kızlar soru bankası almayı düşnüyorum hangi yayını tavsiye edersiniz.
bende ihtiyaç genel kültür çek kopart yaprak testi war güzel...uzman kariyer alma sakın kesinlikle tavsiye etmiyorum...ihtiyaç yediiklim ve yargı üçünü önereblirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar soru bankası almayı düşnüyorum hangi yayını tavsiye edersiniz.
bende ihtiyaç genel kültür çek kopart yaprak testi war güzel...uzman kariyer alma sakın kesinlikle tavsiye etmiyorum...ihtiyaç yediiklim ve yargı üçünü önereblirim
tarihi bitirdimmm sonunda dun osmanlı tarihi bitmişti bugunde tum konuları genel tekrar yaptım ama çok bunaldım sınava kadar yıne ıkı yada üç kere bir gunumu verıp tekrar etmeyi düşünüyorum sınavda tek guvendım ders tarih çünkü...
bu arada anayasada nerdesiniz ben bu gidişle anayasayı bitiremicem heralde yargıya gectim bu akşam yargıyı bitirsem çok güzel olacak
yarında matematğin kolay konularına artık duzenlı çalışacam 10 soru yapsam süper(gülmeyin meslek lisesiyim napim altyapı yok)![]()
boş bırakılan soru yanlış sayılmaz. Eğer cevap hakkında hiçbir fikriniz yoksa atmak değil boş bırakmak mantıklıdır. Ancak 2 şıkkı eleyebiliyorsanız diğer 2 şık arasında şansını denemeli derim ben...bu arada walker valla Allah korusun kazanamama gibi bir durumda kendimden çok sana üzüleceğim valla. Çok takdir ediyorum seni....Bu kadar çalışmaya bence karşılığınıda alacaksınalkisalkisalkis
bend eşimdi başlıyorum anayasaya devam etmeye
meclis başkanlığı seçimlerindeyim ben ... daha çok var ama 2 gune bıter sanrıım ezber yaparak gidiyorum ... bölüm nedir?
tarihin coğ. yarısındayım geo yapamıyorum yarısındayım mat bitti benim ama yapamadım konular var tabiii....... of offf sözellerden iyi çıkarsam sayısaldan da bi 25 net offf ne güzel olucak...
canım benim tşk ederim inş. hepimiz kazanıcazzz buraya seney buraya memur olduk yazıcaz özel şirketten çok canım yandı .. sorma
bölüm nedir?
haydi kızlar ben kaçar anayasa çalışıcammmmm off offf
kızlar ben yeni başladım sıkı çalışmaya birde 10 aylık bebeğim var baya zorlanıyorum sizce başarırmıyım morale çok ihtiyacım var
tabii başarırsın canım neden başaramayasın....düzenli çalışmak en güzeli....
merhaba kızlar nasılsınız ?
bugun yenı ktblar aldım ... pegem soru bankası
yargı deneme seti içinde 15 tane var.
ihtiyacın küçük cep ktbçıkları süper birşey özetlenmiş ders notları var içinde ....
irem test ktb birde eskiden kalma elimde yargının ktb vardı konu anlatımlı bunları çalışcam sadece ve inş. kazanacagım :)
hey sizler ne yaıyorsunuz? nerelerdesiniz?
inşallah cep kitapları ihtiyaç yayınlarının mı
kızlar bende ihtiyacın konu anlatımlısı vardı pek sevmedim yargının aldım bende yeni. tarih çalışıyorum karışılaştırayım dedim. birinde farklı yazıyor birinde farklı. siz nasıl yapıyorsunuz böyle durumlarda. örneğin türk adının anlamı farklı, islamiyet öncesi kültürlerde birinde anav var atıyorum diğerinde yok. ben demek ki net değil bu bilgiler sorulmaz diye atlamayı düşünüyorum. sizce?
kızlar ben yeni başladım sıkı çalışmaya birde 10 aylık bebeğim var baya zorlanıyorum sizce başarırmıyım morale çok ihtiyacım var
gerçekden konu anlatımlı kaynaklar farklı olursa kafa karışıklığı oluyor...tek bir kaynakdan çalış kurs hocalarımız da öyle demişdi ...kafanı karıştırma .
ihtiyaçın konu anlatımlısı yok bende denemelerine bakıyorum yargınında konu anlatımlısına bakıyorum sende birinden birini seç derim .
kızlar bende ihtiyacın konu anlatımlısı vardı pek sevmedim yargının aldım bende yeni. tarih çalışıyorum karışılaştırayım dedim. birinde farklı yazıyor birinde farklı. siz nasıl yapıyorsunuz böyle durumlarda. örneğin türk adının anlamı farklı, islamiyet öncesi kültürlerde birinde anav var atıyorum diğerinde yok. ben demek ki net değil bu bilgiler sorulmaz diye atlamayı düşünüyorum. sizce?