2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

bend eşimdi başlıyorum anayasaya devam etmeye
meclis başkanlığı seçimlerindeyim ben ... daha çok var ama 2 gune bıter sanrıım ezber yaparak gidiyorum ... bölüm nedir?
tarihin coğ. yarısındayım geo yapamıyorum yarısındayım mat bitti benim ama yapamadım konular var tabiii....... of offf sözellerden iyi çıkarsam sayısaldan da bi 25 net offf ne güzel olucak...

canım benim tşk ederim inş. hepimiz kazanıcazzz buraya seney buraya memur olduk yazıcaz özel şirketten çok canım yandı .. sorma
bölüm nedir?

haydi kızlar ben kaçar anayasa çalışıcammmmm off offf

çok güzel valla 25 net hayırlısı hepimiz için yaklaştıkça hırsta artıyor bıkkınlıkda gelıyor valla...tıbbi laboratuar ım ben sayısal olarak geçiyor sağlık bölümlerii ama sayısal s si yok meslek dersleri ağırlıklı olduğu için...

kızlar ben yeni başladım sıkı çalışmaya birde 10 aylık bebeğim var baya zorlanıyorum sizce başarırmıyım morale çok ihtiyacım var

kızlar ben yeni başladım sıkı çalışmaya birde 10 aylık bebeğim var baya zorlanıyorum sizce başarırmıyım morale çok ihtiyacım var

tabii başarırsın canım neden başaramayasın....düzenli çalışmak en güzeli....

merhaba kızlar nasılsınız ?
bugun yenı ktblar aldım ... pegem soru bankası
yargı deneme seti içinde 15 tane var.
ihtiyacın küçük cep ktbçıkları süper birşey özetlenmiş ders notları var içinde ....
irem test ktb birde eskiden kalma elimde yargının ktb vardı konu anlatımlı bunları çalışcam sadece ve inş. kazanacagım :)

hey sizler ne yaıyorsunuz? nerelerdesiniz?

inşallah cep kitapları ihtiyaç yayınlarının mı

selam kızlar bende büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum umarım hepımız kazanırız burlr bıras dusurdum çalışmayı ya hiç anım istemıyor.cog calısmı sevıyorum ama dıerlerını sevmıyorum ve cog bıtmek uzere tarıhten bı kac konu calıstım ama hep ezber sevmıyorum daha bırde anayasa var.bu topık ck guzel kızlar bende yazmaya calıscam her gun bırbırımıze destek olalım kızlar..bendede yargı konu anlatımı var bırde kuzenım özet cıkartmıs tarıh cog ve anayasadan guncel konulardn onlara bakıyorum ihtiyacın test kıtapları var yedı ıklımın var ama yedı ıklım detaycı gb bıras zor sorular..birde datanın tarıh ve cog sı var..sımdı temılık yaptım derse otrcam umarım tarıhten kurtuluş sav.hzırlık donemını calıscam bırde cog dan madenlerı calıscam..hepımıze kolay gelsın kızlar...

arkadaslar benım merak ettıgım bır sey var buro yonetımı ve sekreterlık taban ve tvan puanı nedr bılen bürocular vrsa paylaşabılırmı..en son bı baktım 83 falan var ama cok az genlde88 90 o aralıkta ama gecen yıl yazılanlara baktım formlarda 82 80 le atannlar varmıs?puanlarmı yukseldı acep?

kızlar bende ihtiyacın konu anlatımlısı vardı pek sevmedim yargının aldım bende yeni. tarih çalışıyorum karışılaştırayım dedim. birinde farklı yazıyor birinde farklı. siz nasıl yapıyorsunuz böyle durumlarda. örneğin türk adının anlamı farklı, islamiyet öncesi kültürlerde birinde anav var atıyorum diğerinde yok. ben demek ki net değil bu bilgiler sorulmaz diye atlamayı düşünüyorum. sizce?

hangısı daha tanıdık gelıyorsa ondan calısmaya devam et bence..bırde netten de arstr cok takıldını nolur nolmaz bıde cıkar sonra bakıp kalama derım ben canım..

selam kızlar...bende bu ara çalılamadım gene sıkı tutmaya başlıycam inşallah...elimde yargı ve
ihtiyaç vardı..yediiklim yaprak testi aldım ama sadece genel kültür...ona bakıcam merak ediyordum...bu arada tarih son konular kaldı anayasa ve coğrafyada da öyle sürekli başa dönüp tekrar da
yapıyorum ...geometri de sorun var yapamıyorum...matemetikde de problemlerin bazıları ...
onları halletmem lazım...ama panikliyorum sınav yaklaşdıkça...
herkese kolay gelsin.

gerçekden konu anlatımlı kaynaklar farklı olursa kafa karışıklığı oluyor...tek bir kaynakdan çalış kurs hocalarımız da öyle demişdi ...kafanı karıştırma .
ihtiyaçın konu anlatımlısı yok bende denemelerine bakıyorum yargınında konu anlatımlısına bakıyorum sende birinden birini seç derim .

canım ben de hamileyim üstelik son ayımda sınava girecegim.hiç moralını bozma ben ne şartlarda giripte atananları duydum.önemli olan kitap başında çok vakit harcamak degil verimli çalışmak.bebeğin uyudugunda kapat telini falan kendini vererek çalış.inş başarırısın.

canım evet yargıdan devam etsem daha iyi olacak gibi... zaten zor çalışıyorum bir de böyle farklı görünce kaldırıp kitabı defteri atasım geliyor valla:bbo:

net olmayan bilgiler bana göre sorulmayabilir bende yargının seti var tarihi çok güzel bence

ihtiyacın cep setine bayıldım tek kelime ile :) süper özetlemiş herşeyi
şimdi ondan coğrafya çalşıyorum :) yemek yiyip devam edicem az snr :) acayıp gaza geldim birde ktb aldım ohhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…