kaynaklardan çalışıyorsun?

bende az sonra başlıcam kafama göre çalışcam canım ne isterse programlı olmuyor ki:S

günaydın evet bitti çok şükür sadece geometride problemim var bazen yapabiliyorum bazen yapamıyorum yediiklim yargı ve ihtiyaçtan çalışıyorum ama internetten de yardım alıyorum matematiği hallettim ama össde hiç problem yapamazdım şimdi kaçırmıyorum deneme olarakta sadece yargının var elimde bir iki tane daha almak istiyorum ama hangisini almak istediğime karar veremedim...tabi birde tarih ilk biten dersimdi onu yüzeysel bi tekrar etmem gerekiyor....bence sende bolca soru çözerek çalış o zaman daha iyi oluyor...sen ne durumdasın

günaydın bende dün coğrafya yeraltı kaynakları turizm ulaşıma çalıştım 100 soru çözdüm
anayasadanda uluslararası kuruluşlara çalıştım 40 soru çözdüm...
anayasa bitti sadece konu olarak coğrafya kaldı bende tekrarlara başlıcam artık

selam...
coğrafyadan nüfus ve tarıma bakıp soru çözdüm...eski konuları tekrar edicem.
tarihe bakcam ...

hrkes ne kadr çok çalışıo ben daha yeni başladm tarihle açılışı yaptm ama 2 ay var çok uzun bi süre.ozmana kadar umarm bitecek.herkese ii çalşmalar..

Slm;

Arkadaşlar sizden ricam ben ilk defa giricem KPSS' ye Önlisans Hlkl.İlişkiler. 2 yıllık mezunum.
Evden çalışıcam dolayısı ile kaynak gösterirseniz sevinirim.
Kitap sordum. Yargı' nın tep bir kitapta hepsini toplamış bunu tavsiye ederiz dediler lakin orda zaten başka alternatif yoktu:uhm: Tavsiye edebileceğiniz yayın evi kitabı var mı. Bana kitapçının önerdiğinde hepsi birkitapta toplanmıştı. Siz hangisinden fayda gördünüz acaba ? Siz çktan plan - programınızıyapıp başlamışsınız. Ben daha kitap bile seçemedim. Ayrıca konulardan çok uzağım hiç bir bilgim yok sorulan sorular v.s. hakkında. Bir an önce koLları sıvayıp planlı bir çalışma programı yapmam gerek.

LÜTFEN ÇALIŞMAM İÇİN FAYDALI ve PRATİK BİR YAYIN EVİ ÖNERİN.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…