• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

merhaba kızlar :) bende tarihten ezber yaptım :):) akşam ma çözcem ama az snr sevdicemle buluşcam tam 7 aydır görmüyordum ... çok özledim.................:) mucksssssss

kızlar ezber yaparken yada sözel dersleri çalışırken özetmi çıkartıyorsuznuz yoksa direk kitaptanmı ezberliyorsunuz.

ben her dersi küçük notlar alarak çalışıyorum...aklımda daha iyi kalıyor...özellikle sözel dersler.
başka türlü unutuluyor...video izleme imkanım yok netim kotalı ..önce tekrar edip testle
pekiştirmek de iyi.

ben geldim kızlar nbrsiniz :) şimdi ders çalışcam :) matematikten 100 soru çözmem gerek :) siz neler yapıyorsunuz ? az sonra başlıcam ....... buarada

son 85

günaydın kızlar bugün kurs var pek ders çalşışamam sıcaklardanmıdır gelince yorgun düşüyorum...dünki denememde amacıma ulaştım 100 net yaptım moralim yerine geldi...bu aralar matemtiğe ağırlık vericem

masllah yağmur ne güzel yapmışsın!!

bende coğrafya tekrar edip geo bakıcam sonrada tarıh bakarım verımlı bır gun olur inşş..

ben sevdim canım pegemi...konu anlatımı olarak..
bide ben son 10 yılın çıkmış sorularını aldım yargının...onu son 15 gün kala dneme olarak çözmeyı düşünüyorum...
sende yenı basladın galıba nasıl bır program yapacaksın?

cnm ben 1 hafta türkçe dilbilgisini tekrar edip bol çıkmış soruları çözücem.
öbür hafta da tarihe geçerim onu ezberlerim bir şekilde ...az zaman var sığdırmaya çalışcam artık..hakkımızda hayırlısı
1 haftada tarih biter mi bilmiyorum çalışmaya bağlı tabi orası daa..:kahve:

ben geldim kızlar nbr? kurstan geldim bende yemek yicem dinlencem az snr çalışmaya başlıyorum ne yapıcama karar vermedim akşama doğru yazarım neler yaptımı :):) ben daha denemelere başlayamadım :( malesef konularım bitmedi ... 2 hft snr başlarım heralde .....

son 84

ben coğrafya tekrar yaprım biraz geo çalıştım arkadasım geldı şimdi gitti oğlum da uyuyorken hemen baslıyayım aksama dogru yıne gelırım...

ben geldim kızlar nbr? kurstan geldim bende yemek yicem dinlencem az snr çalışmaya başlıyorum ne yapıcama karar vermedim akşama doğru yazarım neler yaptımı :):) ben daha denemelere başlayamadım :( malesef konularım bitmedi ... 2 hft snr başlarım heralde .....

son 84

bende başlayamadım canım korkumdan konular bitmeyince cok yanlışım çıkar diye moralmen çökmeyim diye yapmadım.dersanede konularda nerdesiniz yazarmısın.

bende başlayamadım canım korkumdan konular bitmeyince cok yanlışım çıkar diye moralmen çökmeyim diye yapmadım.dersanede konularda nerdesiniz yazarmısın.

ben dershaneye gitmiyorum ... ingilizce kursuna gidiyorum kpss ye kendım hazırlanıyorum eğer düzenli çalışırsan bu 84 günü çok iyi bir şekilde değerlendirirsin program hazırla ve programlı çalışmalısın canım iyi çalışmalar

SON 84

kızlar ben geldim matematikten 120 soru çözdüm bugun :) yoruldum benim biraz ktb almam gerek kaynak yok elımde .( pegem ve yargı var onlarda yetmez :( offffffffffffff

son 84

ben dershaneye gitmiyorum ... ingilizce kursuna gidiyorum kpss ye kendım hazırlanıyorum eğer düzenli çalışırsan bu 84 günü çok iyi bir şekilde değerlendirirsin program hazırla ve programlı çalışmalısın canım iyi çalışmalar

SON 84

canım program hazırlasam bile uyamıyorum.hamileleikten günüm günümü tutmuyor yinede elimden geleni yapıyorum.

canım program hazırlasam bile uyamıyorum.hamileleikten günüm günümü tutmuyor yinede elimden geleni yapıyorum.

anladım canım hakkında hayırlısı olsun inş. bebegını sağ salim kucagına almak nasip etsin rabbim sana
hayırlı bir evlat versin inş. :)

iyi geceler çok canım sıkıldı geometri yapamıyorum önceden iyi yapıyordum matematiği hallettimm ama onu nasıl yapıcam bbilmiyorum siz yapabiliyormusunuz nasıl çalışıyorsunuz geometriye

bende matematiği pek anlamıyorum internetten videlardan yararlanıcam sizce sayısaldan kaç yapmak yeterli..şu matematik yüzünden canım sıkılıyor bazen yaa..

merhaba kızlar ben geldim....

matematik önemli çünkü herkes matematik yapamıyorum ... ama bence bölümünüzede bağlı çünkü bir muhasebe mezunuysanız mesela kesın rakıpleriniz matematik yapabilir... bu yüzden yapmalısınız...
bende matematiği çok iyi yapamıyorum ama kpss matematiği öss gibi değil daha basit onun için biraz zorlarsanız halledersiniz aynı şey bence geo içinde geçerli çalışırken hiçbir konuyu atlamayın anlayabildiğiniz kadar anlamaya çalışın belkı anlamadınız konuda çok kolay bir soru gelicek ve siz o soruyu yapabilcesiniz....

bende az snr başlıcam ne çalışcağıma karar vermedim bugun verimli birgün geçirmeyi planlıyorum... bakalım ....biran önce snv gelip geçmesini ve atanmayıı o kadar çok istiyorum ki inş.
bakarsınız seneye bu zamanlar memur olmuşuz..çekim yasası uygulayalım çalışmamıza ek olarak :):)

SON 83

Back