• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

bencede süreyi çok iyi ayarlayın dün girdim lisans sınavına çok zor degildi çok kolay bi sınavda degildi süre yetse herkesin daha iyi olurdu ama süre yetmiyor dönüp kontrol bile edemedim ne yaptıgımı hiç bilmiyorum inş. çok kötü sonuç gelmez 75in altına düşmem inş.. darsı sizlere sınav stersi çok kötü bişe bizler kurtulduk çok şükür şimdede gerçi kaç puan alacam falan filan stresi var ama en azından ders çalışacam die kafamda bişe yok..
Allah yhardımcınız olsun..

tşk ederiz canım
peki birşey sorucam sözellere nasıl çalıştın
tarih cografya ve anayasaya:)

hangi kısmını çözdüm bilmiyorum ama bence güzel sonuç genel kültürse hepsinden 5 er yanlış çok normal...
bütün olarak başına oturp zaman tutarak çöz artık canım öyle daha verimli olur sonra da puanını önlisans kpss puan hesaplamadan hesaplarsın artık haftada ıkı deneme çözmeliyiz

daha ilk defa çözdüm daha konularım bitmedi bile
ama şimdi stres olmaya başladım
sözellere nasıl çalışcam diye sen nasıl çalşıyorsun az snr başlıcam çalışmaya bakalım

tarihte konuyu okuyorum yawaşca ve kendımı wererek sonra bı daha basa dönuyorum bı daha okuyorum ıyıce aklıma yerlesıo sonra kon uyla ılgılı ne kadar kaynak warsa elımde sorularını çözuyorum 15 gunde bırde genel tekrar yapıyorum genel tekrardada soru çözuyorum zamanla oturdugunu göreceksın sende konuların...anayasayıda aynı şekil çalısıorum...coğrafya sadece okuyup geciyorum sınawa yakın ezberlemem gerekenleri ezberlicem ezberi çabuk unutuyorum ben

bugun temizlik günümdü çok şükür bitti rahat rahat ders çalışabilirim coğrafya çalışıcam çok konu eksiğim war

Bana akıl verin kızlar ..
şimdi ben geometri ve matematikte modül olasılık ve permütasyon binom yapamıyorum geometridede çok az konuyu yapabiliyorum
şimdi bu yapamadım konuları çalışmasam mı ?

tarihte konuyu okuyorum yawaşca ve kendımı wererek sonra bı daha basa dönuyorum bı daha okuyorum ıyıce aklıma yerlesıo sonra kon uyla ılgılı ne kadar kaynak warsa elımde sorularını çözuyorum 15 gunde bırde genel tekrar yapıyorum genel tekrardada soru çözuyorum zamanla oturdugunu göreceksın sende konuların...anayasayıda aynı şekil çalısıorum...coğrafya sadece okuyup geciyorum sınawa yakın ezberlemem gerekenleri ezberlicem ezberi çabuk unutuyorum ben

TŞK EDERİM CANIM kaydirigubbakcemile3

walker onlardan fazla soru gelmıyor zaten bence yapabıldıklerını pekiştir...
kızlar banada gaz verın calışamıyorum ya :(((((((

kızlar temizlik yemek bitti.kocamıda işe gönderdim ama hem canım çıktı hem akşam ettim.kalan vakitte ne çalışabilirsem artık.

Bana akıl verin kızlar ..
şimdi ben geometri ve matematikte modül olasılık ve permütasyon binom yapamıyorum geometridede çok az konuyu yapabiliyorum
şimdi bu yapamadım konuları çalışmasam mı ?

Merhaba Walker,

Bu soruya diğer arkadaşlara da yardımcı olabilirim ümidiyle şöyle cevap verebilirim...

Mutlaka herkesin ders çalışma stili farklıdır ancak ben 2008 yılında KPSS'den 96 puan alan, bu yıl ise yaptığım netlerden hiç defter kitap yüzü açmadan (maalesef çok pişman oldum açıkçası) 88-90 civarı puan bekleyen biri olarak;
1) Temelin varsa konu tekrarı bol test çözümü
2) Temelin yok ise öncelikle permütasyon ve olasılık soru tiplerini ve çözüm yollarını anlayarak sonra test çözmenizi tavsiye ederim...

Merhaba Walker,

Bu soruya diğer arkadaşlara da yardımcı olabilirim ümidiyle şöyle cevap verebilirim...

Mutlaka herkesin ders çalışma stili farklıdır ancak ben 2008 yılında KPSS'den 96 puan alan, bu yıl ise yaptığım netlerden hiç defter kitap yüzü açmadan (maalesef çok pişman oldum açıkçası) 88-90 civarı puan bekleyen biri olarak;
1) Temelin varsa konu tekrarı bol test çözümü
2) Temelin yok ise öncelikle permütasyon ve olasılık soru tiplerini ve çözüm yollarını anlayarak sonra test çözmenizi tavsiye ederim...

tşk ederim İLGİN İÇİN SEN BU PUANLA ATANAMADIN MI NEDEN?
VALA ELIMDEN GELDİNCE ÜSTÜNDE DURUYORUM BUTUN KONULARIN birşekilde anlıcam elınde sonunda :)

kızlar neler yapıyorsunuz yoksunuz ben bugun matematik ve tarih çalışcam 2 konu izlicem şimdi matematikten sonra tarih de ezber yapıcam canlanın hadiiii:teytey::teytey:

SON 74

inş. bende atanırım çok çalşıyorum valla
tek yapamadım konular permütasyon olasılık kombinasyon
mod. ve analitik üçgende alan katı cisimler çember diğerlerini az da olsa yapıyorum büyük sorun değil diyorlar bu konuları yapamaman:(

kızlar okuyup geçiyordum ama uçup gidiyor bir defa yazmak on defa okumaya bedel derler not alarak ezber yapmaya başladım yoksa boş kafayla sınava gireceğim.lisansların sorularına baktım çok zor degil ama sınav sitresinden zor gelebilir.bana neyin denemesini tavsiye edersiniz.deneme almayı düşünüyorum.

bende hergun bir komu çalşıyorum adam gibi ezberliyorum canım yoksa olmuyor birde stres yapmadan çalışmak gerek gun içinde yeteri kadar zorluyordum kendımı daha fazla çalşayım diye o zamanda bir işe yaramıyormuşşş bugun ne çalıştın

inş. bende atanırım çok çalşıyorum valla
tek yapamadım konular permütasyon olasılık kombinasyon
mod. ve analitik üçgende alan katı cisimler çember diğerlerini az da olsa yapıyorum büyük sorun değil diyorlar bu konuları yapamaman:(

İnşallah atanırsın...

Şunu söylemek isterim; eğer matematiği ve geometriyi pek yapamıyorsan geri kalanları fulle..

eğer tarihin zayıfsa matematiğe asıl..

Unutmayınız, matematiği yapan 80, tarihi yapan 90, türkçeyi yapan 95 alır..
Bunu deneyimlerime dayanarak söylüyorum...

Sorularını sor istersen vakit buldukça anlatayım, gerçi internetten ne kadar anlatılırsa artık..

Benim iş yerimde bir arkadaşım var, o da liseden KPSS'ye girecek, ona yardımcı olmaya çalışıyorum, gerçi arkadaşım gerçekten zeki..

..........................................................................

KPSS'de yapılan en büyük hatalardan biri sözele önem vermemektir bence..
Bu dersleri sıkı tutun, matematik aksak kalsın..
Yok sözeli yapamıyorsanız matematiği sıkı tutun..

bende hergun bir komu çalşıyorum adam gibi ezberliyorum canım yoksa olmuyor birde stres yapmadan çalışmak gerek gun içinde yeteri kadar zorluyordum kendımı daha fazla çalşayım diye o zamanda bir işe yaramıyormuşşş bugun ne çalıştın

canım bende önceden kalan öss kitapları vardı.kps içinse yargı konu anlatımı ve ihtiyacın konu anlatımı var.önceleri karmakarışık elime ne geçerse çözüyordum ama şimdi baştan sadece ihtiyac konu anlatımdan çalışıp soru çözüyorum.ama fazla soru çözüm kitabım yok.kitap almam gerekecek sanırım.

Back