• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

edihanna katılıyorumm
Bugün tekrarlarımı yaptım bende pcnin başından kalkabilsem konuları çalışıcam :hulya:

Bugün topiğin reytingleri yükseldiii
Kızlaaar nasılsınız neler yaptınız bugün anlatın bakalımhihoyyyt

Kızlar benim coğraya bitmek üzere
Bundan sonraki adres de tarih olarak planlıyorum
İnternette tavsiye edebileceğiniz video siteleri varmı

topiğin bu kadar canlı olması ve bu kadar hevesli çalışmanız benı çok ama çok mutlu etti kızlar :)
durucum senın adına çok sevindim tatlım :) inş. hakkında hayırlısı olur ...işe girdikten snrda çalışman etkilenmicek buna inanıyorum ...

kızlar bugun neler yaptınız buarada ben geo_ üçgende alanı çalıştım biraz vatandaşlık baktım... akşam üçgende benzerlik ve tarih çalışcam... birazda ingilizce çalışmam gerekiyor ay bugun birde dizi günüm aşk-ı memnu var .... inş. planlarımı gerçekleştirebilirim bugun..hihoyyytopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..

Çok sağol cnm bnm opuyorumnanaktan
Nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar
Şuan kafam karışık olduğu için hala oturamadım ders başına
Senin de fikrini almak isterim ama bu konuda :hulya:

benim çalışmalar fena değil cnm dağılan motivasyonumu toparlamaya çalışıyorum..

iş-ders ikilisini aynı anda yürüteceğine inanıyorum.
önemli olan mativasyonunun hiç bozulmaması
akşa eve gelince yorgunum deyip koyvermezsen bu istekle devam edersen başaracağına inanıyorum ben.
hakkında hayırlısı olsun tatlım.opuyorumnanaktan

Kızlar benim coğraya bitmek üzere
Bundan sonraki adres de tarih olarak planlıyorum
İnternette tavsiye edebileceğiniz video siteleri varmı

ekolhoca.com ve kpssdershanesi.com
tarihi harika anlatıyor canım
hele tarih ilkeler konusunu anlatan bi bayan hoca var, mükemmel
hayatta unutmazsın ilkeler konusunukaydirigubbakcemile4

ekolhoca.com ve kpssdershanesi.com
tarihi harika anlatıyor canım
hele tarih ilkeler konusunu anlatan bi bayan hoca var, mükemmel
hayatta unutmazsın ilkeler konusunukaydirigubbakcemile4

Cnmmm çok teşekkür ederimm çok ihtiyacım vardı bu tarz sitelere a.s.
Evdeki kaynağım yeterli değil gibi geldi
İş konusunu gelince çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun

ütümü yaptım aşk-ı memnu başladı onu izlicem kızlar snr ders çalışcam biraz siz neler yapıyorsunuz?

edihanna katılıyorumm
Bugün tekrarlarımı yaptım bende pcnin başından kalkabilsem konuları çalışıcam :hulya:

ya ben de bu vakte kadar dansa gıtcem dıe calısmadım,gittim bı de baktım kı bugunku ders ıptalmıs,koşa koşa eve geldım,fınallere calıscam bugun sabahlamayı planıyorum ya bakalım,kızlar sız de calısın bakalım arada kasmakta fayda var,bn bugun kpss ıcın sadece kumelerı calısabıldım:(

bana cevap veren arkadaslarıma çok teşekkür ederim kızlar (minik cadı,why be) inş herkes başarılı olur ii çalışmalar ...

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah erken kalktım rahat rahat ders çalışayım diye :)
artık sabahları erken kalkmaya çalışacağım :) bugun planladıgım derslerimi bitirebilirm inş. iyi çalışmalar
buarada başvurularınızı yaptınız mı sınav için:

kızlar final dershanesini bişey sormak için aramıştım haftaya cumartesi türkiye genelinde yapılacak kpss için sınav varmış onu öğrendim ve hemen kayıt yaptırdım kendinizi denemek isterseniz ve bulunduğunuz yerde varsa girebilirsiniz.bilginiz olsun.

kızlar final dershanesini bişey sormak için aramıştım haftaya cumartesi türkiye genelinde yapılacak kpss için sınav varmış onu öğrendim ve hemen kayıt yaptırdım kendinizi denemek isterseniz ve bulunduğunuz yerde varsa girebilirsiniz.bilginiz olsun.

tşkler bilgin için :)

kızlar nbr siniz ben bugun çarpanlara ayırma çalıştım şimdi coğrafya çalışcam :) siz neler yapıyorsunu?

slm kızlar ben calısıyorum ve sadece pazar ızınlıyım kpss ıcın bı kursa gıtsem dıye dusunuyorum tavsıye etcegınız bı yer varmı ankaradayım bu arada

bende coğrafya çalıştım -tatlicadiarzu-

hiç sevmiyorum ya şu dersi..

walker cnm yapabiliyo musun çarpanları ayırmayı

ben anlamıyorum o konuyu bi türlüÇok üzgünüm çoook

Back