Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar :) bende tarihten ezber yaptım :):) akşam ma çözcem ama az snr sevdicemle buluşcam tam 7 aydır görmüyordum ... çok özledim.................:) mucksssssss
kızlar ezber yaparken yada sözel dersleri çalışırken özetmi çıkartıyorsuznuz yoksa direk kitaptanmı ezberliyorsunuz.
kızlar ezber yaparken yada sözel dersleri çalışırken özetmi çıkartıyorsuznuz yoksa direk kitaptanmı ezberliyorsunuz.
ben sevdim canım pegemi...konu anlatımı olarak..
bide ben son 10 yılın çıkmış sorularını aldım yargının...onu son 15 gün kala dneme olarak çözmeyı düşünüyorum...
sende yenı basladın galıba nasıl bır program yapacaksın?
ben geldim kızlar nbr? kurstan geldim bende yemek yicem dinlencem az snr çalışmaya başlıyorum ne yapıcama karar vermedim akşama doğru yazarım neler yaptımı :):) ben daha denemelere başlayamadım malesef konularım bitmedi ... 2 hft snr başlarım heralde .....
son 84
bende başlayamadım canım korkumdan konular bitmeyince cok yanlışım çıkar diye moralmen çökmeyim diye yapmadım.dersanede konularda nerdesiniz yazarmısın.
ben dershaneye gitmiyorum ... ingilizce kursuna gidiyorum kpss ye kendım hazırlanıyorum eğer düzenli çalışırsan bu 84 günü çok iyi bir şekilde değerlendirirsin program hazırla ve programlı çalışmalısın canım iyi çalışmalar
SON 84
canım program hazırlasam bile uyamıyorum.hamileleikten günüm günümü tutmuyor yinede elimden geleni yapıyorum.