• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

arkadaşlar bende önlisans kpssye gircem sizce 3 ayda toparlayabilirmiyim?

Rahatlıkla yetiştirirsin...Ben 1 hafta önce başladım, Türkçe bölümü bitti bile...Matematiğe geçtim...Benim kpss kitabım toplam 1150 sayfa...Günde 13 sayfa çalışarak, Ağustos ayının sonuna kadar bitirmeyi planlıyorum allah nasip ederse...Eylül'ün 25 ine kadar da bol bol test çözmeyi düşünüyorum...Sende buna benzer bir çalışma planı hazırla ve başla hemen..Yalnız konular bittikten sonra test çözebilmek için en az 20 gün bırak...Kolay gelsin :lepi:

Bu arada herkese selamlar...Bundan sonra bende buralardayım..Türkçe'yi bitirdim, sıra matematiğe geldi..Lisede eşit ağırlık bölümünde okuduğumdan pek zorlanmıyorum..Şimdilik iyi gidiyor çalışmalar..Nasip olursa Ağustos'un sonuna kadar bitirmeyi planlıyorum konuları...Sonra da sınava kadar bol bol test çözeceğim...Hepinize kolay gelsin arkadaşlar a.s.alkisalkisalkis

Bu arada herkese selamlar...Bundan sonra bende buralardayım..Türkçe'yi bitirdim, sıra matematiğe geldi..Lisede eşit ağırlık bölümünde okuduğumdan pek zorlanmıyorum..Şimdilik iyi gidiyor çalışmalar..Nasip olursa Ağustos'un sonuna kadar bitirmeyi planlıyorum konuları...Sonra da sınava kadar bol bol test çözeceğim...Hepinize kolay gelsin arkadaşlar a.s.alkisalkisalkis

hoşgeldin aramıza :)buyrunnnnnnnnn

merhaba kızlar ben geldim kimse yok kaç gundur nerelerdesiniz ...
ben çalışamadım dun hiç bugun çalışcam inş. başvurumu da yaptım bitti..
çok şükür şimdi kafam rahat bir şekilde ders çalışabilirim ... :) sizler nerelerdesiniz

naber kızlar, ben geldim:3:

coğrafyamın tekrarını bitirdim matematiğin tekrarına başladım eşitsizliklerdeyim geçen sefer anlamamıştım ama bi kaç video izledikten sonra anlayabildim. şimdi ara verdim kendime geleyim soru çözcem

bu arada başvurumu yapmadım hala:2:

Slm:icecream: başvuru yaptınız mı randevu almak mı gerekiyor bunun için diplomaya bakıyorlar mı?

Slm:icecream: başvuru yaptınız mı randevu almak mı gerekiyor bunun için diplomaya bakıyorlar mı?

ben yaptım başvurumu arkadaşım
şimdi bankaya parayı yatırıyorsun sonra ösym sitesindeki formu dolduruyorsun
onun bir cıktısını alıyorsun başvuru merkezine gidiyorsun orda işlemlerini yapıyorlar ...
3tl başvuru ücretini veriyorsun ... eğer şifren yoksa geçici şifre iste ...

çünkü taaa öss girdin şifreni veriyor ... o da şöyle yazıyor var olan şifrenizi kullanınız ...( umarım anlatabiilmişimdir)

ben yaptım başvurumu arkadaşım
şimdi bankaya parayı yatırıyorsun sonra ösym sitesindeki formu dolduruyorsun
onun bir cıktısını alıyorsun başvuru merkezine gidiyorsun orda işlemlerini yapıyorlar ...
3tl başvuru ücretini veriyorsun ... eğer şifren yoksa geçici şifre iste ...

çünkü taaa öss girdin şifreni veriyor ... o da şöyle yazıyor var olan şifrenizi kullanınız ...( umarım anlatabiilmişimdir)

anladım cnm ben evimden farklı bir yerdeyim bir süre burada olacağım için diplomam olmucak o yüzden sormuştum diploma göstermek gerekiyor mu?

anladım cnm ben evimden farklı bir yerdeyim bir süre burada olacağım için diplomam olmucak o yüzden sormuştum diploma göstermek gerekiyor mu?

yok benden istemediler ... yalnız mezuniyet tarihini bilmen gerek diplomanda yazan ... aslını yada fotokopisini görmek istemiyorlar.. ama

slm ,

haftasonu hiç çalışamadım gezmekten,

zamanda gittikçe daralıyor

4 temmuzda dikey geçiş sınavına da gircem şu matematiği bi an önce halletmem lazımkaydirigubbakcemile4

hadi hayırlısı
bende biraz kopukluk yaşadım ama şimdi düzelcek bugun tekrar eski motivme dönüyorum
diğer ark. nerede ?

günaydın kızlar:3:

100 tane türkçe çözdüm bu sabah. deneme sınavım var bugün ama girmicem.kaydirigubbakcemile4

kahvaltıdan sonrada tarih çözeyim diyorumCADIARZU

günaydın kızlar bugun çok yoğun çalışmam gerek çnükü dün çalışamadım malesef buarada
snv 15 hft kaldı :) bilginize geri sayım başladı artık ... canlanın :)

benn varım canım çalışıyorum ama kimse uğramıyo bende yazmıyorum sadece ikimiz kaldık sanırım akannehir

eet canım haklısın ikimiz kaldık ama sen yazamadan geçme birbirmize gaz verelim ... snv az kaldı günler geçiyor ... yılmak yok havalar ısındı yaz geldi herkesde gevşeme var inş. toparlar kendılerını ama ben yılmıcam sonuna kadar devam bugun geo. çokgenler ve dörtgenler çalışcam ... sen ne yapıcaksın ....

Back