• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

selam kızlar,haftasonu uğrayamadım kursum vardı ...daha bizim de konular bitmedi...
geometriye gıcık oluyorum liseden beri...hala aynı göremiyorum soruları :bbo:
çalışmakda içimden gelmiyor ama 2 soru bari yapsam iyi olur ...
bu gün tekrarlarım olacak ...

ya kızlar biraz baktım da önlisanstan giricem ben bölüme göre mi atamalar yapılıyor düz memur olarak atanıcaz diye biliyordum benakannehir

kızlaarr yarın son gün..lise mezunuyum sizce gireym miiiii..yetişir miyim,çalışmaya başlasam..bilmiyorumm..

bende bu sene liseyi bitirdim ve giricem KPSS ye konuları belirleyelim istiyosanız...

Walker öncelikle tarihten beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim
arkadaşlar matematikte işlem konusunda kolay çözüm yöntemleriniz, püf noktalarınız, kısa yolunuz var mı? problemlerde sonuçtan gidiyorum yapıyorum ama çok zaman alıyor normal yollo da çok karışık geliyor lütfen yardım edin matematikle tek başıma başedemiyorum

merhaba kızlar nasılsınız ben bu hft sıfr sözel çalışcam notlarımı çıkarıcam bu hft sözeli bitircem inş.
tuba 88 bence girmelisin konular yatişir bugun çoğu dershanler hızlandırılmış kurs başlattı mesela sende evde kendın hızlandırılmışbir şekilde çalışırsan sorun kalmaz
matematiği hiç yapamayan arkdaşlar bildmediniz konulardan değil bildiniz çok iyi yaptınız konulardan başlayın bilemediniz konuları çalışmayın yada çalşın ama canınızı sıkmayın sözelle agırlık verin ...

coğrafyadan 3 konu bitirdim şimdi 4 geçtiim
az snr tekrar dönecem...:)

benım mat bitti geo bende yapamıyorum yapabildim kadarıyla artık az soru çıkıyor zaten
hayırlısı olsun hakkımızda

merhaba kızlar nasılsınız ben bu hft sıfr sözel çalışcam notlarımı çıkarıcam bu hft sözeli bitircem inş.
tuba 88 bence girmelisin konular yatişir bugun çoğu dershanler hızlandırılmış kurs başlattı mesela sende evde kendın hızlandırılmışbir şekilde çalışırsan sorun kalmaz
matematiği hiç yapamayan arkdaşlar bildmediniz konulardan değil bildiniz çok iyi yaptınız konulardan başlayın bilemediniz konuları çalışmayın yada çalşın ama canınızı sıkmayın sözelle agırlık verin ...

gircem inş. olumunekankayizsmile

bugün bende türkçeden karışık 120 soru çözdüm anayasa konu çalıstım yasama yürütme yargı tarihtende osmanlı tarihini ve önemli gelişmerini çalışıyorum inkılap tarihim eksiksiz bitti...birazda matamatik baktım olasılık problemlerine ve garafiklere

selam kızlar opuyorumnanaktan ya vatandaşlığa nası çalışıonuz uyuz oluorum o derse aklıma girmio bitürlü yaasempatiksalakcinni

Back