• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

tunnaydın kızlar bugun hiç calışamadım daha esim evde kahvaltıda arkadaslarımız vardı sehır dışından yandım bugun ya aksama tarıh calışıcam inşşşş......

ben geldim kızlar sabahtan beri coğrafya ezber yapıyorum .... biraz daha çalışayım mattan bir test çözücem .... siz neler yaptınız .... bakalım ... eskiler neden hiç ığramıyorum kızlar nerelerdesiniz....

SON 83

kızlarrrr çalışmadınız mı bakayım siz hiççç...aaaaaaaaaaaaaaa
ben cografyadan 2 konu ezberledim.. geldimm.... :) yatıcam şimdi sabah erken kalkıcam... hızlanın hadi silkelenin artık..

asli

hafta sonları bak canım bir plan yap en zor konudan en basitte doğru git senin için o şekilde çalış ... en zor konuları hafta sonu en basit konuları hft içi bir 2 saat bakarak halledebilirsin

Arkadaşlar tarihten sorumlu olmadığımız konuları yazabilir misiniz? her yerde başka konu isimleri yazıyor kafam karıştı, sadece ilk çağ yok diye duydum doğru mu?

Arkadaşlar tarihten sorumlu olmadığımız konuları yazabilir misiniz? her yerde başka konu isimleri yazıyor kafam karıştı, sadece ilk çağ yok diye duydum doğru mu?

eet ilkçağ yok elınde hangı ktb var kpss konu anlatımlı ben sana yazayım :

türk kültrü uygarlığı
türk islam devletleri
türkiye tarihi
osmanlı devleti kültür ve medeniyeti
ıslahatlar
türkiye cumhuriyeti tarihi 20 y.y başlarında osmanlı devleti
mondros ateşkes ant. işgal ve cemiyetler
milli mücadele hazırlık dönemi
tbmm açılması ve muharebeler dönemi
inkılaplar
atatürk dönemi dış politika
atatürk ilkeleri

bendeki ktb yargı :) iyi çalışmalar

SON 82

Kızlar ben de dün dgs'ye girdim zamanım yetmedi kahroldum ya....sorularda kolay gelmişti yapıyordum offfff....şimdi kpssye de başvurmuştum öylesine ailem istedi diye ama artık kazanmak zorundayım...hiçbir şey bilmiyorum. en az kaç puan almak gerekiyor atanabilmek için?

bölümüne göre değişiyor ama en az 90 hedeflemen gerek atanmak için bol şanslar iyi çalışmalar

Back