Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bende önlisans kpssye gircem sizce 3 ayda toparlayabilirmiyim?
Bu arada herkese selamlar...Bundan sonra bende buralardayım..Türkçe'yi bitirdim, sıra matematiğe geldi..Lisede eşit ağırlık bölümünde okuduğumdan pek zorlanmıyorum..Şimdilik iyi gidiyor çalışmalar..Nasip olursa Ağustos'un sonuna kadar bitirmeyi planlıyorum konuları...Sonra da sınava kadar bol bol test çözeceğim...Hepinize kolay gelsin arkadaşlar a.s.alkisalkisalkis
Slm:icecream: başvuru yaptınız mı randevu almak mı gerekiyor bunun için diplomaya bakıyorlar mı?
ben yaptım başvurumu arkadaşım
şimdi bankaya parayı yatırıyorsun sonra ösym sitesindeki formu dolduruyorsun
onun bir cıktısını alıyorsun başvuru merkezine gidiyorsun orda işlemlerini yapıyorlar ...
3tl başvuru ücretini veriyorsun ... eğer şifren yoksa geçici şifre iste ...
çünkü taaa öss girdin şifreni veriyor ... o da şöyle yazıyor var olan şifrenizi kullanınız ...( umarım anlatabiilmişimdir)
ÖSS, YGS, LYS, SBS, KPSS Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türkçe, Edebiyat, Tarih, Coğrafya, Felsefe video dersler EkolHoca.com tarih konu anlatımları
bahsettiğim hoca bu canım , sarışın olan yani. ama sadece ilkeleri anlatmış bu.
pelin akyüzde güzel anlatmış ama hepsini bu yani zeynep hoca anlatsaymış tam olacakmışşutarafagitti
anladım cnm ben evimden farklı bir yerdeyim bir süre burada olacağım için diplomam olmucak o yüzden sormuştum diploma göstermek gerekiyor mu?
tarihi su gibi içtim pelinhoca sayesinde:)
ne kadar az kişi kaldık kim yok yoksa sizinde benım gibi çalışma istediğiniz mi yok!
benn varım canım çalışıyorum ama kimse uğramıyo bende yazmıyorum sadece ikimiz kaldık sanırım akannehir