Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sahsen herlkes dıyor torpılsız olmaz diye hevesım kırıldı
benımde sayısallarım kötü ama üstüne gidiyorum sürekli yapamazsan bile yapmaya çalşıyorum yapamadım soruların çözümleri nasıl yapılıyor diye bakıyorum uğraşmaktan vazgeçmiyorum
yapamıyorum diyip bırakmıyorum asla
sözllerim çok iyi ezberim çok kuvvetli ben ihtiyacım cep kitaplarını aldım .. mesela süper onlardan çalşıyorum çok güzel özetlemişler ... istersen bi bak sende ....
ama sakın vazgeçme yapabilirsin yapanlar zeki de bi gerizekalı değiiliz çok şükür bizimde aklımız fikirimiz ve çalışan bir kafamız varrrr ..... değilmi onlardan etten kemikten bir insan .... yapabilirsin hadi kalk şimdi derse:):) bol şansssss
ben şimdi çıkıyorum .... iyi çalışmalar
walker maşallah, çok sıkı çalışıyosun. hep böyle devam edersin inşallah.
ben çalışamıyorum ne zamandır, işe başlıyorum önümüzdeki ay. akşamları çalışcam artık.
kızım bu aralar çok huzursuz onla ilgilenmekten fırsat bulamıyorum çalışmaya.
en kısa zamanda bende toparliicam inşallah..
calışmaya devam ediyorum canım.sen hiç deneme yaptınmı netlerin nasıl şimdilik.
inşallah canım son 2 ay aldı dişimi sıkıyorum artık
yeni işin hayırlı olsun ... inş...
çalışmaların da aksamaz :)
diğer kızlar çalışmaları bıraktı sanırım kimse gelmiyor artık bazen kendı kendıme yazıyorum....
ben gelicem yakındabayanssulusmile
tebrik ediyorum, çok azimlisin
ben dün 300 soru çözdüm .bugunde sabahtan tarihten bir konu çalıştım 50 soru çözdüm.bir konuda matematikten çalıştım.akşam biraz daha çalışırım.
meraba kızlar iyi çalışmalar hepinizeopuyorumnanaktan