Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün karışık tarih,coğrafya,matematik çözdüm biten konulardan...
bu gün hiçbir şey yapasım yok ama mecbur kendimi zorlıycam ...
bende ezber yaptım vatandaşlıktan 10 sayfa
yaş problemlerinde de 20 soru çözdüm tekrar döncem ezbere günde en az 20 sayfa ezber yapıcam öyle karar verdim....)
kızlar bir şey soracağım.bir arkadaşım geçen gün kpss başvurusu yaptı.kız lise mezunu şuan açıköğretimde okuyor 2 yıllık.bu sene 2.sınıfa geçmiş.alttan dersleriyle birlikte.neyse meb deki hoca kayıt yaparken önlisans mezunu diye yapmış.ben de ona dedim ki liseyle önlisans sınavlarının soruları farklı galiba.yani türkçe mat varsa önlisansta biraz daha zordur ortaöğretime göre dedim.kız haliyle panik yaptı.siz daha iyisini bilirsiniz.gerçekten sorular farklı mı yoksa aynı türde sorular mı var?zorluk bakımından
günaydın kızlar
yenı mezun oldugum için dun basladım calışmaya.
coğrafyanın ilk konnusunu bıtırdım bugun sorularını çözcecegım tarıhe baslıyacagım, tarıhı nasıl calışacagım ya?
yazarak çalışırım buyuk ihtımalle...türkçe sadece soru çözeceeğim eksık oldugum konularda bakıcam konulara.
vatandaslık nasıl çalışırım hıç bilmıyorum ya (
sizler nasıl calışacaksınız??
yazarak vakit kaybetme bence bende ilk başta öyle yapıyodum baktım çok zamanımı alıyor bir kere bir konuyu oku sonra ınternettede videosunu dınle(ztv net sayfasını tavsıye ederim) sonra konuyla ılgılı en az 50 soru çöz tmmdır...
selam kızlar bende yeni mezun olup yeni çalışmaya başlayanlardanım..daha doğrusu bugün ihtiyacın soru bankasını aldım internetten türkçeyi tekrara edip çıkmış türkçe sorularını halletmeyi düşünüyorum...bir ara yargının konu anlatımlı kitabını alıcam..
şu üzerinde 15 tl yazandanmı aldın cnm? bende yeni aldım eğer o kitapsa pegeminde konu anlatımlı kıtabını aldım..